Selecteer een pagina

Afgelopen week brak 2017 door de helft. Zo’n bizar idee dat we al over de helft van 2017 zijn. Maar goed, daar schreef ik maandag al over en vandaag is het gewoon tijd voor mijn week overzicht van afgelopen week. Een hectische werk week waarin ik een nieuwe balans moest vinden maar ook een week met leuke en inspirerende afspraken. Wat ik nog meer deed, lees je vandaag.

Maandag 26/6/2017

De week begint niet leuk en heel erg chaotisch als mijn directe collega slecht nieuws krijgt en halsoverkop moet vertrekken. Ik moet daardoor even mijn balans weer vinden en snel schakelen als ik zijn werkzaamheden overneem. Op dat moment vind ik het best spannend. Helemaal omdat de komende maand ik het in mijn eentje moet gaan doen. Het enige geluk is dat de vakantie periode is aangebroken en dat het wat rustiger is gedurende deze tijd. Gelukkig herpak ik mijzelf snel en heb ik alles onder controle. Maar als ik thuis kom, merk ik dat de spanning wel veel met mij heeft gedaan en de rest van de avond doe ik niets meer.

Dinsdag 27/6/2017

Ik moet er nog even inkomen nu ik alle werkzaamheden doe en vandaag heb ik echt zo’n dag dat het niet lekker loopt op een of andere manier. Het loopt wel maar toch ook weer niet. Anyway, ik heb er gewoon geen goed gevoel over. Maar goed, loslaten en doorgaan ondanks dat ik met een ontevreden gevoel de auto in stap. Thuis zoek ik alle restjes bij elkaar die ik in de koelkast heb liggen en maak een heerlijke pasta met garnalen en asperges. Ik ben echt onder de indruk van mijn eigen kookkunst .. hahaha. Ook vanavond doe ik niet heel veel meer. Energie is op. Ik hoor heel veel mensen klagen dat zij moe zijn. Hoe is dat bij jullie?

Woensdag 28/6/2017

Nieuwe werkdag, nieuwe kansen. Ik voel mij beter dan gisteren en de dag vliegt voorbij. I am back on track en heb mijn ritme weer gevonden. Als ik buiten kom, plenst het weer. Doordat ik zo druk was, heb ik dat even gemist. Ik heb met Barbara afgesproken om naar The Pirates of the Carribean te gaan want ja, als Johnny Depp in de Man Crush zit, moet je natuurlijk wel zijn laatste film gaan kijken. Ik vond hem oke en wel grappig maar het was voor mij niet de film van dit jaar.

Donderdag 29/6/2017

Ik weet niet wat het is maar iedereen is ontzettend melig vandaag en de ene foute opmerking na de andere vliegt door het kantoor. Inmiddels merk ik wel dat de vakantie periode eraan zit te komen want het wordt steeds rustiger op kantoor. Misschien voor dit moment wel even goed. Na werk, ga ik naar Amsterdam waar ik heb afgesproken met Nicole. We eten een biefstuk bij Loetje en gaan daarna naar een event bij de Bewustzijn School. Ik wilde heel graag een keer daar een sessie bijwonen en dit keer was het een “vrouwen” avond. Het thema was “ Wonder Woman” en laat ik dat nou net altijd al een keer hebben willen zijn. We sluiten de avond af met een McFlurry en ik eet de beste combi ever: Toblerone en warme caramel. Echt een aanrader. Uiteindelijk rol ik veel te laat mijn bed uit.

Vrijdag 30/6/2017

Opstaan gaat erg moeilijk vanochtend (wat niet gek is na gisterenavond). Ik denk even slim te zijn en voor mijn werk nog een pakje op te halen maar volgende keer moet ik beter kijken want het zou pas na 15 uur klaarliggen. Veel te vroeg kom ik op mijn werk en ik heb de tijd om het mysterie van een verdwenen pakketje op te lossen. Vandaag is het nog rustiger dan vorige week vrijdag dus ik het ruim de tijd om alles bij te werken en op te ruimen. I love days like this want dan start je maandag gewoon met een schone lei.

Zaterdag 1/7/2017 + Zondag 2/7/2017

Ik besluit op vrijdagavond om het hele weekend offline te gaan en gewoon even niets te doen. Tijd om mijn energie op te laden en ervoor te zorgen dat ik maandag weer opgeladen aan de week kan beginnen en omdat ik het na afgelopen week echt nodig heb. Gewoon me time en even nergens anders mee bezig zijn.

Hoe was jullie week? Wat zijn jullie plannen voor komende week?

Take care!

Xoxo

Follow my blog with Bloglovin