Selecteer een pagina

photogrid_1482863385819

We zijn de laatste dagen van 2016 aan het aftellen. De week tussen kerst en oud & nieuw is voor mij altijd een relatief rustige week, ondanks dat ik vaak gewoon werk. Maar de week voor kerst is voor mij vaak een mega drukke week, mede omdat het op het werk dan altijd ontzettend druk is. En nu was de week nog drukker omdat ik ook nog gewoon ging revalideren. Maar ik klaag niet want uiteindelijk was het een ontzettend leuke week met heel veel leuke momenten. Die ik uiteraard vandaag weer deel met jullie in mijn wekelijkse foto dagboek.

Maandag 19 december ’16

photogrid_1482862797476

De vermoeidheid is seriously kicking my ass en bij revalidatie merken ze dat ook. Het nordic walken gaat niet lekker, ik kom niet in een flow en mijn benen verzuren. De bewegingsagogoog (goed woord voor Wordfeud) grijpt in en verkort de route. Waar ik dan echt serieus onwijs van baal maar weinig tijd heb om bij stil te staan omdat ik bij de volgende therapie sessie flink onder handen wordt genomen over mijn vermoeidheid en mij een flinke spiegel wordt voorgehouden. Revalideren is een serieuze zaak, jongens. Gelukkig zijn mijn groepsgenoten ook in het gebouw en lunchen wij met zijn allen voordat we naar de groepssessie gaan die uiteindelijk behoorlijk melig is maar wel heel leerzaam. Ik rij nog even snel langs de bieb waar wat boeken klaar staan en plof uiteindelijk op de bank om even bij te komen van vandaag. Ik maak een lekkere pasta pesto met veel groenten en doe de rest van de avond niet zoveel meer.

Dinsdag 20 december ’16

photogrid_1482862852823

It’s time to work en ik weet uit ervaring dat dit hele drukke dagen kunnen zijn omdat de laatste jaren mensen steeds later hun boodschappen doen voor de feestdagen en winkels dus ook later bestellen hierdoor. Ik doe een grote stap binnen mijn revalidatie traject door aan te geven op mijn werk dat ik vorige week over mijn grens ben gegaan qua werk door mijn eigen schuld en dat ik daar last van had. Normaal gesproken had ik dat dus niet gedaan en was ik gewoon doorgegaan. Weer een stukje realisatie dat dingen aan het veranderen zijn voor mij. We werken lekker door en ik hou mijzelf goed in de gaten. We krijgen ook ons kerstpakket en ik hou van die ouderwetse traditionele kerstpakketten die vol zitten met eten. Alleen de doos is zo zwaar dat ik hem zelf niet kan tillen dus ik rij eerst langs mijn ouders om de spullen uit te zoeken. Vandaag voel ik mij ook echt weer een stukje beter en gelukkig kan ik ’s avonds nog even langs een van mijn vriendinnen om haar verjaardag te vieren. Ik heb een top avond.

Woensdag 21 december ’16

photogrid_1482862928463

Another work day en het gaat goed. Ik heb aan mijn lieve buddy gevraagd of hij mij een beetje in de gaten wil houden qua werk en gelukkig helpt dat mijzelf ook om bewust te zijn of ik over mijn grenzen ga. We werken lekker en de dag vliegt voorbij. Na het werk heb ik met een van mijn vriendinnen afgesproken in Hoofddorp om de kerstpakketten die we voor mekaar hebben gemaakt onder het genot van een etentje uit te wisselen. Ik eet een lekkere cheddar burger die op de Green Egg is gemaakt en maak met veel plezier mijn cadeautjes open. Echt super leuk om te doen! We doen nog een klein rondje Hoofddorp waar we uiteraard in de Primark eindigen en ik leuke laarsjes scoor voor maar € 10,–. Ik kan daar dus echt intens blij van worden. Ik ben redelijk op tijd thuis en ga lekker in bed nog een boek lezen om dan heel vroeg in slaap te vallen.

Donderdag 22 december ’16

photogrid_1482862972931

Vandaag gaat mijn wekker belachelijk vroeg omdat mijn revalidatie dag om half 9 begint. Ik weet dat het vandaag een zware dag gaat worden omdat er behoorlijk wat geplanned staat en ik om kwart over 7 de deur uit moet. In de lift kwekken twee van mijn buurjongetjes tegen mij aan over van alles en nog wat maar ik kan dat zo vroeg gewoon niet handelen (sorry guys). Ik ging expres vroeg weg omdat ik bang was voor files maar alles rijdt soepel door en ik ben om 8 uur bij Heliomare. Lucky me want vlak achter mij gebeuren kennelijk allemaal ongelukken waardoor de A9 helemaal vastloopt en de rest van de meiden bijna allemaal te laat komen. Ik start de dag met een therapie gesprek, heb dan een lekkere privé les in een leeg zwembad met een eigen trainer, heb een evaluatie gesprek met mijn revalidatie arts (wat een heel goed gesprek is want ze zijn ontzettend tevreden over mijn vorderingen en inzet) en eindig de dag met coaching. Halleluah, I did it en uiteindelijk viel het best mee. Maar ik moet wel even bijkomen voordat ik weer in de auto stap naar huis dus ik lunch nog met een paar meiden van mijn groep en we kletsen even bij. De rest van de dag doe ik niets en gelukkig mag ik aanschuiven bij mijn ouders want ik ben op na zo’n dag. Ik realiseer mij pas later dat ik zo druk ben geweest dat ik amper foto’s heb gemaakt.

Vrijdag 23 december ’16

photogrid_1482863004721

De laatste werkdag voor de kerst. We hebben zo veel vooruit gewerkt dat het vandaag een lekkere rustige dag wordt waarbij ik lekker kan bijwerken na de drukte van afgelopen week. Helemaal prima zo’n dag want ik ben nog behoorlijk moe van gisteren. Na het werk rij ik nog even snel langs de supermarkt en valt de drukte gelukkig mee. Thuis rust ik uit want we gaan naar de film vanavond en ik wil nog wel een beetje energie hebben. Ik word verrast door de pakketbezorger met een onverwachts cadeautje. Dat zijn de super leuke dingen in het leven. We gaan uiteindelijk naar Rogue 1 maar ik vind de film heel erg tegenvallen helaas. Maar het is een gezellige avond en het begin van een goed kerstweekend.

Zaterdag 24 december ’16

photogrid_1482863165366

Ik hoef vandaag helemaal niets en dat voelt ontzettend lekker. Oké, behalve een pakje ophalen wat er vrijdag nog niet was toen ik langs het pick up point ging. Maar goed, voor de rest hoef ik helemaal niets en daar maak ik gebruik van. Lekker rustig aan doen, luieren, slapen, beetje lezen en de roast van Gordon kijken. Het doet mij onwijs goed om even op deze manier mijn energie aan te vullen na een drukke week. Gelukkig voel ik mij goed om lekker kerstavond te vieren met een rondje sushi. Heerlijk! Met een goed gevulde buik, kijk ik nog even tv op de bank en ga dan lekker slapen.

Zondag 25 december ’16

photogrid_1482863234370

Het is kerst! Maar gelukkig doen wij daar niets speciaals aan en kan ik de dag gewoon in pyjama lui doorbrengen. Ik hou van dit soort dagen. De zondag lijkt precies op de zaterdag (oké, ik rommel nog wel een beetje in huis en ben niet de hele dag lui) maar ik vermaak mij prima. Ik kijk uiteraard naar de toespraak van de koning den ik doe een poging om een dessert te maken met heel veel chocolade en een bodem van oreo koekjes maar ergens gaat er wat fout waardoor hij niet stijf wordt. Maar who cares, het is te eten :). In de middag ga ik naar mijn ouders waar we de avond doorbrengen met lekkere hapjes en mijn mislukte dessert. Prima avond en ik ga lekker op tijd in bed want op tweede kerstdag gaan we iets super leuks doen waarvoor ik fit wil zijn.

Maar ja, dat zien jullie dan weer volgende week ;-).

Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? Hoe is jullie week tussen kerst en oud en nieuw?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin