Selecteer een pagina

Happy wednesday! Het is weer tijd voor mijn wekelijkse foto overzicht. Eigenlijk gewoon mijn dagboek van de afgelopen week ;-). Na twee heerlijke weken vakantie, riep het echte leven mij weer en mocht ik vollop aan de bak. Niet alleen was het een drukke werkweek maar had ik ook veel afspraken gepland staan. Wat ik allemaal deed afgelopen week, lees je vandaag.

Maandag 25 september ’17

Na twee heerlijke weken, roept het echte leven weer en vandaag begin ik weer. We hebben vandaag een belangrijke audit dus het is een beetje een chaotische dag op kantoor. Sowieso is een eerste dag na de vakantie altijd chaotisch. Komt ook nog eens bij dat onze directie morgen op vakantie gaat en er dus ook nog een overdracht moet plaatsvinden. Uhm hectische dag? Ja, nogal! Met een hoofd vol loop ik het kantoor uit en ga naar Amsterdam waar ik een afspraak heb. Veel te laat kom ik thuis en ik duik meteen mijn bed in.

Dinsdag 26 september ’17

De chaos van gisteren gaat vandaag verder en ik struggle. Ik kan er niet zo goed tegen als het allemaal zo chaotisch gaat en ik achter de feiten aan loop te sjokken. Gelukkig krijg ik veel lieve berichtjes van onze klanten die er echt wel begrip voor hebben dat ik wat meer tijd nodig heb in het beantwoorden en afhandelen van bepaalde dingen. Voor ons komen nu de drukste weken eraan dus er is ook nog heel wat te plannen en vooruit te werken. De dag vliegt uiteindelijk voorbij en voor ik het weet, is het tijd om naar huis te gaan. Vanavond heb ik afgesproken met een van mijn revalidatie vriendinnen die ik al veel te lang niet heb gezien en wij hebben heel wat bij te kletsen. Haar chihuahua is niet bij mij weg te slaan en doet mij terugdenken aan mijn eigen chihuahua’s. En weer ga ik te laat naar huis na een veel te gezellige avond.

Woensdag 27 september ’17

De chaos continues en vandaag moet ik echt hulp inschakelen van mijn collega’s want ik red het simpelweg niet en ben het overzicht kwijt. Gelukkig helpt iedereen mee en tegen de middag keert de rust terug en heb ik ook mijn rust terug. Ik heb een gesprek met ons management over de stand van zaken en hoor wat er speelt. Ik kan hierdoor mijn mindset omzetten en anders naar de zaken kijken die er spelen. Ik overleg met mijn collega hoe wij de komende weken gaan aanpakken en hoe we dit samen gaan doen. Ik ben echt dankbaar voor mijn collega’s want de komende weken gaan hectisch worden en zo kunnen we het samen redden. Rustiger dan de afgelopen dagen, loop ik vandaag het pand uit en dat is echt fijn. Als ik thuis kom is het wel klaar na afgelopen dagen en ik kruip heel vroeg mijn bed in want ik moet even bijtanken.

Donderdag 28 september ’17

Het is vandaag dat ik, na drie dagen struggelen, eindelijk de controle terug heb over mijn werkzaamheden. Niet meer als een kip zonder kop vuurtjes blussen maar echt weer on top zitten en de rust terugvinden. Ik ben weer geland 😉 en dat is een fijn gevoel want dat geeft echt rust. Ik kom goed de dag door en loop eindelijk deze week met een goed gevoel het pand uit. Ik ga even naar huis om te eten en heb dan nog een coaching gesprek staan. We hebben de frequentie opgeschroefd en gaan nu flink aan de bak. Laat ik het zo zeggen, ik word flink aan de bak gezet. Ik heb nog een lang gesprek met mijn favoriete neef over een aantal dingen die lopen en spelen en duik dan snel mijn bed in want morgen nog een dagje knallen.

Vrijdag 29 september ’17

De laatste loodjes wegen het zwaarst en vandaag heb ik het zwaar. Het was echt een pittige week en ook al kreeg ik alles weer onder controle, het heeft wel veel energie gekost. Ik kom dan ook niet lekker in mijn werk flow en loop behoorlijk tegen mijzelf aan. Gelukkig heb ik gedurende de week al veel gedaan en heb ik heel veel hulp van mijn collega die af en toe “zen moment” roept als hij merkt dat ik het even niet meer red. Een code woord wat wij afgelopen week hebben afgesproken om te zorgen dat wij rekening met elkaar houden. Uiteindelijk lukt het om het overgrote deel af te handelen en is de inbox leeg als ik naar huis ga. Ik ben toe aan weekend! Onderweg naar huis kom ik in een belachelijke plensbui terecht. Iets wat ik nog nooit mee heb gemaakt zo erg. De straten in Bloemendaal lopen over en het is een groot waterballet. Ik heb te doen met de mensen op de fiets. Onderweg naar huis stop ik bij de supermarkt om alvast de weekend boodschappen te doen en kennelijk is het vandaag niet mijn lucky day want als ik thuis kom is de lift stuk en mag ik met mijn boodschappen naar 6 hoog klimmen. Je begrijpt dat als ik de deur achter mij sluit, het echt klaar is.

Zaterdag 30 september ’17

Geen wekker, geen plannen en vooral geen druk op mijzelf maar gewoon kijken waar ik vandaag behoefte aan heb. Na een drukke week, werkt dat het beste voor mij. Ik word uitgerust wakker en surf meteen naar de Vans site want ik wil Snoopy Vans bestellen en gebruik maken van de National Glamour Day korting. Gelukkig ben ik op tijd en zijn de Vans die al zolang op mijn wishlist staan van mij. Ik begin dus blij de dag. De rest van de ochtend doe ik lekker rustig, lees wat, staar wat naar mijn telefoon en rommel wat in de keuken. Ik maak het gezonde appeltaartje van Suzan als tussendoortje (aanrader!) en wissel huishoudelijke klusjes af met wat relax momenten. Iets wat voor mij ook het beste werkt qua belasting van mijn lichaam. ’s Middags kijk ik op Netflix de twee documentaires van Russel Brand en zijn verslavingsstrijd. Ik ben gefascineerd door zijn wil om de kijk op verslaving te veranderen. Als ik allebei de documentaires heb gekeken, sla ik mijn studieboeken open en begin aan de module Marketing. Marketing was op het HBO een van mijn favoriete vakken dus ik word gewoon blij van alles wat ik lees. Ja, dat klinkt raar maar als je na jaren weer gaat studeren dan kost het soms wat moeite en daar heb ik nu geen last van. Ik ga door tot het avondeten en sluit de avond af met de film “The Iron Lady” waarin Merryl Streep een geweldige Margaret Tatcher neerzet. Een heerlijke zaterdag heb ik!

Zondag 1 oktober ’17

Ik begin de dag op de bank onder een dekbed met Max Verstappen. Ja, er zijn slechtere ochtenden. Werk aan mijn blog en probeer eindelijk weer wat vooruit te werken. Voordat ik naar Amsterdam ga, maak ik nog een to do lijstje van de dingen die ik vandaag nog wil doen. Ik kan niet zonder mijn lijstjes. Herkenbaar? De trap is vandaag mijn beste vriend aangezien de lift het nog steeds niet doet. Na mijn afspraak rommel ik de dag door en werk aan mijn to do lijstje. ’s Avonds hebben wij eindelijk weer een traditioneel zondags familie diner met veel lekker eten. Thuis kijk ik nog even naar Heel Holland Bakt en duik daarna mijn bed in na een prima weekend!

Hoe was jullie week? Wat zijn jullie plannen voor de laatste drie maanden van het jaar?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin