Selecteer een pagina

photogrid_1489381172844

Afgelopen week begon ik weer met 5 dagen werken en zette ik nieuwe stappen die mij gaan helpen met mijn nieuwe leven vorm te geven op een voor mij leefbare manier. Maar het was ook een week waarin ik werd geconfronteerd met hoe kwetsbaar het leven is en hoe sterk sommige vriendinnen banden kunnen zijn. Het was een bewogen week en vandaag deel ik deze uiteraard weer met jullie in de weekly picture wednesday.

Maandag 6 maart ’17

photogrid_1489309956216

Vandaag start ik weer met een 5-daagse werkweek. Best spannend na al die tijd to be honest. Ik ga de dagen dat ik normaal gesproken revalideerde weer opbouwen naar 8 uur per dag. Vandaag is dus nog een kort dagje maar ik ben blij dat ik er weer ben en mijn collega kan ondersteunen. Ik ga na de vakantie meteen in een standje turbo (dat is dus mijn verkeerde standje) en ga daarmee dus mijn grenzen over. Na het werk ga ik eerst naar huis om te lunchen en even bij te komen. Ik wil nog wat spulletjes kopen voor Epic4.0 maar moet echt eerst even rusten. Gelukkig trek ik bij en kan ik alsnog naar het dorp voor de benodigde spulletjes. ’s Avonds geniet ik van de poke bowl uit de Allerhande en doe eigenlijk niets meer. Toch teveel van mijzelf gevergd gedurende de dag en dan is niets doen helemaal oke.

Dinsdag 7 maart ’17

photogrid_1489310001155

Ik ga bepakt en bezakt op pad want ik heb een afspraak voor een fit test bij de medische fitness van Heliomare na het werk. Helaas wordt de afspraak wegens omstandigheden afgezegd en valt mijn planning in het water. Na het werk ga ik dus gewoon naar huis en hang ik op de bank. Ik kijk naar vier handen op één buik en verbaas mij serieus over het feit dat het meisje rookt en liters energie drank drinkt tijdens haar zwangerschap.

Woensdag 8 maart ’17

photogrid_1489310036391

Ik word wakker met het trieste nieuws dat een oud collega plotseling op veel te jonge leeftijd is overleden. Het meest trieste is nog wel dat ik het nieuws lees op Facebook. De andere oud collega’s wisten nog van niets en allemaal hebben de hele dag een heel naar gevoel hierbij. Het is wel een moment waar je merkt hoe close onze band nog steeds is want ook al spreken we elkaar niet elke dag, vandaag zijn we elkaars steun. Maar het is ook zo’n dag dat je je realiseert hoe ontzettend kwetsbaar het leven is en hoe nodig het is om NU te leven. Ik kom de dag door maar het blijft de hele dag in mijn achterhoofd hangen. Die mist op de foto is het gevoel wat ik in mijn hoofd heb. Na het werk, eet ik gelukkig bij mijn ouders en het is weer tijd voor kroketten met brood. Zo lekker soms!

Donderdag 9 maart ’17

photogrid_1489310087997

De klap van gisteren dondert nog door. Vooral de vraag hoe en waarom blijft door iedereens hoofd dreunen. Er wordt veel gebeld en gewhatsappt met elkaar. Vandaag heb ik gelukkig veel afleiding want ik heb een aantal afspraken staan waarin de vervolgstappen worden besproken. Een gesprek met een arbeidsspecialist op het werk en een gesprek met een coach om verder te gaan met hetgeen in Heliomare gestart is. Spannend maar het geeft wel een goed gevoel.Een van mijn collega’s weet dat ik Thierry Baudet een knappe man vind en heeft iemand beroofd van zijn stapel flyers voor mij. Lieve collega’s heb ik toch ;-).  ’s Avonds doe ik voor het eerst mee met de medische aqua fit van Heliomare. Het is wel even wat anders dan de revalidatie aqua fit maar ik hou wel van pittig bewegen en dit ligt wel in mijn straatje. Het voelt in ieder geval goed om weer fanatiek bezig te zijn. Moe maar voldaan duik ik mijn bed in.

Vrijdag 10 maart ’17

photogrid_1489310132523

Het aqua fitten van gisteren hakt er in en ik heb zelfs pijn in de topjes van mijn vingers als ik wakker word. Maar damn, wat voelt het fijn om weer “gewoon” te sporten. Ik neem een immens lange warme douche om te ontspannen en ga daardoor wat vrolijker de deur uit. De pijn en vermoeidheid zitten nog in mijn lijf maar ik weet dat dit erbij hoort en ik kan het steeds beter accepteren (zolang het op dit niveau blijft). Ik werk de dag door en heb zin in de avond want dan ga ik lekker schransen met de revalidatie angels bij mijn favoriete all you can eat in Heemskerk. Ik heb er zin in om ze weer te zien. Een week zonder revalidatie is toch gek. Ik loop nog even snel de Amazing Oriental in voor wat aziatische snacks. We hebben een ontzettend gezellige avond en worden tegen sluitingstijd haast het restaurant uitgezet. We hebben zoveel te bespreken. Het was een top avond! Als ik thuis kom is de temperatuur nog zo lekker dat ik besluit dat het tijd wordt om met de balkondeur open te slapen. Het kan eindelijk weer en ik vind dat zo fijn.

Zaterdag 11 maart ’17

photogrid_1489310186393

Vandaag en morgen hoef ik gelukkig niet zo heel veel. Ik heb zulke dagen echt nodig na een drukke week als afgelopen week. Ik ga even weg voor een boodschap en zie de eerste bomen met bloesem staan. Ik kan daar zo intens blij van worden. Ik vind bloeiende bloesems zo mooi. Terug sta ik helaas ruim een uur stil op weg naar Zandvoort. Mooi weer en één afgesloten toegangsweg, resulteert dus in een hele lange file. Baalmoment for sure! Ik ga nog even snel langs mijn ouders om even ergens mee te helpen en bij te kletsen. Als ik thuiskom is het klaar en kan ik alleen maar mijn bed in duiken. Hoewel ik er echt van baal, doe ik het wel omdat ik weet dat ik er uiteindelijk meer baat bij heb dan stug op de bank te blijven zitten. Ik knap gelukkig wat op en ik kan uiteindelijk gewoon de finale van “wie is de mol” kijken. Daarna ga ik weer snel naar bed. Hoe spannend is mijn zaterdagavond dan ;-)?

Zondag 12 maart ’17

photogrid_1489381071632

Mijn saaie zaterdagavond werpt zijn vruchten af en ik word redelijk goed wakker. Ik start de ochtend rustig met wat lezen en schrijven, maak foto’s voor mijn blog en rommel een beetje in huis. Het is super mooi weer dus we gaan lekker een ochtendwandeling door de duinen maken en kletsen onderweg bij. Fijn als je vriendinnen hebt die bij je in de flat wonen. Na het wandelen, heb ik echt even een relax moment nodig. Dat is dus tegenwoordig de kunst: balans tussen dingen doen en relaxen. Normaal ging ik als een blind paard door maar nu weet ik gewoon dat ik af en toe een stap op de plaats moet maken. Ik rust dus uit en doe af en toe wat. Maar het werkt wel want ik heb uiteindelijk bijna mijn hele to do list af. Zo’n lekker gevoel! ’s Avonds werk ik aan mijn Crea-Cross project voor donderdag en kijk ik natuurlijk boer zoekt vrouw.

Hoe was jullie week? Wat zijn jullie plannen voor komende week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin