Selecteer een pagina

20170520_123224

Een paar weken geleden was ik bij de Lidl en ineens vond ik mijzelf in beauty heaven. Lidl heeft namelijk een hele uitgebreide lijn limited edition beauty producten voor de zomer uitgebracht. De Cien Tropical Summer lijn bestaat uit doucheverzorging, hand verzorging, make up producten, een lijn met zelf bruiner producten, een after sun lijn en een lijn met scheerproducten. Nu weet ik niet of onze Lidl alle producten had maar er stond zoveel dat het moeilijk was om een keuze te maken. Ik koos deze keer alleen voor twee douche producten en een gezichtsmasker. Vandaag review ik voor jullie de Cien Tropical Summer Shower Foam en de Cien Tropical Summer Douche Gel with oil pearls.

Cien Tropical Summer Shower Foam Florida Pomelo

photogrid_1496429638843

Inmiddels is het wel bekend dat ik gek ben op shower foams (ik schreef er namelijk al eerder blogs over die je hier en hier kunt vinden). Nu is mijn favoriet de shower foam van Rituals maar als ik voor € 1,49 een shower foam met een tropisch geurtje mee kan nemen, dan ben ik natuurlijk de eerste die het wil proberen. Plus dat je gewoon al helemaal vrolijk wordt van de vrolijke tropische uitstraling van deze lijn.

De foam komt meteen uit de bus als een echte foam. Dus niet eerst een harde gel die nog een foam moet worden maar meteen een flinke dot op je hand. Ik was aangenaam verrast door de pomelo geur. Het ruikt een beetje naar Fanta Pomelo en ik vind dat dus een heerlijke geur. Helemaal voor de zomer. De foam is mild en makkelijk in gebruik. De geur blijft alleen niet zo hangen als je bij een Rituals douche foam hebt maar goed, voor de prijs vind ik dat dan ook niet heel erg. Wat mij betreft heeft Lidl hier echt een succes product mee voor de prijs waarvoor ze het aanbieden.

Cien Tropical Summer Shower Gel with Oil Pearls

photogrid_1496429698488

De Cien Tropical Summer Douche Gel is een oranje doorzichtige gel met blauwe olie pareltjes erin. Ondanks de naam van de geur “Summer Passion”, doet het mij vooral aan de geur van zonnebrand denken. Ik kan het niet anders omschrijven. Persoonlijk vind ik dat dus echt een geur die bij de zomer hoort en die heel veel herinneringen oproept. De prijs is net als de foam heerlijk budget proof: € 1,49.

Het is een simpele douche gel en de balletjes geven een klein beetje olie af. Hij droogt mijn huid niet uit en laat een klein beetje geur achter. Ik merk niet dat de olie in de parels iets doet voor mijn huid. Ook voor dit product geldt, voor de prijs vind ik het een prima kwaliteit.  Bij dit product is wat mij betreft ook echt de geur de grote winnaar.

Ik heb nu nog een gezichtsmasker uit de collectie met kiwi geur klaar liggen om getest te worden. Binnenkort hiervan een review.

De Cien Tropical Summer collectie is op dit moment te koop bij Lidl. Mocht je nou op zoek zijn naar leuke budget beauty producten met een zomers tintje en geur, dan zou ik zeker even langs de Lidl hoppen.

Gebruiken jullie wel eens beauty producten van de Lidl? Wat is echt een aanrader volgens jullie?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin