Weekly picture wednesday: Week 31 – 2017

Niet alleen de afgelopen week is voorbij gevlogen maar we zijn ook gewoon alweer in een nieuwe maand terecht gekomen. Ik zou nu heel cliché kunnen doen maar op dit moment kan de tijd mij niet snel genoeg voorbij vliegen want voor september staan er heel wat leuke dingen te wachten. Maar goed, eerst maar eens mijn afgelopen week met jullie delen. Een week met een vriendinnen date en een lekker etentje bij de Bistrobar Indonesie in Haarlem, gelukkig weer heel wat sky porn (na slecht weer) en een week die gewoon verder kabbelde. Vandaag deel ik mijn dagboek van de afgelopen week weer met jullie.

Maandag 31 juli ‘17

Het weekend is voorbij gevlogen en het is gewoon alweer maandag. Kennelijk heb ik een dwarse bui en blijft de chagerijnigheid van vorige week nog een beetje doorkabbelen. Of ik heb gewoon een maandag gevoel, dat kan ook. Ik probeer altijd positief te blijven en de goede kanten van het leven te zien maar ook ik heb soms mijn dagen. Vandaag is weer een gewone werk dag die uiteindelijk voorbij vliegt met veel werk en geregel. Mijn collega is een paar dagen naar Porto geweest met zijn gezin en zijn dochter heeft voor mij de “mooiste” magneet uitgezocht die ze kon vinden voor mijn verzameling. Thuis heb ik nog een aardig klusje wat op mij wacht aangezien ik heb aangeboden om iemand te helpen. De hele avond ben ik daarmee bezig met op de achtergrond de voetballende dames. Het valt mij trouwens wel op dat het vandaag voor het eerst eerder donker wordt dan de afgelopen weken.

Dinsdag 1 augustus ‘17

Het is gewoon alweer augustus .. even lekker cliche maar time is flying. Alhoewel ik helemaal niet het gevoel heb dat het augustus is. Voor mijn gevoel is het zomer seizoen alweer voorbij en is het eerder eind september. Dat is dus wat weer met je kan doen. Misschien ben ik daarom ook af en toe zo uit mijn doen en vertoon ik chagerijnige trekjes ;-). De werkdag vliegt voorbij en ik ben in de veronderstelling dat ik om half 7 een coaching afspraak heb maar dit blijkt pas om 7 uur te zijn (en ik mij maar afvragen waarom het zo lang duurt). Na een pittige gesprek, doe ik de rest van de avond helemaal niets meer.

Woensdag 2 augustus ‘17

Ik heb zin in vandaag want vanavond ga ik eten met een vriendin bij de Bistrobar Indonesia in Haarlem. We hebben al in juni een social deal op de kop getikt en eindelijk de date ingepland. Ik heb er zin in en ben benieuwd naar het eten. De dag begint alleen met een website die eruit ligt (dank jullie wel allemaal voor de lieve berichtjes dat mijn website niet bereikbaar was) en mijn mede bloggers weten hoe vervelend dat is. Maar ik kan er zelf weinig aan doen en moet afwachten tot mijn internet goeroe’s het oplossen. Ik kan mij er ontzettend druk om maken maar dat heeft gewoon geen nut en dat weet ik vandaag maar toch zit ik niet erg op mijn gemak. Gelukkig heb ik mijn werk als afleiding en tegen de middag werkt alles weer. Aan het eind van de dag, vlieg ik als de wiedeweerga naar Haarlem voor een gezellige dinner date en heel veel bijkletsen. Wij zijn al ruim 16 jaar vriendinnen en ook al zien wij elkaar soms een hele tijd niet, we hebben altijd voldoende gespreksstof. Time flies when you are having fun en ik kom eigenlijk iets te laat thuis. Een blogpost over Bistrobar Indonesia komt binnenkort online.

Donderdag 3 augustus ‘17

De korte nacht komt mij duur te staan. 1+1 is natuurlijk heel makkelijk twee .. korte nacht en vermoeidheid werken niet goed samen. Ik start de ochtend met het boeken van tickets voor een lezing van Michael Pilarzyck bij de Bewustzijnschool in September. Een goed begin van de dag want een keer een van zijn lezingen bezoeken staat zeer hoog op mijn lijstje. Maar de rest van de ochtend, ben Ik in een redelijke zombie modus. Gelukkig houdt mijn werk mij scherp en aan het eind van de dag ben ik blij dat ik toch heel veel heb gedaan. Na mijn werk heb ik nog een afspraak staan met een vriend en als ik aankom, staat er al een lekker bakje bami op mij te wachten dus ik kan meteen aanschuiven. Ook deze date loopt uit en ik ben wederom te laat thuis. Het is een soort thema deze week, ondanks dat ik met mijzelf had afgesproken dat ik toch echt de avonden doordeweeks thuis wil zijn.

Vrijdag 4 augustus ‘17

I got that Friday feeling .. na een paar korte nachten, ben ik zeker toe aan weekend. Wat natuurlijk niet zo gek is. Maar het was een leuke week, met leuke dates dus dat maakt een hoop goed. Ik ben druk aan het zoeken naar een leuke vakantie bestemming voor in September want ik wil nog zeker even naar de zon toe. Hoe rustig augustus ook is, september gaat heel erg leuk worden. Plus dat er ook nog leuke samenwerkingen voor mijn blog mijn inbox binnen stromen. Ik word daar helemaal happy van. Nog een dagje werken en het lijkt of het weer wat drukker begint te worden, ook al is het nog een vakantie periode. En voor het geval je het nog niet door had, ik hou van drukke dagen. De dag vliegt voorbij. Het is toch een stuk gezelliger als je met een collega zit. Na het werk, kruip ik lekker op de bank bij mijn ouders en geniet ik van mijn vaders culinaire hoogstandjes. Uit mijn Frankrijk periode heb ik mijn voorliefde voor Danette pudding overgehouden en laat de Vomar deze nou net in de aanbieding hebben. Ik had mijn vader gezegd dat pistache de lekkerste smaak is en dat vond hij niet dus ze zijn voor mij ;-). Moe maar voldaan kom ik thuis en ga lekker vroeg naar bed. Granny life for real!

Zaterdag 5 augustus ’17 en zondag 6 augustus ‘17

Een offline weekend wat bestaat uit spelen met mijn ontvangen Purpuz planner, de nieuwe hobbywinkel in mijn dorp bezoeken (eindelijk hebben wij weer een hobby winkel), veel lezen en natuurlijk bewegen. Een prima weekend!

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog vakantie plannen of zit het er op voor dit jaar?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

14 Responses to Weekly picture wednesday: Week 31 – 2017

 1. Darina 9 augustus 2017 at 06:54 #

  Ik moet zeggen dat het weer ook een negatieve invloed heeft op mij 🙁 Leuk van de samenwerkingen, ik ben benieuwd!

  • Marije Strobos 9 augustus 2017 at 21:20 #

   Gelukkig hebben we nog een vakantie in het vooruitzicht, anders was het wel dramatisch geworden

 2. Natascha 9 augustus 2017 at 08:43 #

  Ik vind het ook maar niets dit weer en heb helaas ook geen vakantie op de planning staan. Nu is dat niet helemaal eerlijk omdat ik al geweest ben maar dat is inmiddels al weer een hele tijd geleden. Ik had gehoopt op een lekkere zomer in Nederland maar helaas 😉

  • Marije Strobos 9 augustus 2017 at 21:20 #

   daar had ik dus ook op gehoopt maar dat is het niet geworden. Dus ga ik nog maar een keer op vakantie in September 😉

 3. TypischKim 9 augustus 2017 at 14:51 #

  Ja, het is niet echt zomers weer op dit moment! Wat leuk dat er allemaal samenwerkingen je kant opkomen!

  • Marije Strobos 9 augustus 2017 at 21:19 #

   Hopelijk wordt het deze week gewoon lekkerder weer en krijgen we het zomer gevoel ook weer terug

 4. Marloes - GLAMOURMOES 9 augustus 2017 at 14:56 #

  Ik had afgelopen week ook iedere avond wat gepland staan. Dat had ik achteraf ook beter niet kunnen doen. Maar ja op het moment zelf is het dan leuk en gezellig en achteraf heb je dan spijt. Die chocoladetaart met macarons zien er goed uit.
  Ik word soms ook wel een beetje humeurig van dat weer hoor.

  • Marije Strobos 9 augustus 2017 at 21:18 #

   Ja stom he .. hoe leuk het ook is om elke avond wat te gaan doen, ik heb de volgende dag toch altijd spijt. Helemaal als de wekker weer vroeg gaat .. hahaha

 5. Kreanimo 9 augustus 2017 at 15:33 #

  Ik heb dat dus ook hè, dat gevoel dat de zomer al voorbij is!
  In de winkels zie je ook al herfstdecoratie verschijnen.
  Vroeger, als kind, duurde zo’n zomer toch een eeuwigheid! Het gaat steeds sneller en sneller!
  Leuk overzichtje weer!

  • Marije Strobos 9 augustus 2017 at 21:17 #

   Ja he .. vroeger leek de zomer een eeuwigheid te duren. Maar voor mijn gevoel was het toen ook mooier weer.

 6. Sonja 9 augustus 2017 at 18:23 #

  Ik zag meteen die leuke magneet. Echt een schattige…
  Ik moet zeggen dat ik deze week ook wat hoogspanning voelde. Ik schiet altijd naar de vechtstand en dat merk ik dat ik mij overal aan kan ergeren.

  • Marije Strobos 9 augustus 2017 at 21:17 #

   Overlevingsmodus .. heel herkenbaar. Daar ga ik ook altijd meteen in. Of klaar om te vluchten.

 7. Nesrin 9 augustus 2017 at 22:30 #

  Oh wat fijn dat je de zon in september gaat opzoeken. Ik ben benieuwd naar de blogpost over Bistrobar Indonesia. Het gevoel dat de zomer bijna over is heb ik helaas, dit jaar vind ik het extra jammer want we hebben nauwelijks zon gehad.

 8. Natasja 10 augustus 2017 at 06:41 #

  Wat gaaf dat je naar een lezing van Michael Pilarzyck gaat, dat lijkt me ontzettend interessant en inspirerend! Ik kijk uit naar je artikel over de bistrobar, het ziet er heerlijk uit!

Geef een reactie