Selecteer een pagina

IMG_0977

Vandaag gaan we het weer eens anders doen op Plus Een Beetje. Weer iets nieuws. Vandaag niet de 3 outfits die ik normaal post maar eens een outfit van mijzelf. Een Outfit Of The Day vandaag met een ontzettend gave jurk waar ik tegenaan liep in een winkel waar ik zelf niet had verwacht iets te kunnen vinden.

IMG_0909

De jurk is een maxi jurk met drie kwart mouwen en is afkomstig uit de sale van Didi. Ik heb eventjes voor jullie online gecheckt en de jurk is nog steeds te koop. Ik heb zelf voor een XXL gekozen. Normaal gesproken schommel ik tussen de 48 en 52 maar deze jurk bewijst maar weer dat je soms eens verder moet kijken dan je neus lang is. Ik had namelijk niet gedacht dat ik bij Didi ooit zou slagen voor een jurk en was dan ook ontzettend blij verrastΒ door deze jurk. Niet alleen een fijne aanwinst maar ook een boost voor mijn zelf vertrouwen πŸ˜‰

IMG_0905

De jurk is van 100% viscose en heeft een diepe V-hals en in de taille een strik ceintuur waardoor jezelf kunt bepalen hoe aansluitend je de jurk wilt dragen.

IMG_0953

Ik heb de jurk hier gecombineerd met een simpel zwart hemdje met spagetti bandjes en zwart sandaaltjes, allebei van de Primark. De sandaaltjes zijn van vorig jaar maar komen volgens mij elk jaar weer terug in allerlei soorten en kleuren. Mijn bril is uit de nieuwe collectie van Specsavers. Doordat de jurk al een vrij drukke print heeft, heb ik alleen mijn armbanden om die ik altijd draag.

IMG_0936

IMG_0946

Jurk: Didi

Sandaaltjes: Primark

Bril: Specsavers

Wat was jullie top aankoop van deze zomer? Welke winkel heeft jullie wel eens verrast?

Take care!

xoxo

Foto credits: Barbara van Vliet (Fotogravinnen)

Follow my blog with Bloglovin