Skin care: Nivea 1 minute Urban Detox mask

Tegenwoordig leven wij in een wereld waarin alles snel, snel, snel moet en gaat. We rennen door het leven en staan nog maar weinig stil. Vroeger was iedereen bezig met de lucht vervuiling, tegenwoordig hoor je er nog amper iemand over. Maar lucht vervuiling is er nog steeds en het kan een ver van je bed show zijn maar het heeft wel degelijk effect op je. Vooral op je huid. Misschien sta je er niet bij stil maar je huid is elke dag de dupe van de luchtvervuiling. Nivea heeft hier wat op bedacht en ontwikkelde de Nivea Urban Skin. Uit deze lijn testte ik het Nivea 1 minute Urban Detox mask en deel vandaag mijn mening over dit masker met jullie.

Nivea Urban Skin

Er zijn ontelbaar veel redenen om van het leven in een stad te houden. Carrièremogelijkheden, gezellige kroegen, de leukste winkels… Alles wat je wilt is in de stad te vinden! Echter, waar mensen en mogelijkheden samenkomen is helaas ookeen grotere concentratie van luchtvervuiling. Het is daarom belangrijk de huid extra goed te beschermen om zo onbezorgd te kunnen genieten.

Met een krachtige mix aan ingrediënten, is de NIVEA Urban Skin gezichtsverzorgingslijn speciaal geformuleerd voor de echte city girl en beschermt het de gezichtshuid tegen onder andere de invloeden van buitenaf in de stad. De lijn bestaat uit een dagcrème, detox masker en nacht gelcrème. Door toevoeging van antioxidanten versterkt de gezichtsverzorgingslijn het huid eigen afweersysteem en zorgt het voor 48 uur lange hydratatie waardoor de huid een gezonde gloed krijgt.

Nivea 1 Minute Urban Detox Mask

Het Nivea 1 Minute Urban Detox Mask is speciaal ontwikkelt voor de overbelaste huid veroorzaakt door een drukke en snelle levensstijl. Het masker is verrijkt met Kaolien en Magnolia-extract, en zorgt voor een milde maar zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de poriën in slechts één minuut. Het masker onttrekt overtollig talg aan de huid en is het ideale reinigingsproduct om oneffenheden te voorkomen.

 • Versterkt het huid eigen afweersysteem
 • Geeft de huid een detox en vermindert sporen van negatieve invloeden van buitenaf
 • Zeer effectieve reiniging van de huid tot diep in de poriën, in slechts 1 minuut
 • De Kaolien onttrekt overtollig talg aan de huid en voorkomt zo oneffenheden

€ 9,99/ 75 ml

Bron: Nivea

Mijn mening

Inmiddels weten jullie wel dat mijn leven regelmatig erg druk is en ik geef dan ook eerlijk toe dat ik vaak niet de tijd heb (of neem) om uitgebreid mijn huid te verzorging. Ik heb niet het geduld om heel lang met een masker te gaan zitten en in de ochtenden is het altijd rennen en vliegen. Ik was dan ook erg blij dat Nivea met een 1 minute mask op de markt kwam en dat deze ook nog eens voor een diepere reiniging zorgt. Alhoewel ik mij niet altijd heel erg bewust ben van de luchtvervuiling, merk ik wel het verschil aan mijn huid als ik een dag in de stad ben geweest of als ik een dag in mijn dorpje aan de zee ben. Waar ik helemaal niet bij heb stil gestaan, is dat lucht verontreinigde stoffen een groot effect op je huid kunnen hebben. Het kan leiden tot chronische oxidatieve stress dat weer zorgt voor een vettere huid door verhoogde talgproductie, vroegtijdige huidveroudering, irritatie, beschadiging van de huidbarrière en uitdroging.

Het masker komt in een handige tube wat doseren erg makkelijk maakt. Ik gebruik dit masker voordat ik onder de douche spring. Het masker is dun (maar niet zo dun als water) en smeert daardoor makkelijk uit over je gezicht. Het voelt meteen fris aan op de huid en daar hou ik van in de ochtend. Meteen een boost om de dag te beginnen. Je hebt maar een dun laagje nodig en terwijl je je klaar maakt om onder de douche te gaan, kan het masker opwarmen. Het masker bevat kleine scrub deeltjes dus op het moment dat ik onder de douche sta, kan ik mijn gezicht tegelijkertijd even scrubben. Ik ben een groot voorstander hiervan en scrub mijn gezicht bijna elke dag. Na het gebruik van dit masker, voelt mijn huid fris en schoon, zonder een trekkerig gevoel.

Ik ben fan en vind het een goede ontwikkeling dat Nivea inspeelt op de nieuwe vorming van verontreiniging waar je huid last van kan hebben en het feit dat wij allemaal tegenwoordig een druk leven hebben. Ik ga zeker de crèmes uit deze lijn ook nog eens testen.

Gebruiken jullie extra verzorging tegen de luchtvervuiling om je huid te beschermen? Hoe vaak gebruiken jullie een masker?

Take care!

xoxo

, , , , , , ,

5 Responses to Skin care: Nivea 1 minute Urban Detox mask

 1. Natasja 9 december 2017 at 07:15 #

  Klinkt goed! Ik gebruik minstens een keer per week een maskertje, mijn huid heeft daar echt baat bij.

 2. Darina 9 december 2017 at 07:59 #

  Deze ga ik zeker ook proberen. Klinkt goed! Ik zou vaker een masker moeten doen.

 3. rachel 9 december 2017 at 11:30 #

  klinkt goed alleen ik en nivea gaan echt niet samen, wat voor spul het ook is ik kan er niet tegen helaas

 4. Natascha - BeautyOpinie 9 december 2017 at 15:53 #

  Dit klinkt goed! Ik zou echt vaker een masker moeten gebruiken, ik gun mijzelf er echt de tijd niet voor. Één minuutje moet alleen wel lukken toch 😉 Dit brengt me trouwens wel op een idee! Als ik straks gedoucht heb, neem ik een masker 😉

 5. Sonja 9 december 2017 at 21:01 #

  Ooooh deze wil ik ook! Bedankt voor je review!

Geef een reactie