Selecteer een pagina

photogrid_1496752353170

Na de korte werkweek en mini vakantie break van vorige week, staat er deze week weer een gewone werkweek op de planning en ook nog eens een hele drukke week. Ik heb mijn meest vernederende moment van het jaar deze week en ik verdien wat aan een ontspullen actie. Uiteraard zien jullie vandaag weer wat nog meer ik allemaal afgelopen week deed.

Maandag 29 mei ‘17

photogrid_1496752014464

Na een heerlijke korte vakantie, begint de nieuwe werkweek. Een volle werkweek want deze week werk ik gewoon 5 dagen. Het klinkt ineens zo raar om te zeggen na alle gebroken weken door de feestdagen. Als ik ’s ochtends wakker wordt, hangt er een flinke grijze lucht en lijkt het nog wel nacht. Niet lang daarna begint het te storten en te onweren. Niets fijner om dan met de balkondeur open op de bank, de regen te horen kletteren. Na alle warme dagen is die verfrissing wel even lekker. Het relaxte gevoel van die ochtend, blijft de hele dag hangen en zo wordt het een prima dag. Na alle afgelopen weken waarop de maandag niet mijn beste dag was, een heel fijn en goed begin van de week. Just the way I like it 😉

Dinsdag 30 mei ‘17

photogrid_1496752072440

Another work day en dit keer ga ik goed voorbereid op pad aangezien ik vanavond wil sporten en zwemmen. Dit keer vergeet ik eens niet mijn sportschoenen of andere dingen die ik nodig heb. Na een hele drukke week vorige week op het werk, is het deze week ineens heel rustig. Maar maandag is het weer tweede pinksterdag dus genoeg te doen. Na het werk ga ik naar Heliomare om te fitnessen en baantjes te zwemmen. Als ik thuis kom, ben ik helemaal op en duik meteen mijn bed in.

Woensdag 31 mei ‘17

photogrid_1496752112421

Een typische woensdag werkdag. Niet heel spannend maar gewoon een werkdag waarop ik hard vooruit werk voor komende week. Want ja, het is weer tijd voor een bonus vrije dag en dat houdt voor ons in dat er vooruit gewerkt moet worden om de planning goed te krijgen. Het begint inmiddels een voor wat hoort wat verhaal te worden. Maar goed, het hoort erbij. De dag kabbelt verder voorbij en datzelfde geldt voor de avond. Ik ga helemaal op in het boek “Seringenmeisjes” en wil het eigenlijk niet wegleggen als ik ga slapen. Zo’n indrukwekkend boek dat ik er soms de rillingen van krijg.

Donderdag 1 juni ‘17

photogrid_1496752161434

Nieuwe maand, nieuwe kansen en voor juni staan er weer een heleboel leuke dingen geplanned. Ik word er ontzettend blij van als ik een maand tegemoet ga waarin heel veel leuke dingen in mijn agenda staan. Maar vandaag wordt ook de dag met het meest vernederende moment van dit jaar. Ik weet het, het jaar is nog niet om maar dit moment staat met stip op 1. Na het werk, wilde ik alvast even boodschappen voor het weekend doen aangezien we zaterdag naar de IJ-hallen gaan en ik niet alles last minute wil doen. Dus op moment van het afrekenmoment bij de Albert Heijn kassa en ik mijn pinpas tegen het apparaat houd, krijg ik de mededeling “geen saldo”. En niet 1x maar een paar keer. Het zweet brak mij uit, een paniek aanval eerste klas want ik had gewoon geld op mijn rekening en kon alleen maar stamelen “maar dat kan niet, ik heb gewoon geld op mijn rekening” terwijl ik mijn telefoon in mijn hand had met mijn bank app geopend. Uiteindelijk bleek het te komen door een storing bij de bank waardoor het leek alsof mijn rekening leeg was en was ik na een uur en heel wat paniek en zweet later thuis met mijn boodschappen. De rest van de avond was ik totaal van slag.

Vrijdag 2 juni ‘17

photogrid_1496752210241

Gisteren heeft een behoorlijke impact achter gelaten en ik ben nog steeds een beetje erdoor in de war. Zo’n moment dat je geschiedenis je heel even inhaalt. Gelukkig kan ik wel mijn verhaal kwijt en krijg ik heel veel steun en begrip van de mensen die weten van hoe ver ik kom en wat ik heb meegemaakt. Dat doet mij zo ontzettend veel. Maar het is voor mij wel een teken dat ik nog wat werk heb te verrichten als het gaat om mijn verleden. Na deze pittige week, ga ik na het werk langs mijn ouders want we moeten auto’s ruilen voor de IJ-hallen. Mijn vader is zo lief geweest om alles al in de auto te zetten en ook nog een heerlijke maaltijd te koken. Gelukkig is alles goed voorbereid voor morgen want de wekker gaat om 4.30 uur en als ik thuis kom, ga ik ook snel mijn bed in.

Zaterdag 3 juni ‘17

photogrid_1496752270265

De wekker gaat te vroeg maar ik weet waarvoor ik het doe. Om half 6 vertrekken we vanuit huis naar de IJ-hallen. We komen daar om 6 uur aan en kunnen eigenlijk meteen naar binnen rijden. We pakken alles uit, richten onze kraam in en verkopen ondertussen al van alles. Dat is de start waarop je hoopt en zijn vaak veelbelovend voor de rest van de dag. Als alles klaar is, voelen we de eerste druppels vallen en gooien we snel een zeil over onze kraam heen. We zitten een uur in de auto voordat het weer droog wordt. Het gaat daarna nog een keer regenen maar we verkopen goed ondanks het wisselvallige weer. Tegen de middag breekt uiteindelijk de zon door en wordt het een top middag. Ik verkoop gelukkig veel en heb dus uiteindelijk weinig om in te pakken. Daar word ik dus echt blij van (plus de gevulde portemonnee). De zon was verraderlijk en ik verbrand flink waardoor ik nu dus heel charmant met een afdruk van mouwtjes op mijn armen rondloop. But he, ik heb verder niets te klagen. Gelukkig eet ik lekker bij mijn ouders want ik ben wel klaar na zo’n dag.

Zondag 4 juni ‘17

24d60ec3fd9b293a047b99f9152e6d88

It’s time to go offline en even bij te komen van de week! Ik heb deze dagen gewoon echt nodig en denk er zelfs over om gewoon het hele weekend vanaf nu offline te gaan. Even opladen en bijkomen.

Hoe was jullie week? Wat hebben jullie allemaal op de planning staan voor komende week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin