Skin care: Nivea Essentials Urban Skin dag- en nachtcrème

Twee weken geleden deelde ik met jullie dat mijn huid een behoorlijke klap had gekregen van de Kruidvat Skin Science gezichtsverzorging. Gelukkig ontving ik afgelopen januari het pakketje wat ik had gewonnen op de blog van Jolanda van Zazazoo, waarin de crèmes van de Urban Skin lijn inzaten. Ik heb natuurlijk al eerder het bijbehorende 1-minute masker getest uit deze lijn en was eigenlijk stiekem al benieuwd geworden naar de crèmes. Nu is Nivea eigenlijk altijd mijn go-to budget skincare merk, helemaal als ik last heb van mijn huid. Afgelopen weken testte ik de dag- en nachtcrème uit de Urban Skin lijn van Nivea uit en vandaag deel ik mijn mening met jullie.

Nivea Essentials Urban Skin Defense

Er zijn ontelbaar veel redenen om van het leven in een stad te houden. Carrièremogelijkheden, gezellige kroegen, de leukste winkels… Alles wat je wilt is in de stad te vinden! Echter, waar mensen en mogelijkheden samenkomen is helaas ookeen grotere concentratie van luchtvervuiling. Het is daarom belangrijk de huid extra goed te beschermen om zo onbezorgd te kunnen genieten.

Met een krachtige mix aan ingrediënten, is de NIVEA Urban Skin gezichtsverzorgingslijn speciaal geformuleerd voor de echte city girl en beschermt het de gezichtshuid tegen onder andere de invloeden van buitenaf in de stad. De lijn bestaat uit een dagcrème, detox masker en nacht gelcrème. Door toevoeging van antioxidanten versterkt de gezichtsverzorgingslijn het huid eigen afweersysteem en zorgt het voor 48 uur lange hydratatie waardoor de huid een gezonde gloed krijgt.

NIVEA® Essentials URBAN SKIN DEFENSE +48H HYDRATATIE BOOST Dagcrème 

De NIVEA® Essentials URBAN SKIN DEFENSE +48H HYDRATATIE BOOST Dagcrème versterkt het huideigen afweersysteem door toevoeging van antioxidanten, bio groene thee extract en hyaluronzuur.

De NIVEA® Essentials Urban Skin Defense +48H Hydratatie Boost Dagcrème is speciaal ontwikkelt voor de overbelaste huid veroorzaakt door een drukke en snelle levensstijl. De dagcrème met lichte textuur biedt 48 uur lange hydratatie en bevat natuurlijke effectieve antioxidanten. Het biologische Groene Thee extract, Hyaluronzuur en SPF 20 beschermen de huid tegen de invloeden van buitenaf en vroegtijdige huidveroudering.

 • Versterkt het huideigen afweersysteem voor een gezond uitziende huid.
 • Beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf.
 • 48u hydratatie van de huid.

NIVEA® Essentials URBAN SKIN DETOX +48H Hydratatie Boost Nacht Gelcrème

NIVEA® Essentials URBAN SKIN DETOX +48H Hydratatie Boost Nacht Gelcrème geeft de huid een detox gedurende de nacht – voor een gezond uitziende huid de volgende ochtend.

De NIVEA® Essentials URBAN SKIN DETOX +48H Hydratatie Boost Nacht Gelcrème is speciaal ontwikkelt voor de overbelaste huid veroorzaakt door een drukke en snelle levensstijl. De nachtcrème verrijkt met biologische Groene Thee-extract, Hyaluronzuur, Provitamine B5 en antioxidanten geeft de huid 48 uur durende hydratatie en versterkt de huid gedurende de nacht, terwijl de natuurlijke balans van de huid wordt herstelt. Gebruik de gehele NIVEA® Urban Skin lijn voor een optimaal resultaat. HUIDVRIENDELIJKHEID DERMATOLOGISCH GOEDGEKEURD.

 • Versterkt het huid eigen afweersysteem.
 • Herstelt het huideigen anti-oxidatieve vermogen.
 • Geeft de huid een detox gedurende de nacht.
 • Helpt de huid te vernieuwen gedurende de nacht.
 • 48u hydratatie van de huid.

Bron: Nivea

Mijn ervaring

Eigenlijk is Nivea, naast Kiehls, de afgelopen jaren mijn life saver geweest als mijn huid weer kuren kreeg. Mijn huid reageert altijd goed op de crèmes van Nivea en herstelt vrij snel als ik weer terugkeer naar de vertrouwde crèmes van Nivea. Ik was dan ook erg blij dat mijn gewonnen pakketje precies op tijd arriveerde na de problemen die ik kreeg door de huidverzorging van de Kruidvat.

Beide crèmes zijn allebei een knalgroene gel en niet zoals je van Nivea gewend bent. De geur is fris en toch ook weer een vleugje Nivea. Persoonlijk vind ik dat dus ontzettend fijn. Beide crèmes smeren makkelijk uit en voeden mijn huid direct. Mijn huid slurpt als het ware de crème op en geeft direct een goed gevoel. De afgelopen weken heeft het mijn huid weer kalm en gevoed gekregen. Onzuiverheden en irritaties zijn verdwenen en mijn huid is weer rustiger. Wat mij betreft is dit echt een blijver in mijn gezichtsverzorgingsroutine en een echte go to voor mijn lastige huid.

De crèmes zijn te koop bij de bekende drogisterijen en kosten allebei € 9,99 voor 50 ml. Op dit moment heeft het Kruidvat een 1+1 actie op de Nivea gezichtsverzorging dus mocht je deze crèmes willen scoren, dan zou ik zeker even naar het Kruidvat gaan.

Hoe lossen jullie problemen met je huid op?

Take care!

xoxo

, , , , , , , , , ,

6 Responses to Skin care: Nivea Essentials Urban Skin dag- en nachtcrème

 1. Darina 17 februari 2018 at 07:26 #

  Klinkt als een hele fijne crème die ik zeker wil gaan proberen. Mijn huid kan dat ook wel gebruiken.

 2. Jolanda 17 februari 2018 at 08:48 #

  Wat fijn dat het zo goed bevalt!!

 3. Laura | I scream beauty 17 februari 2018 at 09:34 #

  Klinkt goed! Ik heb deze laatst zien liggen in de schappen, maar heb toch voor een andere crème gekozen.

 4. Mei Qi 17 februari 2018 at 10:04 #

  Oh hij klinkt fijn!

 5. Nesrin 17 februari 2018 at 20:13 #

  Klinkt goed! Ik gebruik haast geen producten van NIVEA behalve het bekende blauwe potje dan 😉 Ik ben al meer dan een half jaar heel tevreden over de dag- en nachtcreme van Lidl.

 6. Iris 14 juni 2018 at 12:01 #

  Fijne crème maar irriteert mijn ogen.
  Prikkende, tranende ogen. Jammer. Bij andere producten van nivea heb ik dat niet.

Geef een reactie