Selecteer een pagina

photogrid_1485885455385

Happy february iedereen! Ongelofelijk dat januari gewoon alweer voorbij is en we aan een nieuwe maand beginnen. Het is echt voorbij gevlogen maar dat komt waarschijnlijk ook omdat mijn weken volop in het teken stonden van revalideren en werken en dat ook mijn enige focus is op het moment. Ik weet waarom ik het doe en dat ik dus ook mijn leven nu zo inricht dat ik dit kan doen. Het zorgt er wel alleen voor dat ik niet het aller spannendste leven heb wat ik eigenlijk voor ogen heb maar goed, elk nadeel heb zijn voordeel. Toch? Vandaag deel ik met jullie de laatste week van januari en wat ik allemaal heb gedaan.

Maandag 27 januari ‘17

photogrid_1485867404743

Vandaag starten we met de laatste fase van de revalidatie. Toen ik op 14 november begon, had ik nooit het idee dat dit hele traject zo snel voorbij zou vliegen. Deze fase is voor mij vooral gericht om na het traject zo snel mogelijk weer op de werkvloer terug te keren en natuurlijk met een rugzak vol goede leeftips het pand te verlaten. Mijn schema is veranderd en er zijn extra gesprekken ingeplanned. In de pauze vind ik dat ik hard genoeg gewerkt heb om mijzelf op een bakje sushi te trakteren. Ik vond het echt een goede reden en ook omdat ik na de pauze nog een therapie gesprek heb waarvoor ik natuurlijk wel energie wil hebben. Ik eindig de dag met baantjes zwemmen en ga met een goed gevoel de deur uit. Ik heb vandaag weer veel gedaan en kunnen doen. Een jaar geleden was ik een hoop ellende met veel pijn en nu stap ik weliswaar met pijn met een goed gevoel het Heliomare pand uit. Als ik thuis kom, is het wel klaar en de rest van de avond doe ik niets meer. Dat is wel een van de afspraken waar ik erg aan moet wennen en die een plekje moeten krijgen want ik ben zo gewend om altijd maar door te gaan, dat bewust rust nemen heel erg onnatuurlijk voelt soms. Maar ik kan mij er inmiddels wel bij neerleggen en het oké vinden.

Dinsdag 26 januari ‘17

photogrid_1485867451264

Een gebroken nacht waarin ik slecht slaap en continue wakker word door mijn blaas. Ik hoop dat het weg trekt en geen blaasontsteking wordt. Ik begin gebroken aan de werkdag (ook omdat revalidatie veel van mij vergt) en daar baal ik van. Juist op deze dagen wil je energie hebben en je goed voelen. Gelukkig verloopt de dag vlekkeloos en kan ik mijzelf staande houden. Eigenlijk kan ik het wel uitschreeuwen van geluk want dit wordt gewoon een goede dag en die willen we hebben. Dus ik stap met een goed gevoel in de auto en maak er goede avond van. Ik kijk weer naar “vier handen op een buik” en kijk zelfs nog een paar oude afleveringen op Youtube want ik blijf mij soms over de houding van sommige meiden verbazen.

Woensdag 27 januari ‘17

photogrid_1485867493051

Ik start de dag oké en werk lekker in mijn eigen haalbare tempo. Ik daag mijzelf af en toe uit om te zien hoe ik er voor sta qua tempo en geheugen om mijn zelf vertrouwen op een goed niveau te houden en zeker te voelen van mijn vooruitgang. Tsja, klein spelletje voor mijzelf. Gedurende de dag neemt de sluimerende blaasontsteking mijn gevoel over en ik vertrouw het gewoon niet dus ik ren halverwege de middag de deur uit om naar de huisarts te gaan. Helaas heb ik vaker last gehad van blaasontsteking en ik herken het maar al te goed. Eigenlijk had ik de huisarts zelf al kunnen vertellen dat het niet goed zat ;-). Een antibiotica kuurtje is de redder in nood. De middag en avond breng ik op de bank bij mijn ouders door en geniet van een waar pannenkoeken festijn. Vol gegeten verlaat ik het huis van mijn ouders en duik thuis meteen mijn bed in omdat ik mij ’s avonds steeds beroerder voel.

Donderdag 28 januari ‘17

photogrid_1485867539683

Revalidatie dag twee voor deze week is een feit. Ik heb een drukke planning voor vandaag met veel gesprekken en beweging. De laatste weken worden nog optimaal benut om alles eruit te halen. Maar het is wel een mooie afwisseling van gesprekken en bewegen. Na een paar gesprekken op het strand nordic walken en daarna zwemmen is geen straf om je hoofd leeg te kunnen maken. Het vergt veel van me en ik ben dan ook leeg als ik in mijn auto stap. Maar leeg met een positief gevoel want er zijn weer nieuwe inzichten en afspraken die hoop geven voor de toekomst en daarom doe ik dit traject ook. Thuis doe ik helemaal niets meer en dat is helemaal oké. Wie had ooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen ;-).

Vrijdag 29 januari ‘17

photogrid_1485867584836

De tweede slechte nacht deze week and I just can’t handle it. Helemaal niet omdat ik gewoon om 9 uur weer op kantoor hoor te zijn. Ik baal enorm en de ochtend kost mij heel veel moeite. Maar om 9 uur sharp zit ik op kantoor en ik kom redelijk de dag door. Dus een grote overwinning voor mij! Maar na het werk is het ook klaar en ben ik blij dat ik thuis ben. Een super exciting vrijdagavond staat mij dus te wachten .. NOT maar goed, ik heb een goede dag gehad en daar ben ik dankbaar voor. Ik verheug mij op Louis Theroux maar ik heb de aflevering al gezien. Dus ik eindig de vrijdag met een boek en vlogs in bed.

Zaterdag 28 januari ‘17

photogrid_1485867618110

Het is tijd voor een lazy Saturday en dat is nodig na afgelopen week. De slechte nachten en drukke schema hebben mijn energie opgemaakt en dat is helemaal prima want vandaag kan ik bijtanken. Ik start de dag rustig, lees #girlboss uit (binnenkort een recensie wat ik er van vond) en doe alles in een lager tempo. Ik doe niet zo heel veel en ga alleen even naar buiten voor een boodschap. De rest van de dag breng ik lekker rommelend door, beetje huishoudelijke dingen (ben ik de enige die het huishouden echt overrated vind? Je maakt iets schoon of je ruimt iets op en binnen een paar dagen is het toch alweer vies of een rommel) en voor de rest doe ik vrij weinig. De meest boeiende dag van de week kun je wel zeggen en ook echt zo’n sprankelende zaterdag. But hé, that’s part of life tegenwoordig. Soms heb ik van dit soort dagen gewoon echt nodig. Niet dat ik het altijd leuk vind of wil accepteren maar soms heb ik geen keuze en is dit wat het is.

Zondag 29 januari ‘17

photogrid_1485867680457

Happy Sunday! Inmiddels wel bekend dat dit mijn favoriete dag is. Ik ben vroeg wakker en begin lekker rustig met een beetje rommelen. Ik ga vroeg met een vriendin wandelen door de duinen om even wakker te worden en hoofden te legen. Al kletsend lopen we door het duin en dat is een fijne start van de zondag. De rest van de zondag vermaak ik mij met vriendinnen en creatief bezig zijn. Er is een heerlijke tony chocolony taart door een van de dames gemaakt en daar smul ik van tijdens het werken aan mijn Crea Cross challenge voor de volgende keer. Het is een middag van creatief bezig zijn, heel veel kletsen en lekker eten. Prima zondag. Als ik thuis kom plof ik op de bank, eet nog wat (wat eigenlijk niet meer nodig was na alle lekkere dingen), kijk nog wat tv en rol vroeg mijn bed in want mijn energie emmertje is leeg na een prima dag.

Hoe was jullie laatste week van januari? Hebben jullie januari met een goed gevoel afgesloten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin