Selecteer een pagina

Het is weer woensdag dus tijd voor mijn weekoverzicht! Een week die eigenlijk precies op de vorige week leek met als verschil dat de weergoden een memo misten en het gewoon herfst was. Een week waarin ik een ruk weer eens een boek uitlas, de tijd nam om lekker uit te rusten en tot de conclusie kwam dat ik de summer vibe echt mis op het moment. Uiteraard deel ik vandaag met jullie wat ik afgelopen week allemaal deed.

Maandag 10 juli ’17

Hoe fijn ik een dagje extra geld verdienen op de IJ-hallen altijd vind, de dag erna heb ik wel altijd zo’n dag dat alles pijn doet. En helemaal op een maandag ben ik daar gewoon not amused door. Het kost mij dan ook echt even wat moeite om de dag te beginnen en ik voel mij dus de hele dag een oude zeikerd (ik mis ook mijn happy face als ik nu de foto bekijk .. hahaha). Wat natuurlijk niet zo vreemd is. Maar goed, op zondag een grote meid, op maandag ook een grote meid want ook vandaag is het gewoon work, work, work. De dag vliegt voorbij en het is verbazingwekkend druk. Je zou denken dat nu de vakanties zijn aangebroken, het minder druk zou worden. Na het werk, ga ik meteen naar huis en chill de avond door.

Dinsdag 11 juli ’17

De drukte continues en ik snap het niet meer want normaal gesproken is dit echt een rustige periode. Maar het lijkt wel of iedereen besloten heeft nog even voor de vakantie de voorraden aan te vullen. Ik klaag niet want ik heb het liever druk dan dat ik niets te doen heb. En de tijd vliegt voorbij. In mijn pauze heb ik een leuk mailtje van mijn vader want die heeft een bol.com cadeaubon gekregen en die krijg ik van hem. Ik weet meteen welk boek ik ga bestellen als ik thuis kom en doe dat dan ook meteen als ik thuis kom. Net als dat de week bijna identiek is als een week eerder, is mijn vermoeidheid dat ook. Stiekem ben ik wel blij om te lezen dat jullie er ook last van hebben. Klinkt best cruel om dat te zeggen maar dan weet ik in ieder geval dat ik niet de enige ben.

Woensdag 12 juli ’17

Een van de weergoden is duidelijk in de war want het lijkt de hele dag wel herfst. Nu vind ik regen best leuk hoor, als ik binnen zit met de deur open en weet dat ik niet meer weg hoef. Maar niet op 12 juli als het eigenlijk gewoon hartje zomer hoort te zijn. Ik merk deze week wel dat ik het zomer gevoel echt een beetje mis. Ik woon in een dorp aan de kust dat nu zou moeten overstromen met toeristen en een gebrek aan parkeerplekken maar het is gewoon stil. Dat kan gewoon echt niet. Ik mis de summer vibe! Als ik thuis kom is mijn bestelde boek er (Ren voor je leven van Klaas Boomsma) en ik ben de hele avond druk met lezen. Ik zal er nog een review over schrijven.

Donderdag 13 juli ’17

De weergoden hebben nog steeds de memo gemist dat het hoog zomer hoort te zijn en dat de herfst nog lang niet in zicht is. Alhoewel ik dan ’s ochtends vroeg, lezend in bed met die beroemde balkondeur open en een enorme plensbui op de achtergrond, stiekem wel echt heel lekker vind. Vandaag wordt gedomineerd door het slechte nieuws wat naar buiten komt over Ajaxied Nouri. Op kantoor houdt het ons al de hele week bezig, we checkten regelmatig het nieuws en hebben een heleboel gespeculeerd. Maar dit slaat best in. Ik vertrek vroeger van kantoor omdat ik een haptonomie afspraak heb. We kletsen bij en omdat ik weer een paar pijnpunten in mijn heup heb die opspelen (lang leve de fybro) en mijn spieren behoorlijk verkrampt zijn, krijg ik een massage van de pijnlijke plekken. Achteraf is het fijn maar op het moment zelf .. damn. Na haptonomie doe ik even snel boodschappen en ga dan door naar mijn coaching afspraak. In het kader van zelfliefde en goed voor jezelf zorgen, hier is het voorbeeld. Thuis maak ik mijn favoriete poke bowl en doe verder niets meer want het was best een intense dag.

Vrijdag 14 juli’ 17

Als ik wakker word, lijkt de zomer gewoon terug te zijn. Kennelijk heeft die weergod toch zijn memo gevonden. Dacht ik .. want in de middag wordt het gewoon weer noodweer. Summer in Holland. Ik zit op kantoor, ik ben bezig en ik zit droog .. maar kan mij voorstellen dat als je in je tent op de camping zit, je not a happy camper bent. Zelfs op vrijdag zet de drukke week zich voort en blijven de bestellingen binnen stromen. Misschien heb ik nu een memo gemist. Maar de dag vliegt voorbij en aan het einde ben ik ook blij dat het weekend is want het was echt een drukke week. Gelukkig kan ik lekker aanschuiven bij mijn ouders. Met als kers op de taart, een ouderwets bakje vanille vla met rode bessen en aardbeien. Dit is zoiets wat echt bij mijn jeugd hoort en wat herinneringen naar boven brengt. Hebben jullie ook zulke gerechten?

Zaterdag 15 juli ’17 en Zondag 16 juli ’17

It’s time to go offline! Ik doe op zaterdag een rondje door het dorp en het is uitgestorven. Dit is gewoon niet tof voor ons dorpje. Parkeerplaatsen die leeg zijn, restaurants waar nog plek is en bijna geen mensen op straat. Misschien komt het ook wel omdat de vakanties bij ons later beginnen. I don’t know maar ik mis dus echt de summer vibe.

Zondag besluit ik een pyjama dag in te lassen en ik kies daarvoor de perfecte dag uit want het weer is natuurlijk weer ruk (what else) en er is een heleboel sport op tv! Max Verstappen, Bauke Mollema die de Tour de France etappe wint en het vrouwen voetbal begint. Ik spendeer mijn dag dus lekker op de bank en geef mijn lichaam de kans om op te laden. Huishouden laat ik maar gewoon even voor wat het is. Iets met zelf je eigen geluksmomentjes creΓ«ren?

Hoe was jullie week? Hebben jullie al vakantie?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin