Selecteer een pagina

c6471d1018454d4821242dfaaba87a4b

De woensdagen zullen een wekelijks terugkerend thema hebben: Woman Crush Wednesday. Bekende en onbekende vrouwen die het verdienen om in de spotlight te staan. Gewoon omdat wij vrouwen elkaar wel wat meer mogen eren en op een voetstuk mogen plaatsen. We are all special!

36841ee2492b0d0dab04a3151ac61c82

Vandaag een vrouw die de afgelopen jaren het Nederlandse media landschap met rasse schreden is binnen komen lopen. Een vrouw die naast blogger, inmiddels ook vlogger, schrijfster, presentatrice en ontwerpster is. Vorige week lanceerde zij niet alleen haar tweede boek maar ook haar collectie in samenwerking met Hunkemöller. De Woman Crush van vandaag is niemand minder dan Anna Nooshin.

57aaafc64629da8f0adc65f8563a10fa

Anna’s verhaal is niet het verhaal van het mooie meisje wat alles maar had wat zij kon wensen. Anna vluchtte op 7 jarige leeftijd vanuit Iran naar Nederland met haar ouders en zusje. Dit was het begin van een zwerftocht langs asielzoekerscentra in een nieuw land met nieuwe gewoonten. Op school was zij vaak de vreemde eend in de bijt door haar afkomst en uiterlijk. Een moeilijke periode in haar jeugd maar dat heeft Anna er niet van weerhouden om door te zetten. De in 1986 geboren Anna, studeerde op haar 22e cum laude af in de communicatie wetenschap en zette op 24 jarige leeftijd, samen met Wayne Parker Kent, het webzine NSMBL op. Inmiddels is NSMBL een van de grootste lifestyle websites in Nederland.

9803532f59204f49e26066590c789b4f

Inmiddels kennen wij Anna ook als mode en lifestyle expert bij RTL Boulevard, heeft zij haar eigen YouTube kanaal waarop o.a. vlogs over haar dagelijks bruisende en ondernemende leven te vinden zijn, is haar 2e boek On Life inmiddels gelanceerd (haar 1e boek On Top werd een bestseller) en haar lingerie collectie met Hunkemöller die vanaf 21 augustus in de winkels ligt (en vanaf 16 augustus online in de pre-sale is, mocht je niet kunnen wachten). Anna is niet alleen een ware onderneemster maar voor velen ook uitgegroeid tot een style icoon met haar lange wapperende haren en clean, androgeen, boyfriend with a girly twist looks. Favoriete merken zijn Céline, Acne, Prada en St. Laurent die zij gemakkelijk combineert met items van de Zare of Hennes & Maurits. Anna’s fashion motto is: if it makes me feel good, it looks good.

d5f16dece596226ca4397a74f9c9fa10

Ik zal het maar eerlijk bekennen maar ik vind Anna geweldig. Ik hou van haar joie de vivre stijl die je terug ziet in haar vlogs maar heb grote bewondering voor haar harde werken en doorzettingsvermogen. Waar Anna nu staat, sta je niet zomaar. Daarvoor is hard werken, doorzetten en vooral blijven doorgaan een belangrijke factor in. Het is Anna niet aan komen waaien in het leven maar dankzij haar doorzettingsvermogen is het haar gelukt om te staan waar zij nu staat. Dit bewijst nogmaals weer dat hard werken loont en dat als je doorzet om je droom waar te maken, dat je droom dan ook waar wordt. Anna is een wereldvrouw die met beide benen op de grond staat. Wat mij betreft een woman crush meer dan waard.

Kennen jullie Anna Nooshin? Wat vinden jullie van haar?

Maak er een geweldige dag van en take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

Disclaimer: in deze blogpost is er gebruik gemaakt van affiliate links