Selecteer een pagina

92b0bb57ad65669754b74453853e8fbe

Happy february! Heel veel mensen hadden het gevoel dat januari heel lang duurde. Ik niet, ik heb werkelijk het gevoel alsof de tijd voorbij vloog. Het was een drukke maand met revalidatie, werk maar ook met heel veel leuke dingen. Een maand die in balans was. Uiteraard had ik deze maand ook een aantal favorieten en vandaag deel ik deze met jullie.

Favoriete moment

photogrid_1486099245378

Ik had in januari een aantal vriendinnen afspraken, ik ging een paar keer lunchen met een van mijn revalidatie maatjes, ik ging floaten en ik bezocht het Koninklijk paleis op de Dam en de tentoonstelling van Marilyn Monroe. Een heleboel favoriete momenten om zo even in een maand op te noemen. Maar als ik een keuze “moet” maken, dan staat mijn bezoek aan het Koninklijk paleis op nummer 1. Ik ben nog steeds ontzettend onder de indruk van het paleis en vond het geweldig om dat met mijn ouders te mogen doen.

Favoriete muziek

Ik luisterde afgelopen maand heel veel naar Sublime FM en naar vrolijke up tempo muziek. Muziek waarvan je wil dansen en bewegen. Ik had dat af en toe even nodig. Ik ontdekte weer heel veel leuke liedje maar op de valreep werd Ronnie Flex’s “Energie” mijn favoriet van de maand. Nu zal ik eerlijk toegeven dat ik niet een hele grote Ronnie Flex fan ben maar dit is zo’n lekker liedje voor onder het wandelen of in de auto als je je even lekker wilt voelen.

Favoriete boek

9200000040899840

Ik las vooral in het begin van januari heel veel. De laatste twee weken werd het minder maar toen las ik wel mijn favoriete boek van deze maand: #girlboss Β van Sophia Amoruso. Een inspirerend boek over hoe Sophia Amoruso een succes werd in de mode wereld. Inspirerend, motiverend en vooral erg interessant. De review volgt a.s. dinsdag dus mocht je benieuwd zijn, kom dan zeker nog even langs πŸ˜‰

Favoriete serie

Ik denk dat deze favoriet op menig blog voorkomt: Wie is de Mol?. Afgelopen maand begon de nieuwe serie van Wie is de Mol? weer met een grote “bekende” Nederlanders. Heerlijk al die strategische verbondjes en back stabbing. Ik ben niet iemand die op alles gaat zitten letten en haar strategie heeft over wie de mol is maar ik vind het gewoon een leuk programma.

Favoriete film

Ik keek deze maand maar twee films. I know, shame on me. Ik was het meest onder de indruk van de film “Still Alice” waarin Julianne Moore een vrouw speelt die op relatief jonge leeftijd geconfronteerd wordt met Alzheimer en haar geheugen langzaam begint te verliezen. Ontzettend indrukwekkend maar ook verdrietig. Een slimme vrouw die de grip op haar leven kwijt raakt als ze zich realiseert dat ze de simpele dingen niet meer kan herinneren.

Favoriete fashion item

photogrid_1486099132013

Bron MS Mode

Afgelopen maand was het eindelijk tijd voor de lancering van de nieuwe collectie van MS Mode. Iets waar ik ontzettend naar uit keek omdat er een geweldig bomberjack in zat. Uiteraard kon ik niet wachten om hem te kopen en ik heb hem inmiddels al een flink aantal keer aangehad.

Favoriete beauty item

6236670818a9b60ae91bc7df9304e4d1

Bron Kiehl’s

Na heel lang twijfelen door problemen met mijn huid, ben ik afgelopen maand eindelijk geswitched van huidverzorging. Mijn oude vertrouwde ritueel heb ik ingeruild voor een ritueel met Kiehl’s Ultra Facial lijn. Ik sloeg mijn slag in de December uitverkoop bij de Bijenkorf en gebruik de Kiehl’s producten nu een maand en ben helemaal verliefd. Het doet zoveel goeds voor mijn huid. Ook hiervan volgt nog een review ;-).

So, it’s a wrap voor januari 2017. Hoe was jullie januari? Wat waren jullie absolute favorieten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin