Selecteer een pagina

Happy wednesday! Vorige week had ik een hele drukke week vol leuke dingen, deze afgelopen week had ik vooral een ontzettend drukke werkweek en was mijn resting bitch face de rode draad door de week. Hoe ik mijn werkweek en de rest van de week door kwam, lees je vandaag in mijn weekoverzicht.

Maandag 19 maart ’18

Na een rommelig nachtje, begin ik de maandag met het idee dat het vandaag een rustig werkdagje wordt waar ik de week rustig kan beginnen. Helaas blijkt de dag toch iets anders te verlopen aangezien er een aantal collega’s zijn die zich ziek melden. Maar goed, schouders eronder en er voor gaan. Alles wat ik voor vandaag gepland had, blijft liggen en ik focus mij op de basis werkzaamheden. Daardoor vliegt niet alleen de dag voorbij maar mijn energie vliegt ook uit mijn lijf. Gelukkig zijn wij op tijd klaar en als ik thuis kom, plof ik op de bank en kom ik er niet meer vanaf. Vandaag was simpelweg ontzettend vermoeiend en het enige wat ik wil is verder met The Good Doctor kijken.

Dinsdag 20 maart ’18

De vermoeidheid van gisteren is helaas niet weg en volgens mij heeft het er ook gewoon mee te maken dat de zomertijd eraan zit te komen. Als ik naar buiten kijk, hangt er een mysterieuze mist in de duinen. Een soort van Harry Potter vibe. Gelukkig zijn een aantal collega’s weer aanwezig die gisteren ziek waren, dus ik kan een begin maken met mijn eigen werk en wegwerken wat gisteren was blijven liggen. Op dit moment heb ik een soort duo baan aangezien ik een aantal taken overneem van een collega met zwangerschapsverlof en ik dus dubbel zoveel werkzaamheden heb. Pittig maar ik leer nu ook ontzettend veel nieuwe dingen. Maar het is een uitdaging en uitdagingen kosten energie. Het is dus echt balanceren om alles af te krijgen maar ook niet over mijn grenzen te gaan. Vandaag zijn wij helaas niet op tijd klaar en verlaat ik pas laat het kantoor.

Woensdag 21 maart ’18

De rode draad van deze week is volgens mij mijn resting bitch face want er kan geen lachje af op de foto’s .. hahaha. Maar dat is meer de vermoeidheid want het is heel erg pittig op dit moment. Niet alleen voor mij maar ook voor een aantal van mijn collega’s. Maar we zijn een goed team en we slepen elkaar er gelukkig doorheen. We praten heel wat af om te zorgen dat in deze stress tijd alles goed blijft lopen. Alles draait nu om teamwork en elkaar steunen. But it is hard en we hebben het best zwaar op het moment. Vandaag redden we het gelukkig wel om op tijd klaar te zijn en kan ik de avond niet alleen op de bank doorbrengen maar ook lekker werken aan mijn blog.

Donderdag 22 maart ’18

The resting bitch face remains. Waar vorige week een immens leuke week was met heel veel leuke dingen, is het deze week eigenlijk alleen maar hard werken wat de klok slaat. Maar van hard werken ga je niet dood uiteindelijk en ik leer ontzettend veel van deze periode. Soms verbaas ik mijzelf met alles wat ik de laatste weken mijzelf heb geleerd. Na een lange dag, kan ik gelukkig op de bank ploffen bij mijn vader en moeder. Een en al self-care want mijn vader heeft weer heerlijk gekookt.

Vrijdag 23 maart ’18

De resting bitch face is inmiddels een tired face .. hahaha. De energie is op, ook al weet dat ik vandaag nog heel veel te doen heb. Ik krijg alles af maar ik loop wel op mijn tandvlees en ben behoorlijk overprikkeld. Toch besluit ik vanavond maar wel alvast boodschappen te doen en mijn huis aan kant te maken zodat ik het weekend helemaal vrij ben van alle verplichtingen. Een jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat ik zo verstandig zou omgaan met mijn weekenden en vrije tijd ๐Ÿ˜‰

Zaterdag 24 maart’18 + zondag 25 maart ’18

The weekend is here en ik heb geen verplichtingen. Behalve even snel langs de bibliotheek om wat boeken weg te brengen. De rest van de dag doe ik helemaal niets. Ik heb Bates motel op Netflix ontdekt en natuurlijk ben ik nog bezig met The Good Doctor. Waar ik normaal heel veel van mijzelf moest in het weekend en vooral alles van mijn to do lijstje moet strepen, kan ik het eindelijk een beetje loslaten. It’s oke, helemaal na een week als afgelopen week. Dit weekend eet ik op zaterdag bij mijn vader en moeder. Normaal gesproken op zijn Amsterdams een brood maaltijd maar mijn vader zou mijn vader niet zijn als hij er een speciale maaltijd van maakt met o.a. een heerlijke bloemkool soep, carpaccio en een chicken sandwich. Je zou haast denken dat hij Jamie Oliver is.

Zondag is een pyjama dag en ik ga mijn huis niet uit. Het is vandaag de Circuit run en behoorlijk druk in ons dorp met heel veel afgesloten wegen en ik heb geen zin in de drukte. Maar ook de zomertijd hakt er vaak bij mij in en ik kan daar ontzettend van slag door raken. Plus dat ik ’s ochtends vroeg klaar wil zitten voor de eerste race van Max Verstappen. De rest van de dag luier ik een eind weg, lees Master Your Mindset van Michael Pilarzcyk opnieuw, zoek oude foto’s bij de blog van maandag en maak foto’s voor mijn blog. Ook al hebben we een uur minder, het lijkt of de dag langer duurt. Maar waarschijnlijk ligt dat aan mij en aan het feit dat het gewoon al meteen licht is tot een uur of 8 ;-).

Deze drukke week is een wrap. Hoe was jullie week?

Take care!

xoxo