Weekly Picture Wednesday: Week 40 -2017

Happy wednesday! Afgelopen week is voor mij voorbij gevlogen. De werkdagen gingen als een speer omdat het nu al zo ontzettend druk is en de drukste maanden zijn voor ons nog niet eens begonnen. Gelukkig waren er ook nog genoeg leuke momentjes waardoor de balans weer terugkwam in de week. Ik stond eindelijk weer eens in de sportschool en kreeg eindelijk mijn Vans binnen. Wat ik nog meer deed, lees je in mijn weekly pictures.

Maandag 2 oktober ’17

Remember vorige week en de rommelige dagen, they are back. Ook vandaag begint het rommelig en druk. Er is veel te doen en alle collega’s die er zijn helpen waar ze kunnen. Af en toe een zen moment en elkaar terugfluiten is het thema van de dag. Een van onze collega’s is jarig en zijn vrouw maakt altijd de lekkerste hapjes op dit soort dagen. Niet de traditionele taart maar Sri Lankaanse loempia’s en tonijn balletjes. De hele dag snoepen wij van deze lekkernijen en komen dus goed verzorgd de dag door. Na het werk heb ik nog een afspraak staan in Amsterdam waar veel gelachen wordt. Ondanks dat ik vorige week gemerkt hebt dat te laat mijn bed in kruipen niet ideaal is, doe ik het vandaag toch weer maar de afspraak was het waard dus ik voel mij er minder schuldig over.

Dinsdag 3 oktober ’17

Opstaan gaat moeizaam en uiteindelijk slaap ik tot het laatste moment dat mogelijk is en ik word gelukkig redelijk uitgerust wakker. Werk roept weer en de stapel werk van gisteren ligt geduldig op mij te wachten. We knallen de dag door en momenten van controle wisselen zich af met hectiek. De dochter van mijn collega heeft heerlijke healthy vietnamese springrolls gemaakt. I love these! Iedereen werkt in het hoogste standje en gelukkig zorgt dat er wel voor dat we redelijk goed de dag doorkomen en niet tot 22 uur hoeven over te werken. Maar als ik uiteindelijk thuis kom, is het wel klaar. Ik vraag veel van mijzelf deze dagen en dat is  niet altijd het beste wat je kunt doen want ik put mijzelf letterlijk uit. Aan de avond heb ik nu dan ook niet meer veel dus kruip ik lekker op de bank met de nieuwe Will & Grace op TLC. Heerlijk dat er nieuwe afleveringen uitgezonden worden. Was vroeger een van mijn favoriete series.

Woensdag 4 oktober ’17

Ik snooze to the maxx deze ochtend na een hele onrustige nacht slaap (iets met de volle maan denk ik). Hoewel ik echt tegen snoozen ben omdat je naar mijn idee je dag daarmee alleen maar uitstelt en een valse start maakt, doe ik het toch. Op het laatste moment mogelijk, ga ik mijn bed uit en begin de dag. Het is vandaag dierendag en dan mis ik mijn kleine vriendjes toch een beetje extra. Verdriet slijt maar gemis niet. De werkdag begint met een verontrustend telefoontje dat er verkeerde spullen de deur uit zijn gegaan. Je merkt aan iedereen dat de vermoeidheid begint toe te slaan want er worden fouten gemaakt. De hele dag gaat gepaard met een aaneenschakeling van fouten en dat zorgt voor een soort domino effect. Op standje hyper gaan we de dag door en de adrenaline vliegt door het kantoor. Uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht maar blijft er nog wel een hoop werk liggen om de fouten te herstellen. Een behoorlijk stress dagje dat wat voeten in de aarde had. Thuis is mijn energie op, plof ik op de bank en kijk ik uiteraard “Schatrijk, Straatarm”. Dit keer sluit ik op tijd de dag af.

Donderdag 5 oktober ’17

Wederom een onrustige nacht. Hebben jullie daar ook last van bij volle maan? Het zorgt er in ieder geval wel voor dat ik met mijn verkeerde been uit bed stap en de hele dag last heb van het stomme gevoel. Zelfs werk kan het niet wegnemen. Gelukkig krijg ik van mijn ouders ’s middags het bericht dat mijn Peanut Vans er eindelijk zijn. Geluksmomentje ten top zou ik zo zeggen. Ik eet even snel mee voordat ik naar mijn coaching afspraak ga. Na een prettig maar pittig gesprek (je moet wat over hebben voor je eigen groei en ontwikkeling), plof ik lekker op de bank om aar The Kardashians te kijken. TLC doet heel wat goede dingen waar ik heel erg blij van word.

Vrijdag 6 oktober ’17

Iedereen op kantoor is op. Het zijn echt intense weken en de energie is aan het eind van de week op. Dat merk je ook echt aan de stemming. Mijn telefoon staat nog steeds rood gloeiend maar ik probeer vandaag een beetje weg te werken wat is blijven liggen. Ik krijg niet alles af omdat er een afspraak tussendoor komt maar it is what it is. Ik kan er niet meer van maken. Moe verlaat ik het pand, klaar voor het weekend. Ik gebruik het excuus van nationale ouderendag om lekkere petits fours te halen bij de Albert Heijn als dessert bij mijn ouders. Mijn ouders klasseren zichzelf als oud dus een heel goed excuus. Gisteren riep ik nog dat ik echt trek had in zuurkool en als ik bij ze aan kom, ruik ik de zuurkool al. Plus als bonus heerlijke lamskoteletjes. We sluiten de dag af met petit fours en het zoeken naar cadeaus voor mijn verjaardag. Tenminste ik zoek en geef mijn wensen door. Thuis hang ik nog even voor de tv en kruip vroeg mijn bed in.

Zaterdag 7 oktober ’17

Ik slaap goed (eindelijk) en ben op tijd wakker voor de training van Max Verstappen. Lekker op de bank met een dekentje en een grote kop thee op mijn gemak wakker worden. Ik ga vandaag weer voor het eerst sporten en vind het best een beetje spannend na al die tijd. Ik ben lang niet geweest en wat gaat mijn lichaam doen. Gelukkig is een van mijn revalidatie trainers degene die de training doet en het voelt als thuiskomen. Druk gemaakt om niets. Ik ga aan de slag met mijn oude trainingsschema en spreek af dat we over een paar weken een nieuw schema gaan maken. Met een voldaan maar moe gevoel sluit ik de training af. Thuis rommel ik nog wat maar kruip dan lekker op de bank om te relaxen. Het is buiten toch slecht weer en ik heb geen zin om nog wat te doen.

Zondag 8 oktober ’17

Een flinke insomnia nacht achter de rug dus ik word behoorlijk brak wakker. En ook nog vroeg want ik wil persé Max Verstappen zien.  Ik baal van de slechte nacht en heb er ook echt last van maar ik besluit toch naar mijn afspraak te gaan. Als ik eenmaal in Amsterdam ben aangekomen en de grachten zie ontwaken, ebt mijn slechte humeur weg. Thuis werk ik aan mijn blog en probeer het zo rustig mogelijk aan te doen. Een beetje extra zelfliefde na zo’n slechte nacht. Aan het eind van de middag ga ik naar mijn ouders voor de traditionele sunday roast. Mijn vader heeft weer een heerlijk gerecht gemaakt en ondertussen wordt er druk gefilosofeerd over de vakantieplannen van volgend jaar. Yes, net terug en nu alweer aan het bedenken welke plaatsen er volgend jaar bezocht gaan worden. Thuis werk ik nog even aan mijn blog en kijk uiteraard Heel Holland Bakt. Het weekend is werkelijk voorbij gevlogen.

Hoe was jullie week? Is het bij jullie ook zo druk op het werk?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 Responses to Weekly Picture Wednesday: Week 40 -2017

 1. Natasja 11 oktober 2017 at 06:35 #

  Je Peanut Vans zijn gaaf! Bij mij op het werk is het ook al weken aan een stuk knallen, ik herken het helemaal.

  • Marije Strobos 11 oktober 2017 at 22:03 #

   Ja he .. ben er zo blij mee 😀

   Gelukkig ben ik niet de enige waar het zo druk is. Alhoewel ik het niet leuk voor jou vind 😉

 2. Darina 11 oktober 2017 at 06:42 #

  De Vans zijn echt heel gaaf! Het laatste kwartaal is altijd zo druk! Let je een beetje op jezelf? X

  • Marije Strobos 11 oktober 2017 at 22:02 #

   Ik ben er ook echt super blij mee. Heb alweer een paar nieuwe op het oog .. hahaha. Ik doe mijn best om op mijzelf te letten 😉

 3. Nesrin 11 oktober 2017 at 17:48 #

  Ik zou eens moeten opletten of ik met volle maan anders slaap.

  Hmmm die Sri Lankaanse loempia’s zien er goed uit. Zin in.

  Hoop dat je volgende week helemaal zen de week begint.

  • Marije Strobos 11 oktober 2017 at 22:01 #

   Oooh ze zijn zooo lekker die loempia’s.

   De week begon niet zo zen maar gelukkig waren er weel meer zen momenten 😉

 4. Sonja 12 oktober 2017 at 09:32 #

  Ooooh die volle maan had mij ook in zijn macht. Bah…
  Ik ben nog van slag door allerlei oorzaken en het lijkt of mijn energie wegebt.
  Dus pas op de plaats… iets wat we allemaal wel eens voelen.

  • Marije Strobos 12 oktober 2017 at 21:34 #

   Oh ja zo herkenbaar. Sommige dingen vreten echt je energie.

 5. Karen 13 oktober 2017 at 11:14 #

  Oh lekker die loempia’s. En je kunt dus fijn twinnen met mijn zoon 🙂 Cool zijn ze hoor. Love Snoopy!

  • Marije Strobos 14 oktober 2017 at 19:33 #

   Heb je de nieuwe edities al gezien? Die zijn ook weer zooo leuk

 6. Sammie 13 oktober 2017 at 19:38 #

  Oh slechte nachten zijn zo vervelend en vermoeiend! Ik heb er geen last van door volle maan, eerder door een vervelende buurman!

  • Marije Strobos 14 oktober 2017 at 19:33 #

   Oooh dat is nog irritanter. Ik heb ook buren die behoorlijk wat lawaai maken. Zo irritant

Geef een reactie