Weekly Picture Wednesday: Week 41 – 2017

Happy wednesday! Afgelopen week was een week van hele drukke momenten maar ook zen momenten. Een week waarin ik soms even naar mijn foto’s moest kijken om te weten wat ik ook alweer allemaal had gedaan. Een week waarin ik ontdekte dat ik op dit moment echt wat meer slaap nodig heb, dan ik zelf dacht nodig te hebben. Maar het was ook een hele leuke week. Wat ik allemaal deed, lees je vandaag.

Maandag 9 oktober ’17

Het liefst begin ik een maandag op mijn gemak maar vandaag is het een gekkenhuis. Als ik op kantoor aankom, is mijn inbox ontploft en ligt er een stapel orders op mij te wachten. Dat is eigenlijk hoe de rest van mijn dag er ook uitziet: ontploft. Zo’n dag dat je de grip niet te pakken krijgt op de dag en je eigenlijk continue brandjes aan het blussen bent en achter de feiten aanloopt. Gelukkig krijg ik de hulp van mijn collega’s. Vandaag komt ook de blog over Eberhard van der Laan online waar ik stiekem heel erg trots op ben en met een traantje in mijn oog heb geschreven. Als ik aan het eind van de dag de statistieken check, kan ik voluit zeggen dat ik trots ben.

Dinsdag 10 oktober ’17

Gisterenavond was ik te laat thuis, had ik nog teveel energie voordat ik naar bed kon gaan en ben ik uiteindelijk veel te laat gaan slapen. Hoera! Slechte beslissing want het suddert door in de ochtend en ik heb duidelijk dus meer slaap nodig dan mijn eigen veronderstelling. Iets met een ezel stoot zich drie keer aan dezelfde steen? Wijze les van deze week. Waar ik altijd met 6 uur slaap weg kwam, heb ik nu steeds vaker 7 tot 8 uur nodig. Zijn dat nou de dingen die gebeuren als je ouder wordt? Mijn slaaptekort trekt zich door de dag heen en dankzij de hulp van een van mijn collega’s, heb ik in de middag een zen moment waarop ik kan bijwerken en wat zaken kan voorbereiden. Feitelijk ben ik de hele dag niets waard door mijn slaapgebrek en thuis plof ik dan ook op de bank met Will & Grace. I call it a day. Afsluiten en vergeten.

Woensdag 11 oktober ’17

Woensdag begint vroeg want ik heb mijn maandelijkse afspraak bij de huisarts. Deze keer zat er wat langer tussen dus we hebben behoorlijk wat bij te praten .. in positieve zin. Hij schrijft eindelijk de verwijsbrief uit voor een afspraak met een nieuwe lipoedeem arts en ik vind het spannend. Kijken of ik hier wel iets uit kan halen en met een beter gevoel (en behandeling) de deur uit ga. Vandaag is het op het werk de ochtend weer een gekkenhuis en in de middag heb ik gelukkig weer een rustig moment om bij te werken. Dit soort dagen bevallen mij een stuk beter dan die gekkenhuis dagen. Mijn ouders boeken hun 2018 vakantie naar de Franse Riviera dus ik ben in een hoera stemming want ik ga ze zeker opzoeken in mijn zo geliefde Frankrijk. Als ik ’s avonds bij ze aankom, heeft mijn vader een heerlijke curry gemaakt met een verspakket van de Lidl (serieuze aanrader) en worden de eerste plannen bedacht voor de vakantie. Ik heb denk ik een week of 3 nodig om daar te zijn als ik mijn hele to do lijstje wil kunnen afstrepen. We sluiten de avond af met een heerlijk pistache ijsje van de Albert Heijn. Ook dit is een aanrader!

Donderdag 12 oktober ’17

De ochtend begint met een crisis als onze chauffeur zich ziek meldt en wij dus als een speer in oplossingen moeten gaan denken. Niet alleen wij, maar ook onze transporteur gaat als een speer meedenken hoe wij alles de deur uit kunnen gaan krijgen. Gelukkig lukt het ons samen om alles op de rit te krijgen (weliswaar met een aantal leveringen op zaterdag) maar het lukt. Als team moeten we nu alle zeilen bijzetten en zorgen dat ook nog eens alles op tijd klaar staat maar ook dat lukt. Met een trots gevoel kijk ik terug op deze dag want het is haast onmenselijk wat wij met zijn allen hebben gedaan. Na het werk ga ik Beverwijk nog even in voor cadeautjes voor mijn #echtepostiscool swap maatje. Bij de Kwantum zie ik een geweldig stoeltje waar ik een soort pavlov kwijl effect bij krijg. Thuis doe ik lekker niets meer.

Vrijdag 13 oktober ’17

Vrijdag de 13e. De week heeft erin gehakt en ik ben klaar. Mijn energie is op en ik moet op mijn tanden bijten om de dag door te komen. Ik ben moe en merk dat daardoor vandaag mijn focus op een laag pitje staat. Gelukkig zijn de vrijdagen vaak de dagen waarop het niet al te druk is en ik veel werk kan verzetten om bij te werken maar ook om vooruit te werken. Ik vind vandaag een lastige dag en ik ben dan ook blij als ik in mijn auto stap en onderweg naar huis de zon flink zie schijnen boven zee. Ik schuif lekker bij mijn ouders aan en mijn bewonder mijn moeders Bloomon bos. De eerste verjaardagscadeautjes zijn binnen gekomen en ik mag ze al lekker mee naar huis nemen. Een heerlijke warme badjas die ik meteen aantrek als ik thuis kom. Het weekend is begonnen en de mijne begint in mijn bed want ik lig er vroeg in. Het voelt echt als een zeikdag maar ik kan er gewoon niets van maken vandaag.

Zaterdag 14 oktober ’17

Flink slapen doet mij goed en als een herboren mens sta ik lekker vroeg op. In mijn nieuwe warme badjas (die gaan jullie vaak horen terugkomen hoor want ik ben er blij mee .. hahaha), ga ik lekker op de bank een boek lezen. Ik maak wat foto’s van producten voor mijn blog en vertrek dan naar de sportschool om mij uit te sloven. Thuis maak ik een lekkere salade met mijn favoriete groene mosterd dressing. Ik heb iets teveel lopen uitsloven want de rest van de dag doe ik niets meer. Een lazy saturday it is! Zo niet boeiend, ik weet het maar ik heb het gewoon zo ontzettend nodig op dit moment.

Zondag 15 oktober ’17

Ik begin de ochtend weer op de bank, in diezelfde warme badjas als gisteren en ga verder in het boek wat ik aan het lezen ben. Waar ik vorig jaar nog smachtend uitkeek naar dit soort relaxte ochtenden, realiseer ik mij nu dat alleen ik die ochtend kan creëren. Ik heb een lunch afspraak in Amsterdam en kom heel wat meer te weten over voeding en lipoedeem. Heel interessant maar mijn hoofd duizelt wel na afloop. Het mooie weer heeft heel veel mensen doen besluiten om naar Zandvoort te vertrekken en ik sta een hele lange tijd in de file. Het enige wat ik wil is naar huis .. hahaha. Het is zondag dus weer tijd voor ons traditionele sunday family dinner. Mijn vader heeft een hele aparte tonijnsalade met kokos als snack maar het is mij toch een partij lekker. Wauw! Ik vertrek op tijd want ik moet natuurlijk Heel Holland Bakt kijken en omdat mijn dag wat anders verliep, ook nog wat huishoudelijke dingen doen. Het weekend was goed en fijn maar wel voorbij gevlogen.

Hoe gaat het met jullie op dit moment? Kunnen jullie geloven dat het jaar al bijna voorbij is?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

16 Responses to Weekly Picture Wednesday: Week 41 – 2017

 1. Natasja 18 oktober 2017 at 06:34 #

  Mijn weken vliegen ook voorbij, en met de verhuizing in het vooruitzicht en nog zoveel te doen, eigenlijk veel te snel. Volgens mij zijn er niet veel mensen meer die het niet razend druk hebben op hun werk.

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:55 #

   Oh, wat een heerlijk vooruitzicht je nieuwe huisje. Maar je zal het er wel extra druk door krijgen :s

 2. Darina 18 oktober 2017 at 06:52 #

  Ja time flies! Wat een heerlijk vooruitzicht om naar Zuid-Frankrijk te gaan!

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:54 #

   Jaaaa, kan niet wachten!

 3. Jolandakuh@hotmail.com 18 oktober 2017 at 08:12 #

  De tijd gaat echt heel snel ja, dacht al dat het aan mij lag. Ben je trouwens onder behandeling voor lipoedeem? Ik heb dit zelf ook maar geen idee welke behandeling nu echt effectief is.

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:54 #

   Ik heb in december een afspraak met een nieuwe arts om te kijken wat de mogelijkheden voor behandeling zijn en ik ben beetje bij beetje een nieuwe manier van eten aan het ontdekken. Vooral koolhydraten en suikers zijn funest voor benen met lipoedeem.

 4. Natascha - BeautyOpinie 18 oktober 2017 at 13:53 #

  Zo, jij hebt een drukke week achter de rug. Ik kan me voorstellen dat je daar even van bij moet komen! Ik wens je een fijne nieuwe week x

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:53 #

   Helaas blijven de drukke weken de komende tijd aan. Drukste periode van het jaar komt eraan. Dus ik zal nog heel veel weekenden nodig hebben om bij te komen .. hahaha

 5. sammie 18 oktober 2017 at 18:21 #

  Ik vind het altijd irritant als de maandag druk en hectisch begint op het werk, maar het gebeurd de laatste weken regelmatig. De tijd vliegt dan weer wel 🙂 Prachtige bos bloemen heeft je moeder in huis!

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:53 #

   Ik word er echt chagerijnig van als maandagen zo beginnen.

 6. Sonja 18 oktober 2017 at 18:47 #

  Oh wat leuk, nu al uitkijken naar Frankrijk. En dat is zo… ja tijd vliegt. Ik kom tijd tekort.

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:52 #

   Hahahaha .. ik dus ook. Ik heb te weinig aan 24 uur!

 7. Saskia 18 oktober 2017 at 22:07 #

  Wat heerlijk geschreven en ja wat vliegt de tijd voorbij.
  Extra genieten vooral van al het leuks dat nog gaat komen.

  Dikke kus

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:52 #

   Zeker van de laatste twee maanden nog geweldige maanden maken. Dikke kus!

 8. Karen 19 oktober 2017 at 12:43 #

  Hopelijk ben je lekker bijgekomen?
  Van die dagen waar je ad hoc allerlei oplossingen moet bedenken, zijn niet goed voor je gemoedsrust.

  • Marije Strobos 20 oktober 2017 at 06:51 #

   Nee dat zijn ze zeker niet en ik word er behoorlijk chagerijnig van .. hahaha

Geef een reactie