Selecteer een pagina

Je zou inmiddels denken dat ik een leeftijd heb bereikt waar de rimpels het overnemen van de onzuiverheden. Nu mag ik mij gelukkig prijzen dat de rimpels nog niet echt aanwezig zijn (knock on wood) maar helaas heb ik nog steeds af en toe te maken met onzuiverheden op mijn huid. Normaal gebruikte ik daarvoor altijd tea tree oil maar de laatste keren voelde het alsof de olie zijn werk niet meer deed. Bij mijn bezoek aan de DM liep ik tegen de Balea skin clean anti acne SOS gel aan en de afgelopen weken testte ik deze gel.

Balea Skin Clean Anti Acne SOS Gel

De Balea skin clean anti acne SOS gel is een eerste hulp middel voor onzuivere huid. De antibacteriële formule droogt onzuiverheden snel uit en helpt nieuwe onzuiverheden te voorkomen. De Balea skin clean anti acne SOS gel is antibacterieel, dermatologisch getest en bevat salicylzuur. Het is niet op dieren getest en geschikt voor mensen met een vegan lifestyle.

Voor 15 ml betaal je € 1,95

Mijn mening

Het eerste wat in mij op kwam was, kun je voor de prijs een wonder verwachten? Nu had ik laatst een personeelsfeest en werd ik een paar dagen voor de grote avond geconfronteerd met wat opkomende onzuiverheden. Het ideale moment om deze gel te testen. Het gebruik is vrij simpel: 1 – 2 maal daags op een gereinigde gebied waar de onzuiverheden zitten. De belofte: binnen 2 – 3 dagen ben je van de onzuiverheden af.

Het klopt inderdaad dat je binnen 2 – 3 dagen van de onzuiverheden af bent. Je hebt maar een klein beetje van de gel nodig om de plek aan te stippen en doordat het een gel is, trekt deze snel in. Wel een kleine waarschuwing want als je flink denkt te gaan smeren, droogt de gel op en heb je een plakje gel op je huid liggen waar je misschien niet enorm blij van word. Doseren is dus het key word met deze gel.

Ik ben fan! Nu is het niet dat ik heel vaak nog onzuiverheden heb maar voor de keren dat ze er zijn, is deze gel echt een life saver. Budget proof en doet zijn werk, ook op een oudere huid ;-).

Wat doen jullie als je geconfronteerd wordt met onzuiverheden?

Take care!

xoxo