Selecteer een pagina

Happy wednesday! De eerste week van april is voorbij gevlogen. Een week met een bonus vrije dag, de eerste zomerse dagen en een hele grote stap out of my comfort zone. Maar het was ook een week van hard werken om de bonus vrije dag in te halen. Benieuwd wat ik deze week allemaal precies deed, lees dan snel verder.

Maandag 2 april ’18

De eerste bonus vrije dag van 2018 is een feit: 2e paasdag. Ik begin de dag met de nieuwe serie “Zuidas” die ik gisteren heb opgenomen en ik vind het een interessante serie. Leuk om een kijkje te nemen bij een groot advocatenkantoor op de Zuidas in Amsterdam. Deze bonus vrije dag breng ik lekker op de bank door met Netflix (ik begin met Top of the Lake), een art journal pagina maken en lekker lezen. Ik lees vandaag in een keer het boek van Olcay Gulsen uit (de recensie kun je hier lezen). Aan het eind van de middag, trek ik mijn nieuwe Nikes aan en ga ik naar mijn ouders toe om te eten. Mijn vader heeft speciaal voor mij een visschotel gemaakt en de sushi ontbreekt ook niet. Love it! Er is zoveel eten over dat ik de rest van de week kan nagenieten van dit heerlijke paasdiner. Met een goed gevulde buik ga ik naar huis en duik mijn bed in om verder te lezen.

Dinsdag 3 april ’18

Ken je die grap van die vrouw die met het verkeerde been uit bed stapte en de hele dag chagrijnig was? Dat was ik .. hahaha. Ik weet niet hoe het kwam maar ik was werkelijk de HELE dag chagrijnig en niet te genieten. Neem daarbij dat ik na een bonus vrije dag, als bonus ook nog eens extra werk heb aangezien de rest van Europa op maandag natuurlijk wel gewoon aan het werk was. De ultieme chagrijnige dag! Tot ik aan het eind van de middag een berichtje van mijn ouders krijg dat mijn Coolblue pakket is aangekomen met daarin mijn nieuwe camera. Ik wil dit speciale jaar op alle mogelijke manieren vastleggen en daar hoort filmen ook bij. Deze chagrijnige dag, krijgt in ieder geval nog wel een kersje als topping. Nu alleen nog even gaan uitvogelen hoe alles werkt 😉

Woensdag 4 april ’18

De grijze wolken van gisteren zijn verdwenen, ik krijg de grip weer terug op mijn werkzaamheden en voor het eerst in een paar weken, vind ik eigenlijk mijn rust een beetje terug. Ik ben eindelijk weer back on top of my game en dat voelt zo ongelofelijk fijn! Alles loopt weer op rolletjes en ik kan weer ademhalen. Ook wel eens fijn na alle drukke weken. Met een leeg hoofd, loop ik de deur uit en dat komt goed van pas want ik wil vanavond voor een paar dagen aan blogs vooruit werken. Het werd een prima dag!

Donderdag 5 april ’18

De eerste voortekenen van het komende mooie weer zijn er vandaag al en dat merk ik ook aan mijn collega’s en onze klanten. Iedereen lijkt een stuk vrolijker. Ook ik voel mij een stuk vrolijker. De rust van gisteren is er nog steeds en daardoor kan ik ook weer wat vooruit werken. Ik sluit deze vrolijke dag af bij mijn ouders met weer een heerlijke maaltijd.

Vrijdag 6 april ’18

Na twee rustige dagen, zou je denken dat de vrijdag ook zo zal zijn om de week af te sluiten. But no, de orders blijven binnen stromen en de telefoon blijft rinkelen. The crazyness is back en ook onder mijn collega’s want die zijn de hele week al in een soort voorjaarsdolheid. We besluiten om een keer Domino’s voor de lunch te bestellen. Het lijkt wel of we voor een heel weeshuis bestellen maar we genieten volop en het vrijdag gevoel is echt aanwezig ondanks de drukte. Na het werk ga ik nog even langs de Oriental, waar ik een hele stelling Bolero limonade ontdek. Ik neem een paar zakjes mee om te testen. Als ik thuis ben, heb ik nergens meer zin in dus lekker op de bank met Netflix.

Zaterdag 7 april ’18

De lente is een feit! Het is supermooi weer en ik twijfel eventjes over wat ik zal gaan doen. Ik besluit toch naar Hoofddorp te gaan om cadeautjes te shoppen voor mijn #echtepostiscool maatje. Meer mensen hadden die gedachte en het is behoorlijk druk. Ik vind alles wat ik in gedachten had en ik laat het shoppen voor gezien. Thuis ga ik stoeien met mijn nieuwe camera en neem ik een eerste filmpje op wat ik de komende week in elkaar ga zetten. Ik ga er zo in op dat ik de tijd helemaal vergeet en de dag vliegt voorbij.

Zondag 8 april ’18

Het grootste gedeelte van de dag breng ik in Amsterdam door met koffie en een hele hoop geklets met vrienden. En soms heb je dat gewoon nodig. Als ik bij mijn ouders kom voor de traditionele Sunday roast en Max Verstappen, staan er twee pakjes op mij te wachten waaronder deze leuke zeepjes uit de Catch & Shine lijn van het Kruidvat. Binnenkort hierover een review. Max Verstappen valt al snel uit maar gelukkig is er nog altijd voetbal. En dan is het weekend alweer voorbij.

Deze week is weer voorbij gevlogen. Hoe was jullie eerste april week?

Take care!

xoxo