Selecteer een pagina

photogrid_1479752877939

Jongens, week 47 is inmiddels aangebroken en voordat wij het weten is het einde van 2016 al inzicht. Bizar, bizar, bizar. Maar goed, vandaag is het tijd voor mijn foto dagboek van week 46. Vorige week dus. Een spannende week want mijn revalidatie traject begon EINDELIJK! Ik heb hier zo lang op moeten wachten en zo naar toe geleefd. Daarnaast was het ook de week waarin ik 38 kaarsjes mocht uitblazen. Met recht een week waarin ik aan een nieuwe fase in mijn leven begon. Benieuwd wat er nog meer afgelopen week gebeurde? Lees dan snel verder!

Maandag 14 november 2016

photogrid_1479628098962

Today is THE DAY! Mijn revalidatie traject gaat eindelijk beginnen. Gespannen en met veel vragen begin ik de dag, niet goed wetende wat er allemaal te wachten staat. Ik bel nog even met een vriendin, krijg heel veel opbeurende berichtjes en ga eindelijk op pad. Het hele traject begint in groepsverband en we gaan de komende drie weken vooral leren wat de oorzaken zijn van de signalen die onze lichamen afgeven. Een stukje theorie en therapie en in de middag een stukje beweging. Een leuke groep met vrouwen die veel herkennen in elkaars verhalen en klachten. Allemaal vrouwen zoals ik die doorzetten en doorgaan ongeveer hebben uitgevonden dus dat is wel heel fijn. Ik heb een paar keer een heel confronterend moment door dingen die gezegd worden of dingen die ik herken. Dat maakt dat het een hele pittige dag is en ik compleet uitgeput thuis kom. Mijn #echtepostiscool is bezorgd en ligt bij de buren dus die haal ik even op en ruk natuurlijk meteen de envelop open. Ik kruip daarna meteen mijn bed in om een beetje bij te komen en kijk uiteindelijk de film “Captain Fantastic”. Een film die ik heel graag wilde zien maar waar ik achteraf mijn twijfels bij heb. De rest van de avond doe ik rustig aan.

Dinsdag 15 november 2016

photogrid_1479628166859

Het is tijd om te werken. Ik kom in een immense file terecht die ervoor zorgt dat ik te laat kom. Don’t like it zo’n start van de dag. Merk dat ik nog best moe ben na gisteren dus ik start rustig op maar uiteindelijk werk ik lekker door, spreek leuke mensen en krijg uiteindelijk veel werk af. Moe maar voldaan, schuif ik lekker aan bij mijn ouders voor het avondeten. Ik ga op tijd naar huis en ga lekker in bed naar The Big Friendly Giant kijken maar val al om half 10 in slaap en mis de helft van de film.

Woensdag 16 november 2016

photogrid_1479652454898

Vroeg slapen heeft mij goed gedaan want ik word fijn en redelijk energiek wakker. Mag ook wel een keer voor de verandering. Vandaag is het weer een werk dag en uiteraard beland ik weer eens in de file. De story of my life deze week, lijkt het wel. Ik begin steeds meer in mijn eigen werk flow weer terug te komen en dat is een immens fijn gevoel. Een voordeel van mijn werk is dat wij regelmatig eten krijgen of kunnen bestellen bij de beste toko’s van Nederland. Vandaag is het een snack van Toko Makassar in Amsterdam. Als je in Amsterdam bent, ga dan zeker langs deze toko want het eten is heerlijk. Na het werk ga ik lekker naar huis, zet de winactie op de foto voor mijn verjaardag (helaas slecht licht dus lastig om te fotograferen. Mocht je nou nog niet mee hebben gedaan, check dan mijn verjaardagsblog nog even). De rest van de avond rommel ik wat in huis, spar nog even wat met Aileen telefonisch (heel fijn een blog vriendin met wie je regelmatig even kan sparren over het bloggen) en werk aan mijn website. Ik kijk mijn “House Rules” (heerlijk al die valse acties) en taai dan af om nog even in bed te lezen.

Donderdag 17 november 2016

photogrid_1479628255158

Na een verschrikkelijke nacht waarin ik maar een paar uur slaap en ontzettend brak door de dag begin, ga ik op weg naar revalidatie. Uiteraard weer een file. En dat op mijn verjaardag ;-). Ik begin de dag met een coaching gesprek waar behoorlijk wat emoties naar boven komen en wat behoorlijk zwaar valt. Lichamelijk heeft dat ook effect en ik voel mij zo niet lekker. Maar alle lieve berichtjes voor mijn verjaardag doen mij ontzettend goed (mijn telefoon is op de helft van de dag leeg doordat hij overuren maakt). ’s Middags ga ik even in bed liggen om bij te komen en ervoor te zorgen dat ik ’s avonds mijn verjaardag nog kan vieren. Ik neem namelijk mijn vader en moeder uiteten voor mijn verjaardag naar de Thrill Grill in Haarlem. Iets wat hoog op mijn bucket list stond om te doen. We hebben een ontzettend gezellige avond en ik sluit mijn verjaardag met een goed en vooral trots gevoel af.

Vrijdag 18 november 2016

photogrid_1479628305854

Met een glimlach sta ik op want wat een mooie verjaardag heb ik gehad. Zoveel lieve en leuke berichtjes gehad en zelfs op vrijdag volgen er nog een aantal. Een mooi begin van een nieuw levensjaar. Vandaag is het gewoon een werkdag en wie jarig is die trakteert. Een van mijn collega’s vroeg zich een tijdje geleden af of ik op revalidatie zou gaan trakteren en of dat dan snoepzakjes zouden zijn. Daarom heb ik voor al mijn collega’s een snoepzakje met een cadeautje gemaakt. De reacties waren erg grappig. Ik werk lekker, spreek een paar van mijn favoriete klanten en krijg al mijn werk af. Met een tevreden gevoel sluit ik de dag af, rij ik nog even snel langs een turkse bakker bij de Zwarte Markt (voordeel van werken in Beverwijk) en beland in de file op de A9 voor een dichte tunnel. Het is werkelijk de hele week feest als het gaat om files. Gelukkig valt het mee en kan ik al snel op de bank ploffen. Waar ik de rest van de avond niet meer vanaf kom. Ik bel nog even met Aileen, werk wat aan mijn blog, lees wat en kijk naar Roy Donders. Ik ga vroeg naar bed want ik ben kapot.

Zaterdag 19 november 2016

photogrid_1479628386699

Ik ben vroeg wakker na een goede nacht slaap maar voel mij helaas wel moe. Iets waar ik vaker tegenaan loop en part of my life op dit moment is. Het blijft lastig om daarmee om te gaan. Ik ga toch uit bed en de dag begin ik lekker met een ontbijtje op de bank, onder een dekentje, kaarsjes aan, radio aan en regen dat tegen de ramen klettert. Prima te doen. Ik heb met Barbara afgesproken om bij te kletsen, een taartje te eten voor mijn verjaardag, foto’s te maken en samen te schrijven. Altijd super gezellig zo’n dag samen. We vermaken ons prima terwijl buiten er een bizar noodweer los barst met hagel en onweer en Haarlem wit wordt. Zo’n middag is altijd een oplaadmomentje en super gezellig. ’s Avonds hang ik moe maar lekker op de bank, kijk “Als de dijken breken” en lees nog wat in mijn boek van Simone van der Vlugt. Rond een uur of 11 taai ik af en val in een diepe lekkere slaap.

Zondag 20 november 2016

photogrid_1479752612596

De eerste herfst storm van 2016 is een feit en het gaat onwijs tekeer. Maar ja, misschien is dat wel het nadeel van aan de kust wonen. Ik maak er een lekker rustig dagje van. Radio aan op de achtergrond, beetje lezen, beetje op social media rondhangen, beetje werken aan mijn blog, beetje rommelen in huis terwijl ik buiten de storm tekeer hoor gaan en ik draag de hele dag mijn UGGS. Persoonlijk vind ik het de lelijkste dingen ever maar aangezien ik het tegenwoordig altijd koud heb, komen ze goed van pas. Vandaag is het ook precies een jaar geleden dat ik Spike heb moeten laten inslapen en dat blijft toch wel even een dingetje. Nooit gedacht dat ik mij zo ontzettend aan een huisdier zou kunnen hechten en hem nog zo zou missen een jaar later. Een van mijn vriendinnen komt nog even langs voor een kopje thee en in de middag ga ik naar mijn ouders voor ons traditionele zondag diner. Love it want mijn vader heeft een geweldige sticky chicken gemaakt. Als ik thuis kom, kijk ik op de bank nog even naar de docu over Gordon en daarna kruip ik meteen mijn bed in want ik ben kapot en had eigenlijk meer uit mijn zondag willen halen maar goed, this is life at the moment (het frustreert mij regelmatig en af en toe voel ik mij ook een echte zeur maar goed).

Wat een week was het! Ik kijk met een grote glimlach terug op afgelopen week en prijs mij gelukkig dat de start van mijn nieuwe levensjaar zo geweldig was. Met een positief gevoel start ik dan ook met mijn nieuwe levensjaar en heb er nu al vertrouwen in dat het een geweldig jaar wordt.

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog leuke plannen voor komende week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin