Skincare: De Tuinen Argan Oogcrème

Dit jaar zal ik mijn 40ste verjaardag vieren. Nu ik ouder word, begint mijn huid ook te veranderen en heb ik andere gezichtsverzorging nodig. Na een opstandige huid in mijn 30-er jaren, heeft mijn bijna 40 jarige huid een goede voedende verzorging nodig. Na het opgaan van mijn Nivea Q10plus C Anti-rimpel + energy oogcontourcrème, ging ik op zoek naar een nieuwe oog crème die de tere huid rondom mijn ogen de juiste verzorging biedt. Ik kocht de Argan Oogcrème van de Tuinen en ik testte deze uit voor jullie.

De Tuinen Argan Oogcrème

De Tuinen Argan Oogcrème is een zachte crème op basis van handgeperste arganolie uit Marokko, Jojoba-olie en Calendula-extract. Verzorgt, hydrateert en herstelt de kwetsbare huid rondom de ogen.

Dit product is vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Prijs € 12.59 // 30 ml

Bron: Holland and Barrett

Argan olie

Argan olie heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt en wordt steeds meer gebruikt in gezichtsverzorging. Dit ‘Marokkaanse goud’ heeft een zeldzame status omdat het een tijdrovend proces is om de olie te winnen uit de vruchten van de argan boom. Daarnaast heeft argan olie een zeer bijzondere samenstelling en kan deze voor verschillende doeleinden effectief bijdragen aan een gezonde huid. Arganolie heeft een hoge dosering aan de antioxidant vitamine E die de cel vernieuwing ondersteunen en bijdragen aan de strijd tegen huidveroudering.

Bron

Mijn mening

Nu ik ouder word en mijn huid een andere huidverzorging nodig heeft, blijf ik wel mijn huidverzorging afstemmen op de seizoenen. In de herfst/ winter gebruik ik een voedende creme en gedurende de lente/ zomer gebruik ik een creme op gelbasis. Voor mij werkt dat het meest prettige.

De Tuinen Argan oogcrème is een voedende crème die makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Mijn huid voelt verzorgt en gehydrateerd. Helemaal in de koudere maanden heb ik vaak dat mijn huid wat trekkerig en droog aanvoelt. Ook bij de huid rondom mijn ogen. De Tuinen Argan oogcrème voorkomt dit juist en mijn huid voelt de hele dag goed. De huid rondom je ogen is altijd wat kwetsbaarder dan de rest van je gezicht en een goede verzorging is daarom belangrijk. De crème is erg spaarzaam in gebruik en ik heb maar weinig nodig om mijn huid de juiste voeding te geven. De prijs van deze crème is wel wat hoger dan bijvoorbeeld een Nivea maar doordat je er weinig van nodig hebt, komt de prijs kwaliteit verhouding goed overeen met mijn verwachting.

Gebruiken jullie wel eens verzorgingsproducten met Argan Olie erin?

Take care!

xoxo

 

, , , , , , , , , , , ,

6 Responses to Skincare: De Tuinen Argan Oogcrème

 1. Darina 13 januari 2018 at 07:33 #

  Ik wil ook echt een oogcreme gaan gebruiken. Deze wil ik dan ook zeker kopen. Fijn dat er geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen in zitten.

 2. Natasja 13 januari 2018 at 08:57 #

  Ik vind de producten van De Tuinen erg fijn in gebruik, en prima betaalbaar!

 3. Romy 13 januari 2018 at 14:13 #

  Die crème klinkt erg fijn! Sowieso vind ik De Tuinen vaak een fijn merk. Ik zou ook eigenlijk weer eens oogcrème moeten gaan gebruiken. Ik heb nog een potje van Biodermal staan en wil die snel weer eens gaan gebruiken.

 4. Saskia 13 januari 2018 at 15:29 #

  Bij De tuinen hebben ze erg fijne producten<3 Moet er binnenkort maar weer eens heen.

 5. Annette 14 januari 2018 at 17:14 #

  Ik kom vrij weinig bij de tuinen maar zie wel regelmatig de folder en dan denk ik best fijne producten allemaal. Ik moet er eens rond gaan snuffelen.

 6. Sonja 14 januari 2018 at 18:59 #

  Hele fijne producten! Ik gebruik ze soms. Voor mijn ogen heb ik zwaarder geschut nodig!

Geef een reactie