Selecteer een pagina

2113797ca1079b9900df89db28d236d5

Ik kan soms niet geloven hoe snel de tijd gaat. Het vliegt gewoon echt voorbij. Vandaag is het gewoon alweer oktober. Het laatste kwartaal van het jaar is ingegaan en over drie maanden is het gewoon al 2017. Bizar als je erover nadenkt. Misschien komt het wel omdat wij nog van een geweldige september maand hebben mogen genieten. Wat een ongelofelijk mooi weer is het geweest en we kregen nog een mooie nazomer cadeau. September was gewoon een ontzettend goede maand. Wat mijn favorieten van September waren, deel ik vandaag met jullie.

Favoriete moment

20160719_100345

Er waren veel momenten waar ik ontzettend blij van werd in september. Maar er was 1 winnaar en dat waren de twee dagen die ik in Heliomare doorbracht. Klinkt misschien gek want de ene was een onderzoeksdag en de ander was een evaluatie moment maar over beide dagen heb ik een ontzettend positief gevoel. Het gevoel dat ik begrepen werd en vooral dat er begrepen werd wat ik nodig heb en waar ik baat bij ga hebben. Er werd serieus geluisterd, er werd begrepen wat ik bedoelde en er werd ook gezien wat ik niet vertelde. Ik was ontzettend zenuwachtig voor de onderzoeksdag, meer omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, maar ik ging weg uit Heliomare met een goed gevoel. Ik kan dan ook niet wachten tot ik eindelijk ga starten met de revalidatie. Voelt als de start van een nieuwe fase in mijn leven. Het omzetten van weten wat je wil naar daadwerkelijk doen wat je wilt en waar je je goed bij voelt.

Favoriete muziek

Er waren heel veel favoriete liedjes deze maand maar de uiteindelijke winnaar waren toch wel de liedjes uit de serie Empire. De soundtrack heb ik een flink grijs gedraaid.

Favoriete boek

9200000022091842

Ik las aardig wat boeken weg in september (blog hierover volgt nog) maar De budget bruid van Anna Bell was toch wel favoriet. Ik blijf een zwak hebben voor boeken die over schulden en een goede afloop gaan. De budget bruid gaat over een bruid to be die al het spaargeld heeft op gegokt en op een creatieve maar geheime manier haar bruiloft in orde moet maken. Goed geschreven en spannend om te volgen hoe Penelope het uiteindelijk voor mekaar bokst.

Favoriete serie

Tsja, dat lijkt mij na mijn favoriete muziek wel duidelijk. Empire uiteraard. Heerlijke serie met de creepy Lucious en de trashy Cookie. Gelukkig is seizoen 3 inmiddels begonnen en kan ik verder waar ik gebleven was.

Favoriete film

Deze maand keek ik nog steeds niet veel films. Het mooie weer vroeg om lekker buiten zitten met een boek. Maar met het herfstige weer dat er aankomt, zal ik de komende tijd weer lekker veel films gaan kijken. In september keek ik eigenlijk alleen naar “Mothersday”. Een simpele feel good movie met een grote sterrencast. Als je je verveeld en je wilt een luchtige film met humor kijken, dan is dit zeker een prima film.

Favoriete fashion item

img_1063

September was de perfecte nazomer maand en eentje waar wij nog volop onze zomerkleding konden dragen. Ik denk dat ik deze favoriet een algemene favoriet maak: zomerkleding in september. Lekker nog in je maxi jurken en slippertjes naar je werk. Love it!

Favoriete beauty item

20160905_142648

Ultieme winnaar is de 4711 set die ik won bij Natasja van Beautyspots. Een perfecte frisse geur voor de heerlijke nazomerse maand die wij hebben gehad. Ik zag dat er in deze lijn een aantal verschillende geuren zijn uitgebracht en naar die ben ik stiekem toch ook wel benieuwd.

Wat waren jullie favorieten deze maand? Hebben jullie nog een ultieme tip die ik echt moet uitproberen/ zien/ lezen/ doen?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin