Selecteer een pagina

Happy wednesday! Het grote aftellen tot de laatste liposuctie is nu echt een feit want a.s. zaterdag is het zo ver. Hoewel ik wel echt ontzettend klaar ben met de operaties, kan ik toch niet wachten tot de laatste operatie echt achter de rug is. Ik voel mij zo ontzettend goed op het moment maar ik weet ook dat ik nog een pittige tijd tegemoet ga de komende tijd. Benieuwd hoe het deze week met mij gaat? Lees dan snel verder.

Feeling good

Ik voel mij op dit moment ontzettend sterk en goed in mijn vel. Niet alleen is er heel wat lipoedeem vet van mij afgevallen maar het lijkt ook wel of er geestelijk iets van mij is afgevallen. Ik heb de laatste week ook echt het gevoel dat er geestelijk iets bij mij aan het gebeuren is nu mijn lichaam zich aan het herstellen is. Het was natuurlijk een ontzettend spannende tijd en ik kreeg een hoop te verwerken maar ik merk nu ook heel goed wat een enorm effect de lipoedeem op mijn gemoedstoestand heeft gehad. Ik ben niet alleen lichamelijk er echt onder gebukt gegaan maar ook geestelijk. Het is dan ook een geweldig gevoel om zo’n grote verandering zowel lichamelijk als geestelijk te ervaren. Ik heb het gevoel dat ik de hele dag met een glimlach op mijn gezicht loop.

Spiegelbeeld

Een andere grote verandering die ik heb gemerkt is dat ik weer in de spiegel durf te kijken. Echt in de spiegel kijken naar mijn hele lichaam en niet alleen om even te checken of mijn make up goed zat. Ik heb zelfs naar mijn benen gekeken om te zien hoe ze er nu echt uit zien. Iets wat ik al jaren niet meer deed omdat ik simpelweg ontzettend verdrietig werd van mijn spiegelbeeld. Ik vond het ontzettend moeilijk om nog naar mijzelf te kijken voor mijn operaties en het is dan ook zo raar om nu in de spiegel te kijken en gewoon trots te zijn op wat je ziet.

Laatste loodjes

Ik weet dat de laatste loodjes het zwaarst wegen en dat ik er bijna ben maar ik kan niet wachten tot het echt achter de rug is. Ik ben ontzettend dankbaar voor de operaties, voor alle steun en liefde en voor het geweldige resultaat maar ik ben wel klaar met de operaties, de pijn, het herstellen en het beperkt zijn in je doen en laten. Drie operaties in 4 maanden tijd is heftig en misschien heb ik mij daar nog wel het meest op verkeken als ik eerlijk ben. Ik dacht namelijk ik dat het minst erge zou vinden. Ik vond het vooral spannend maar na bijna drie operaties, ben ik klaar voor het einde. De vlinders gieren wel door mijn buik van de zenuwen en ik heb ook echt zin in het eind resultaat maar die laatste hobbel is wel even een pittige. Maar goed, let’s do this want het einde is in zicht!

Hoe is het met jullie?

Take care!

xoxo

Bron afbeelding: Shutterstock