Selecteer een pagina

Happy wednesday! Afgelopen week was geen bijster bijzondere week maar er kwamen wel heleboel leuke pakketjes binnen, had ik een goed gesprek met de arbo arts en werd ik behoorlijk afgeremd in mijn enthousiasme. Het was ook een week waarin ik mijn balans op de proef stelde en dat qua energie nog wel eens moest bekopen. Benieuwd wat ik allemaal deze week deed, lees dan snel verder.

Maandag 13 augustus ’18

Bron: Shutterstock

Vandaag begin ik om 7 uur ’s ochtends met werken en om half 6 sluit ik een keer mijn laptop. Thuis ben ik zo ontzettend gefocust en krijg ik zoveel werk gedaan maar ik vergeet ook de tijd. En eerlijk is eerlijk, als de computer is afgesloten, val ik ook gewoon in slaap. Na een powernap, eet ik nog wat en kijk lekker de rest van de avond tv. Ik sluit de avond af met mijn favoriete serie: Ollolai.

Dinsdag 14 augustus ’18

Vandaag zit ik ook alweer vroeg achter mijn computer. In de ochtend ben ik immers op mijn best en ik krijg een hoop gedaan. ’s Middags ga ik naar kantoor waar het helemaal uitgestorven is aangezien iedereen op vakantie is. Hoewel het maar een paar uurtjes is, kost het mij veel energie en mijn been vindt lang zitten in een stoel nog lang geen goed idee. Er zit nog steeds vocht in mijn been en in een zit houding, zwelt mijn been behoorlijk op. Het is een beetje afzien want ik draag nog steeds de kous en die zit niet heel erg lekker bij een dik been ;-). Na het werk scheur ik naar mijn ouders om weer eens een home cooked meal van mijn vader te eten. Toevallig komt er net een speciaal kussen voor mij binnen wat ik de komende weken ga testen. Ik kan wel wat goede nachten slaap gebruiken.

Woensdag 15 augustus ’18

Vandaag maak ik een langere dag dan afgesproken is. Lang leve de vakantie periode. Dat houdt dus ook in dat ik af en toe gewoon in het donker zit aangezien wij van die leuke bewegingssensoren hebben. Is het slim voor mijn been? Nee, maar daar kunnen we een hele lange discussie over hebben ;-). Het is een pittig dagje. Zo pittig dat als ik thuis kom, ik niet eens de puf heb om de planner van Cynthia te bekijken die op mij lag te wachten. Ik eet nog wel een portie télo met bakeljauw die ik van een van onze klanten heb gekregen die ik al ken vanuit mijn middelbare schooltijd. De toko zat toen om de hoek van mijn middelbare school en nog steeds is het eten heerlijk.

Donderdag 16 augustus ’18

Vandaag heb ik een afspraak bij de bedrijfsarts in .. Hoorn. Een dik uur zit ik in de auto en wederom begint mijn been te protesteren. Maar ik wil persé naar deze afspraak omdat bij de eerste bel afspraak, de arts eerlijk toegaf niet te weten wat lipoedeem was. En ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen maar ik wil haar graag laten zien hoe het eruit ziet. Het wordt een prettig gesprek en wij maken een plan van aanpak voor de weken na de volgende operaties. Nou ja, zij beslist dat ik het rustiger aan moet doen en zelfs even niet moet werken na de operaties. Wat vast niet gaat lukken voor deze workaholic. Na het gesprek ga ik naar kantoor om weer wat uurtjes te werken. Als ik klaar ben, moet ik naar mijn ouders want er staat een leuk pakketje van Lesley te wachten. Ik heb de banana body butter van The Body Shop. Een lijn waar ik heel erg benieuwd naar was qua geur. Ook al is het een limited lijn, binnenkort laat ik weten wat ik er van vind.

Vrijdag 17 augustus ’18, zaterdag 18 augustus ’18 en zondag 19 augustus ’18

Vrijdag werk ik nog van huis. Merk wel dat ik na de drukke dag van gisteren, een beetje moet bijkomen. Hoewel ik mij echt geweldig voel als het gaat om mijn been, merk ik wel dat het nog zoeken is naar de balans. Als ik een mailtje van de Rituals binnen krijg over een nieuwe limited lijn, kan ik het niet laten om een aantal items bestellen. Helemaal happy mee maar dat lezen jullie ook binnenkort op Plus een Beetje. De rest van het weekend lummel ik wat rond, lees weer eens een boek en schrijf de blog van maandag. Een prima weekend.

Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo