Selecteer een pagina

De zon schijnt steeds meer, de dagen worden langer en we hebben vaker last van zomerkriebels. Het komende seizoen is er één waar de meeste mensen ieder jaar het meest naar uitkijken. Naast de vele barbecues, feestjes en festivals zal je de komende maanden ook steeds vaker bruiloften voorbij zien komen. De zomer is namelijk de periode wanneer de meeste bruiloften gevierd worden. Heb je zelf ook al een paar uitnodigingen ontvangen voor aankomend bruiloft seizoen? Het bijwonen van een bruiloft is een speciaal moment. Toch zien we vaak dat er ook verschillende ongemakken komen kijken op zo’n belangrijke dag. Van blaren tot een onaangename geur onder de armen. Om het gehele feest goed te doorstaan, heb ik een paar handige tips voor je op een rijtje gezet.

Draag de juiste kleding

Ten eerste, is het van belang dat de outfit die je draagt goed zit. Kies een jurk die je goed staat, maar ook comfortabel zit. Het is erg vervelend als je constant een rokje naar beneden moet trekken of als je telkens struikelt over de pijpen van je broek. Laat staan als dit op foto’s te zien is. Het is dan ook een goed idee om een kleine test te doen wanneer je een outfit past. Strek je armen, ga zitten in hurkende houding en spring eens een paar keer op en neer. Zit alles nog zoals het moet zitten? Dan is het een geschikte outfit!

Voor dit soort aangelegenheden raad ik je aan om eens te kijken naar een mooie avondjurk. Lange avondjurken zijn een goede optie wanneer je je niet zeker voelt over je benen. Dit scheelt in de voorbereiding; je hoeft niet te scheren! En zo weet je zeker dat je de hele dag niet aan een rok, jurk of broek hoeft te hijsen. Bij Zoë Zita kun je terecht voor een groot aanbod aan comfortabele kleding voor iedere bruiloft. 

Wees voorbereid op alles

Een bruiloft kan veel verrassingen met zich meebrengen, daarom zal je je op alles moeten voorbereiden. Zo zou je een klein pakketje kunnen achterlaten in de auto met benodigdheden. Denk aan een deodorant, schone sokken, pleisters, platte schoenen, een borstel, make-up, haarlak en blarenpleisters. In deze gevallen kun je beter te veel voorbereiden als te weinig. En het kan natuurlijk zijn dat al deze benodigdheden tijdens het dagelijks leven ook nog eens van pas komen!

Wat zijn jullie tips voor het komende bruiloft seizoen?

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Pexels