Selecteer een pagina

Happy wednesday! Het is weer tijd voor mijn weekoverzicht en toen ik hem in mekaar ging zetten, moest ik soms even goed nadenken wat ik nou precies gedaan had op de bewuste dagen. Een week die voorbij vloog en waarin ik in hoog tempo mij door de week werkte. De climax naar de drukste weken van het jaar zitten eraan te komen en dat merk je op het werk. Daarnaast had ik een gezellige avond met vrienden en ging ik voor het eerst in jaren weer eens naar de Kreadoe. Vandaag deel ik met jullie wat ik allemaal deed in week 44 van 2017. 

Maandag 30 oktober ’17

To be honest, dit is dus een van de dagen waarop ik niet meer echt hoe de dag is verlopen. Nou ja, het was een werkdag en net zoals de afgelopen weken, zijn de maandagen stampvol en staan in het teken van keihard werken. We voeren deze week sollicitatie gesprekken en die bereid ik vandaag voor. De komende weken verwachten wij heel veel containers met aanvulling van de voorraad waar onze klanten op wachten en ook daarin doe ik alvast wat voorbereidend werk om de aankomsten te kunnen communiceren. Ik weet namelijk nu al dat volgende week een gekkenhuis gaat worden want dan komt onze rijst weer binnen. Na het werk ga ik naar Amsterdam waar ik samen met een vriendin eet en behoorlijk wat bij te kletsen heb. Ik kom pas laat thuis en duik meteen mijn bed in.

Dinsdag 31 oktober ’17

Je merkt dat de drukste periode van het jaar eraan gaat komen. Het is net als een orkaan die aan het groeien is en we zitten nu in de buitenste ring waarin het rumoerig is. Klanten zijn in afwachting van de containers en willen alvast reserveren maar toch ook wachten met hun orders. Ik verwacht dan ook een stormloop volgende week als de rijst binnenkomt. Het is nu dus de stilte voor de storm en stiekem vind ik het ook wel kicken want ik weet dat het volgende week echt los gaat. Het is een gezonde spanning die nu wordt opgebouwd. Als de werkdag erop zit, hebben wij nog een aantal sollicitatie gesprekken gepland voor functies bij mij op de afdeling. We spreken een paar goede kandidaten en hopelijk zit daar mijn toekomstige collega bij. Als ik thuis kom is het al laat en neem ik een lange warme douche om te ontspannen.

Woensdag 1 november ’17

Happy 1st of november! Het is nu nog maar echt twee maanden en dan is het jaar gewoon voorbij. Een beetje duf na de lange dag zit ik op kantoor. Een lange dag hakt er behoorlijk in en ik heb moeite om in mijn ritme te komen. Gelukkig kabbelt de stilte voor de storm nog even verder en kan ik daarom de tijd nemen om een beetje in mijn ritme te komen. Na het werk, ga ik gewapend met het boodschappenlijstje van mijn moeder naar de Staples (ik zeg nog steeds Office Center). Niet de juiste winkel voor mij! Rekken met pennen, stiften en notitieboekjes trekken aan mij. Ik was als klein meisje hier al gek op en als groot meisje nog steeds. Ik heb denk ik wel 10 minuten voor de pennen en stiften gestaan maar besluit ze uiteindelijk allemaal braaf te laten hangen en alleen te gaan voor twee agenda’s. Sammie vroeg n.a.v. van mijn happy moments zondag al waarom ik twee agenda’s heb. Nou, omdat ik er een in mijn tas wil hebben om afspraken direct in te noteren als ik on the go ben en een voor thuis waarin ik mijn planningen voor de week kan maken qua eten, sporten en mijn blog. Ik hou van ouderwetse papieren planners. Op een of andere manier, kan ik dan makkelijker het overzicht houden. Na de Staples, kan ik aanschuiven bij mijn ouders waar mijn moeder een heerlijk ouderwets AGV’tje heeft gemaakt: draadjesvlees, aardappels, sperziebonen en zure komkommer. Reminds me of the old days.

Donderdag 2 november ’17

Vandaag is ook weer zo’n dag waarvan ik niet goed weet hoe die verliep. Behalve dat ik na het werk even langs de Action ging om te kijken of er nog wat leuks in de schappen lag. Naar de Action zonder boodschappenlijstje of doel gaan, is niet zo handig. Vaak kom je dan dus met meer thuis dan je van plan was. En nu kan ik heel hard roepen dat het niet uitmaakt want het kost niets maar heleboel kost niets telt uiteindelijk toch bij elkaar op. Ik zie heel veel leuke nieuwe beauty items liggen en neem een aantal dingen mee om te testen voor mijn blog. Goed excuus he ;-)? Ik heb nog een coaching afspraak en thuis plof ik op de bank voor de Kardashians.

Vrijdag 3 november ’17

Mijn collega is vandaag vrij dus ik heb het kantoor voor mijzelf .. hahaha. Gelukkig is het niet de drukste dag van de week want anders zou ik er niet zo luchtig over praten. We hebben vandaag nog een sollicitatie gesprek en daarna mag ik een aantal kandidaten blij gaan maken dat ze worden uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dat blijft leuk, helemaal als mensen super enthousiast zijn. Ik rond alles netjes af en zorg dat de inbox leeg is zo voor het weekend. Vanavond eet ik, met een groep vrienden, bij een van onze vrienden thuis. Een heerlijke Indonesische home cooked meal met de beste kroepoek uit Indonesië die hier niet te koop is maar zoooo lekker. We hebben heel wat bij te kletsen (en eten). Ik ga op tijd weg want morgen moet ik vroeg uit de veren.

Zaterdag 4 november ’17

De wekker staat vroeg en ik ben meteen klaarwakker. Vandaag ga ik namelijk naar de Kreadoe met mijn gewonnen kaartjes (dank je wel Inge!). Ik ben er al in geen jaren geweest en vind het wel spannend want ik heb al gezien dat vandaag de drukste dag gaat worden. Ik en druktes zijn niet zo’n goede match. Ik ga met de auto naar Breukelen en neem vanaf daar de trein naar Utrecht CS waar ik heb afgesproken. We duiken nog even de Ah to Go in en zien ondertussen als grote groepen vrouwen richting de Jaarbeurs lopen. Dat beloofd wat. Ik ben verbaasd over hoe druk het al is en krijg het nu al Spaans benauwd. Je kan duidelijk zien dat de crisis over is want er wordt flink ingeslagen en soms staat het rijen dik. Ik shop gelukkig heel wat leuke dingen, zie vrienden van vroeger (toen ik ook nog in de hobby branche werkte) en ben blij als wij uiteindelijk de drukte verlaten. Op Utrecht CS scoren wij nog een poké bowl en blijven nog even op een bankje zitten om uit te rusten en bij te kletsen want dat was op de beurs zelf niet echt mogelijk. Op de terugweg ga ik nog even langs bij mijn ouders want die hebben bezoek en uiteindelijk blijf ik daar hangen. Het wordt uiteindelijk een hele gezellige zaterdagavond.

Zondag 5 november ’17

We hebben gisteren heel wat kilometers gelopen en ik word wakker met spierpijn. Je moet er wat voor over hebben. Ik gooi al mijn gekochte spullen op een hoop en schrik er een beetje van hoeveel het is. Maar het is zo fijn om dit weer te kunnen doen na mijn moeilijke jaren. Ik ben dan ook ontzettend blij met alles wat ik heb gescoord. Ik begin de zondag met het maken van productfoto’s voor mijn blog. The perks of being a blogger, niets kunnen gebruiken totdat je er foto’s van hebt gemaakt. Ik heb een afspraak in regenachtig Amsterdam en duik daar nog even snel de allerkleinste Albert Heijn ever in. Wel handig want zo koop je dus nooit teveel. Als ik thuis kom is mijn energie op en val ik in slaap op de bank. Dit moet een zondag zijn. Als ik wakker word, zet ik mijn blog klaar voor maandag. Een blog waar ik wel een beetje moeite mee heb omdat het mijn diepste gevoel beschrijft. Als alles klaar staat, ga ik snel naar mijn ouders voor onze traditionele sunday dinner en uiteraard voetbal. ’s Avonds wil ik nog het een en ander doen in huis aangezien dat is blijven liggen door alle drukte maar ik vertoon uitstelgedrag en uiteindelijk zit ik dus gewoon de hele avond te appen met een vriendin. Moet kunnen toch ;-).

It’s a wrap! Hoe was jullie week? Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?

Take care!

xoxo