Selecteer een pagina

20160320_144757

Een paar weken terug maakte ik eindelijk kennis met het restaurant Meram. Ik had er al heel veel over gehoord maar was er tot op heden nog niet geweest. Ik bezocht het filiaal van Meram in Amsterdam Osdorp aan de Sloterplas.

osdorp-vestiging-pagina-foto

Meram wordt geroemd om de ontbijtbuffetten op zaterdag en zondag. Je kunt bij Meram ook terecht voor heerlijke steaks, diverse vleesgerechten en Turkse specialiteiten. Er zijn ook een aantal heerlijke gerechten speciaal voor mensen die vegetarisch eten. Meram is beroemd om de ambachtelijke Turkse gerechten en het gebruik van alleen maar verse producten. Ook is Meram het eerste alcoholvrije restaurant in Nederland.

20160320_145331

Wij waren er rond lunch tijd en kozen voor de Turkse pide met gehakt en de spicy chicken fingers. Als je een lekkere “simpele” lunch wil is het zeker een aanrader. Ik weet zeker dat we nog een keer terug gaan voor het diner want de gerechten zagen er echt super uit en ik ben super benieuwd naar de steaks en lamsracks die ik op de menu kaart zag.

Het filiaal in Osdorp ligt aan de Sloterplas en heeft een mooi groot terras aan het water. Een heerlijke plek om een zonnige zondagmiddag door te brengen onder het genot van een lekker drankje en goed eten.

20160320_150748

Meram heeft inmiddels filialen in:

Amsterdam Oost

Amsterdam Zuidoost

Amsterdam West

Amsterdam Oost Cafe

Amsterdam Bos en Lommer

Amsterdam Osdorp

Rotterdam West

Rotterdam Zuid

Mocht je dus in Amsterdam of Rotterdam zijn en lekker willen eten, breng dan zeker een bezoekje aan een van de vestigingen van Meram.

lamsrack2

Kennen jullie de restaurants van Meram? Wat is jullie favoriete gerecht?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin