Selecteer een pagina

Iedere beauty lover kent de bekende Engelse YouTuber Zoella en haar beauty video’s wel. Al enige tijd is de populaire Zoella beauty lijn in Engeland te koop. Onlangs werd deze lijn ook in Nederland geïntroduceerd en is nu te koop bij bol.com. De Zoella Beauty collectie bestaat uit verschillende bad en body producten. Ik was erg benieuwd naar de body mists uit deze collectie en scoorde een set van 3 body mists in travelsize. Benieuwd wat ik van deze body mists vind, lees dan snel verder.

Zoella beauty body mists

In de travelsize set zitten 3 flacons van 15 ml in de geuren Sweet Inspirations, Blissful Mistful en Lets Spritz!.. De body mists zijn ook te koop in full size flacons van 45 ml. De flesjes hebben mooie en chique designs die een must see zijn voor het oog.

Zoella Beauty Sweet inspirations is geïnspireerd op de zoete geur van macarons. Een zwoele en zoete geur met tonen van zoete amandel, honing extracten, cacao en vanille.

Zoella Beauty Blissful Mistful is een elegante en vrouwelijk bloemengeur verrijkt met de fruitige geuren van aardbei, grapefruit en jasmijn. Een mix van fruitig en bloemig die je elke dag kunt dragen.

Zoella Beauty Lets Spritz! is een zoete en fruitige body mist met zoete tonen van framboos en cassis.

De travel size bodymists zijn te koop voor € 14.99 voor een set van drie.

De regular size body mists zijn te koop voor € 10.99 voor 45 ml.

Mijn mening

Qua geuren ben ik altijd erg kritisch en ga vaak voor de apartere geuren. Een geur moet mij direct raken en ik kan niet precies omschrijven wat het nou is wat een geur maakt dat ik hem lekker vind.

Ik was aangenaam verrast door alle drie de geuren. Alle drie hebben ze iets aparts waar ik meteen voor ben gevallen. De Lets Spritz! en de Blissful Mistful zijn geuren die ik gedurende de dag draag en de Sweet Inspirations is een geur die ik eerder in de avond zou dragen omdat hij wat warmer is. Hoewel er in elke geur wel een geurnoot zit waarvan ik in eerste instantie direct zou denken “dat is niets voor mij”, blijkt door de aparte combinatie ieder van de geuren mij toch echt aan te spreken.

Wat mij opvalt is dat de geuren, ondanks dat het body mists zijn, erg lang blijven hangen. Het is natuurlijk niet te vergelijken met een eau de toilette of eau de parfum maar de kwaliteit is zeer goed vergeleken met andere body mists.

Ik vind het design van de flesjes en de verpakking erg leuk. Hoewel een travel size natuurlijk ideaal is voor in je tas gedurende de dag of voor een weekendje weg, zijn de designs zo leuk dat je ze ook gewoon mooi kan neerzetten op je make up tafel.

Helaas zag ik dat op dit moment de travel size set niet meer op bol.com staat maar wie weet wordt hij snel weer aangevuld. De full size zag ik nog wel op bol.com staan dus mocht je deze heerlijke geuren ook willen ruiken, dan zou ik zeker snel een flesje aanschaffen.

Hebben jullie al iets uit de Zoella Beauty collectie gekocht?

Take care!

xoxo