Selecteer een pagina

Om maar even lekker cliché deze blog te beginnen: Another week has flown by. Ik kan er niets aan doen maar het is toch echt zo. Waar ik eind juli nog het gevoel had alsof de tijd stil stond, inmiddels glipt de tijd mij uit de handen. Afgelopen week was een week van hollen op het werk en daarom bewust stilstaan na het werk. Voor mijn gevoel zijn dit behoorlijke saaie weken waar ik echt the granny life leef maar het hoort er af en toe gewoon bij. Wat ik allemaal beleefde deze week, lees je uiteraard weer vandaag.

Maandag 14 augustus ’17

Als ik wakker word en mijn telefoon check, lig ik eigenlijk al meteen in een deuk aangezien een aantal vrienden het Tinder account van een andere vriend hebben gekaapt en onder zijn naam hysterische berichtjes hebben gestuurd naar vrouwen. Ik hou van dit soort humor. Lachend begin ik de maandag. Misschien kun je je de blauwe schermen en computer problemen van vorige week nog herinneren .. the story continues deze maandag en het zorgt voor een flinke vertraging waardoor ik uiteindelijk teveel over mijn grenzen heen ga. Deze streber wil namelijk al het werk toch afkrijgen. Resultaat is dus wel dat ik de rest van de avond niets meer waard ben.

Dinsdag 15 augustus ’17

Mijn lieve collega heeft allemaal lekkernijen uit Duitsland meegenomen van haar vakantie. Deze hysterische mentosjes moeten we natuurlijk testen. We laten de opdrachten eigenlijk zitten omdat het te druk is dankzij de computer problemen en alle klanten die weer terug zijn van vakantie. Maar druk houdt ook in dat de dag voorbij vliegt en voor ik het weet, ben ik alweer onderweg naar huis om een relaxte avond op de bank door te brengen. Living the granny life for real maar als ik de drukte op het werk wil aankunnen, moet ik nu keuzes maken. Heeft die revalidatie in Heliomare mij toch wat geleerd ;-).

Woensdag 16 augustus ’17

Als ik wakker word is en mijn gordijnen open doe, is er haast niets te zien door de mist. Ik vind het wel weer wat hebben. Helemaal als ik buiten kom en de eerste koude ochtend voel. Laat de herfst maar komen want ik heb er zin in! Dat krijg je dus als je in de herfst geboren bent zoals ik. Net als gisteren, vliegt de werkdag vandaag ook om. Mede omdat ik helemaal alleen op kantoor ben. Tussendoor appt mijn vader of ik zin heb om brood met kroket te komen eten en daar zeg ik geen nee tegen aangezien ik na drukke dagen vaak geen zin meer heb om te koken. En het natuurlijk gezellig is om bij mijn ouders op de bank te hangen 😉

Donderdag 17 augustus ’17

Eigenlijk was vandaag een hele goede dag. Zo eentje waarop je in een goede flow zit en alles vlekkeloos gaat. Tot ook bij ons op kantoor rond kwart over 5 het nieuws binnenkomt van de aanslag in Barcelona. De hele sfeer veranderd meteen en om de 5 minuten worden de nieuws sites gecheckt om de laatste updates te checken. Iedereen is er behoorlijk van onder de indruk. Thuis kijk ik veel te lang het nieuws en ga uiteindelijk te laat naar bed.

Vrijdag 18 augustus ’17

Het is vrijdag! De week heeft er in behoorlijk in gehakt maar ik moet nog één dag mij focussen op het werk want ik ben vandaag weer alleen en moet behoorlijk mijn concentratie erbij houden. Maar je kan wel gelukkig merken dat de vakanties weer zijn afgelopen en de orders weer binnen beginnen te stromen. Als ik naar huis ga, rijd ik heerlijk weer tegemoet. En dat hebben meer mensen opgemerkt want er hangt gelukkig een zomers sfeertje als ik de boulevard op kom. Mede omdat er dit weekend belangrijke races zijn op het circuit. Ik schuif weer aan bij mijn ouders waar mijn vader echt een geweldige diner heeft gemaakt. Gotta love my dad en zijn kookkunsten want hij tovert echt juweeltjes op tafel. Prima begin van het weekend!

Zaterdag 19 augustus ’17 + zondag 20 augustus ’17

De races op het circuit brengen heel veel mensen op de been en to be honest, ik heb even geen zin in die drukte dus ik sluit mij lekker op thuis. Zaterdag is het toch rot weer dus ik vind het een goed excuus. Tijd om op want de komende week gaat ook weer een drukke week worden. Maar, het aftellen voor Amerika is nu echt begonnen en ik heb er zin in!

Hoe was jullie week? Zitten jullie alweer in de flow van het alledaagse leven?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin