Selecteer een pagina

photogrid_1488262973198

Happy Wednesday! Het is weer tijd voor mijn foto overzicht en dit keer van week 8. Time is slipping through my hands. Een week waarin ik weer een stapje dichter bij afsluiting kwam, hard werkte aan straks, de laatste puzzelstukjes op zijn plek vielen, ik eindelijk weer tijd had voor vriendinnen en ik mij voorbereide op een weekje vakantie. Wat ik nog meer deed, lees je uiteraard in de blog van vandaag.

Maandag 20 februari ‘ 17

photogrid_1488262873059

Een redelijke off day maar gelukkig is het mijn Heliomare dag. Dat scheelt een hoop op dit soort dagen en dat is ook wel iets waarvoor ik bang ben als dit traject straks klaar is. Hoe ga ik hiermee om als het leven weer in volle vaart vooruit gaat? Maar dat is iets waar we deze laatste weken aan heb gewerkt en ik weet nu ook dat het oké is om op deze dagen om hulp te vragen. Maar ik kan niet ontkennen dat het mij wel bezig houdt. Gelukkig verloopt de dag verder oke en kan ik goed ontspannen in het zwembad tijdens het zwemmen. Moe stap ik in de auto. Met mijn ouders heb ik de afspraak dat ik op mijn revalidatie dagen bij hun eet en mij daar verder niet druk over hoef te maken. Yes, I am a very lucky girl. Thuis kijk ik nog even naar de documentaire “ Iris” (als je van mode houdt, zeker een aanrader) en val daarna in een diepe slaap.

Dinsdag 21 februari ‘ 17

photogrid_1488262825250

Mijn collega is terug van vakantie en daar word ik ontzettend blij van. Ondanks dat ik het echt wel heb gered de afgelopen drie weken, ben ik toch blij dat hij er weer is. Het geeft een stuk rust als je met zijn tweetjes bent. Al snel zitten we weer in de flow en de dag vliegt voorbij. In de pauze bel ik met het Heliomare sport centrum om mijn sport planning rond te krijgen waar ik in maart mee ga beginnen. Het is even puzzelen maar we komen eruit en ik heb er nu al zin in. De afgelopen weken ben ik mij gaan beseffen hoe veel baat ik heb bij sporten en hoe fijn ik mij er bij voel. Deze week heb ik mijn boodschappen planning niet goed voor mekaar en ik moet na het werk nog even langs de supermarkt. Iets wat ik tegenwoordig echt in een bejaardentempo doe en er dan maar een uur over doe maar dat geeft wel rust. Hoe doen jullie working girls dit? Gaan jullie 1x per week of meerdere keren per week of bestellen jullie je boodschappen? Ik ben benieuwd! Toch was het niet verstandig om mijn planning niet op orde te hebben want thuis ben ik niets meer waard en ik besluit om offline te gaan (met de overheerlijke milka snicker reep. Wie heeft dit uitgevonden????). Ik werk nog even aan mijn huiswerk en ga vroeg naar bed.

Woensdag 22 februari ‘17

photogrid_1488262774309

Na een flinke insomnia nacht, toch met frisse moed aan de slag. Gelukkig merk ik dat ik lichamelijk sterker word en dus minder last begin te hebben van zulke nachten. Neemt niet weg dat ik wel op mijn hoede ben want ik wil niet dat mijn overmoedigheid mijn valkuil wordt. We werken hard en veel vooruit want ik ben er donderdag en volgende week niet. Ik krijg een groot compliment van mijn werkgever waar ik een beetje stil van word maar wel weet dat ik nu echt op de goede weg ben en dat voelt goed. Thuis maak ik een lekkere pasta en plof daarna op de bank om mij weer te vermaken bij de Idols audities. Dit is ook echt het enige onderdeel wat ik leuk vind.

Donderdag 23 februari ‘17

photogrid_1488262729232

Een van de laatste dagen Heliomare. Het afronden gaat nu echt beginnen en ergens doe ik dat ook wel met een triest gevoel. Het voelt ontzettend veilig en straks word ik los gelaten. Niet helemaal los gelaten maar goed, het is wel iets wat mij bezig houdt. Ondanks de storm verwachting, ga ik met goede moed op pad en werken aan mijn terugval preventie plan want dat is het doel van vandaag. En sporten natuurlijk, alhoewel we gaan wandelen in de gymzaal. Ook wel eens leuk en anders. Uiteindelijk verlaat ik uitgeput Heliomare en ga samen met een van mijn maatjes de storm trotseren. Die we achteraf mee vonden vallen. Ik had een soort van Apocalyps met rond vliegende koeien verwacht. Ik drop mijn maatje af in Haarlem en ga daarna door naar mijn ouders waar ik lekker mee mag eten van mijn moeders macaroni schotel. Ik kwak tegenwoordig overal sambal op en ook op de macaroni moet sambal. Moe maar voldaan kom ik thuis, plof in bed om nog even te Netflixen en naar de storm te luisteren voordat ik in slaap val.

Vrijdag 24 februari ‘17

photogrid_1488262676283

Na een goede nacht slaap die voorbij lijkt te zijn gevlogen, word ik wakker in doodse stilte. Na al het natuurgeweld van gisteren, is dat best vreemd om je te realiseren. Ondanks de goede slaap, ben ik toch wel moe en stijf. De laatste loodjes beginnen er in te hakken maar gelukkig ben ik volgende week een weekje vrij om bij te komen. Het is echt een vrijdag op het werk en we lachen veel maar bestoken elkaar ook met rare vragen. Heerlijk zo’n dag. Ik sluit de werkweek met een goed gevoel af en heb alles kunnen afronden en overdragen. De vakantie begint met een etentje bij een van mijn revalidatie vriendinnen. Een heerlijke homemade roti van haar man. We struggelen nog even met de roti platen maar uiteindelijk is het een heerlijk diner met als afsluiter homemade bonbons. We kletsen de avond weg en het is ontzettend gezellig. Een goed begin van mijn vakantie!

Zaterdag 25 februari ‘17

photogrid_1488262597866

Mijn vakantie is begonnen maar mijn lichaam is gewoon lekker op tijd wakker. Iets met uitslapen is er niet meer bij. Ik netflix en lees wat. Eindelijk lees ik een draak van een boek uit waar ik eigenlijk gewoon mee had moeten stoppen maar ik wilde hem persé uitlezen. Ik heb met een vriend in Amsterdam afgesproken om bij te kletsen en op de terugweg heb ik een ware Mc Donalds hamburger craving waar ik aan toe geef. Ik ben ook maar een mens ;-). Als ik thuis om is het klaar met mijn energie en wil ik alleen nog maar in bed liggen. Wat ik dan ook doe. The most exciting Saturday ever maar goed, het kan dus ik doe het. Ik netflix, youtube en lees wat en probeer het maar te accepteren dat dit is wat het is. Niet altijd het makkelijkste maar het is nu even niet anders.

Zondag 26 februari ‘17

photogrid_1488262519820

Happy Sunday! Mijn favoriete dag van de week. Ik ben uiteraard weer vroeg wakker. Kijk naar WNL en de vrouwelijke nummer 2’s van de politieke partijen. Ondanks de storm, ga ik toch met een vriendin wandelen in de duinen en kijken we terug op de week. Het doet mij goed om met haar bij te kletsen. Moe maar voldaan komen we terug. Ik relax eventjes en zet lekker even keihard muziek op (sorry buren). Daarna ga ik mij klaarmaken want ik heb afgesproken met Barbara die ik al een hele tijd niet heb gezien. We schieten foto’s bij de Lichtfabriek in Haarlem en ploffen daarna lekker neer bij La Place. We kletsen bij en bedenken nieuwe plannen voor de blog onder het genot van lekker eten en een kat die ons gezelschap komt houden. Ik rij nog even langs mijn ouders waar ik blijf hangen om Ajax te kijken maar ga na de eerste helft naar huis met een lekker bakje pompoen soep van mijn vader. Thuis hang ik op de bank en kijk een stukje Boer zoekt Vrouw en natuurlijk het RTL debat. Maar ik taai op een gegeven moment af omdat ik het wel heb gezien. In bed begin ik met de serie “The Crown” en ondanks dat ik maar een halve aflevering kijk, vind ik het nu al boeiend.

Hoe was jullie week? Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin