Selecteer een pagina

photogrid_1481601922943

Het is inmiddels alweer week 50 en over twee weken is het jaar gewoon echt voorbij. Hoe bizar om daarbij stil te staan. Voor mij is 2016 een mooi en leerzaam jaar geweest, dat besef ik mij steeds meer als ik mijn foto dagboeken maak en kan terugkijken op de week. Uiteraard deel ik vandaag weer mijn foto dagboek van afgelopen week met jullie, week 49. Een erg sportieve week waarin ik op allerlei vlakken in beweging kwam.

Maandag 5 december ’16

photogrid_1481465265305

Vandaag start de nieuwe fase in het revalidatie traject. Een spannende fase waarin er veel staat te gebeuren. Grotendeels is dit traject een individueel traject wat volledig op mij is ingericht en dat is best spannend want naast de therapie en gesprekken, ga ik in dit traject ook nordic walken en hydro therapie doen. Vooral die laatste vind ik spannend. Maar vandaag begin ik met Nordic walken. Gelukkig schijnt het zonnetje en gaat het hartstikke goed. De rest van de dag wordt in beslag genomen door gesprekken en groepstherapie. Gelukkig zijn de meesten van ons er de hele dag dus we lunchen gezellig met elkaar want ondanks dat we al een paar weken onderweg zijn, realiseren we ons dat dit echt een zware fase gaat worden met heel veel graven en in actie komen. Na revalidatie ga ik naar mijn ouders om te eten. Wij doen niet aan sinterklaas maar toch liggen er twee chocoladeletters voor mij klaar ;-). Mijn vader maakt een heerlijke bread pudding met crème anglaise. Echt heerlijk. Na het eten ga ik naar huis en ga nog even verder met mijn December Daily art journal.

Dinsdag 6 december ’16

photogrid_1481465320990

De dinsdag begint met een geweldige zonsopgang. Ik kan daar echt intens van genieten en vind het een goed begin van de dag. Als ik buiten kom, zit mijn auto alleen wel onder het ijs en dat vind ik dan weer niet zo leuk .. hahaa. Gelukkig heb ik zo’n makkelijke spray die echt mijn redder is op dit soort ochtenden. Vandaag is een werkdagje en de drukke weken staan op ons te wachten met de feestdagen in het vooruitzicht. Ik vind dit soort drukke weken heerlijk, klinkt misschien gek maar ik heb het gewoon het liefst heel erg druk. Mijn tussendoortje is tegenwoordig een groene smoothie omdat ik merk dat mijn lichaam daar echt baat bij heeft. In mijn pauze lees ik verder in het boek van Mascha en lees mijn 52ste boek van dit jaar uit. Mission accomplished als het gaat om mijn Goodreads doel. Als ik thuiskom, kijk ik naar de aflevering van “Schuldig” die ik heb opgenomen, eet wat en doe verder rustig aan want een drukke dag is leuk maar ook wel vermoeiend.

Woensdag 7 december ’16

photogrid_1481465404384

Het is weer tijd voor mijn maandelijkse afspraak bij mijn huisarts. Ik neem mijn holy bible van revalidatie mee om te bespreken wat wij hebben gedaan en wat de planning voor komende tijd is. Daarna bereid ik mijn eten voor de werkdag voor. Afgelopen weken ben ik aan het experimenteren met mijn voeding om te zien waar mijn lichaam het goed op doet. Dus i.p.v. luisteren naar mijn hoofd, echt luisteren naar mijn lichaam. Het is weer een werkdag en wederom een drukke dag. Thuis werk ik nog even aan de website, lees wat en doe lekker rustig aan. De kerstboom staat bij mijn ouders in de tuin en het is een unicum want normaal gesproken staat hij pas een paar dagen voor kerst. Hoi mam, goed gedaan!

Donderdag 8 december ’16

photogrid_1481465482629

Ik begin de donderdag bij de garage want op een of andere mysterieuze wijze heb ik het voor mekaar gekregen om mijn claxon kapot te maken. Don’t ask me how? Van de garage loop ik naar mijn ouders om wat op te halen en van daar weer naar huis. Sporty spice in the making hoor. Thuis pleeg ik wat telefoontjes, werk aan mijn website en rommel wat in huis. Ik ben een beetje onrustig want vandaag is het de eerste keer dat ik weer ga zwemmen en dat vind ik spannend (zoals jullie konden lezen in de blog van maandag). Plus dat ik altijd een beetje nerveus word van mijn auto die in de garage staat en die dus uiteindelijk niet op tijd klaar blijkt te zijn. Gelukkig kan ik de auto van mijn ouders lenen om naar revalidatie te gaan dus ik loop na de lunch weer naar mijn ouders en stap in de auto om naar Heliomare te gaan. Een pittige middag met coaching en psychologie maar het zwemmen maakt ontzettend veel goed. Als we klaar zijn, plenst het en heel Beverwijk staat vast. Gelukkig ken ik slimme tussendoor routes ;-). Ik eet bij mijn ouders mijn favoriete hollandse pot: zuurkool. Mijn auto is gelukkig weer klaar en staat bij hun voor de deur. Thuis doe ik lekker rustig aan en luister naar kerstliedjes.

Vrijdag 9 december ’16

photogrid_1481465552157

Work, work, work en ik ben moe, moe, moe. Gisteren was toch pittiger dan gedacht en ik heb het gevoel alsof ik wallen tot mijn knieën heb. Ik voel mij moe en de werkdag gaat dan ook een beetje in een waas aan mij voorbij. Ik ben er wel en doe mijn werk maar het voelt toch wazig. Mijn baas is zijn kantoor aan het opruimen en komt met de gekste samples te voorschijn waaronder een zakje droge noedels met een smaakpoeder wat ze in Azië eten als snack. Ik weet dat ik het niet moet doen maar ik heb het eerder geproefd en vind het super lekker. Er zit alleen veel MSG in en dat is voor mij niet handig. Na het werk, ga ik nog even langs mijn favoriete bakker op de zwarte markt en haal brood en gevulde pides voor mijzelf en mijn ouders. Thuis doe ik helemaal niets meer behalve kletsen online met vriendinnen en uiteraard Roy Donders kijken.

Zaterdag 10 december ’16

photogrid_1481465630415

Mijn plannen voor vandaag zijn gecancelled en verschoven naar volgende week. Normaal gesproken zou ik moeite hiermee hebben maar nu maak ik er een lekkere relaxte zaterdag van. Ik ga even het dorp in, loop even langs een nieuwe winkel bij ons die grote maten gaat verkopen en heb een leuk gesprek met de eigenaresse over een eventuele samenwerking (meer info volgt uiteraard). Daarna loop ik even een paar winkels in want ik heb wat kerst cadeautjes nodig aangezien ik met een vriendin heb afgesproken om elkaar een kerst pakketje te geven. Ondertussen loop ik de echte Plus een Beetje baby tegen het lijf (lekker jong) en haal ik wat lekkere dingen voor de middag. Ik ren nog even snel de bieb in om wat gereserveerde boeken op te halen die voor mij klaar staan en ga dan lekker naar huis. De rest van de dag lees ik en werk ik wat aan mijn website. Ik eet een lekkere haring als tussendoortje en lees lekker verder. ’s Avonds kijk ik de laatste aflevering van “als de dijken breken” en natuurlijk het gevecht tussen Verhoeven en Badr.

Zondag 11 december ’16

photogrid_1481601783821

Het is zondag en ik slaap voor mijn doen lekker uit. Ik begin de dag rustig met een lekker ontbijtje en onder tussen rommel ik wat weg. Ik schrijf de voor mij best emotionele blog van maandag en zoek verder wat dingen uit voor mijn blog. Ik lees nog wat, rommel verder in huis en tegen de middag realiseer ik mij dat ik aardig wat heb gedaan. Aan het eind van de middag ga ik naar mijn ouders waar ik even in de Quote 500 kijk of ik er al in sta vermeld ;-). We eten een lekkere zondagse maal en ik drink mijn favoriete drankje. We hebben nog een volwassen gesprek en daarna ga ik met een voldaan en goed gevoel naar huis. Een zondag zoals een zondag hoort te wezen en mooie afsluiting van een goede week.

Hoe was jullie afgelopen week? Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin