Selecteer een pagina

fb_img_1488369286694

Happy thursday! Het is weer tijd voor een geluksmomentje in de vorm van een DIY en creativiteit. Deze week is het thema van Crea-Cross “The Road” of “De weg”. Een thema wat uiteraard weer op verschillende manieren ingevuld kan worden. Ik werd dit keer geïnspireerd door het nieuwe liedje van Tiësto “On my way“. Vandaag deel ik met jullie mijn invulling van het thema.

Materialen

20170301_090833

Uiteraard heb ik voor deze week ook weer mijn art journal insert van mijn Midori Travelers Notebook gebruikt. Normaal gesproken gebruik ik Gesso om de achtergrond egaal te maken maar deze keer heb ik niets gebruikt en gewoon het lijntjes papier gebruikt. Uiteraard heb je ook inserts met blanco pagina’s maar ik wil eerst deze vol maken voordat ik een speciale insert ga kopen. Ik ben weer erg low budget gebleven voor deze lay-out. De materialen die ik gebruikt hebt zijn foam stempels, acryl verf en verf pen van Amsterdam, een doily (kun je gewoon bij de goedkopere winkels kopen en liggen vaak bij de taart en cupcakes artikelen) en verschillende stickers en rub-ons (ja, van die ouderwetse wrijfplaatjes) uit mijn voorraad. Dit keer zijn het stickers van de Hema, Zeeman, Action en Ali Express. Je kan dus echt heel erg goed DIY-en met artikelen uit budget winkels.

Mijn bijdrage

20170301_084645

20170301_084651

20170301_084701

Ik heb er dit keer voor gekozen om een mixed media lay-out te maken zonder gebruik te maken van foto’s. Als ik aan “The Road” denk en aan mijzelf denk, dan ben ik onderweg en in beweging. De tekst van “On my way” van Tiësto is dan ook uitermate geschikt. Ik heb heel simpel de letters gestempeld en omlijnt met de verf pen en een simpele zwarte gel pen. De rest heb ik opgevuld met stickers en rub-ons. De vogels staan voor het proces van ontwikkeling waarin ik nu zit. Ik vond het een mooie symbolische manier om het thema in te vullen.

20170301_084706

Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar meer creaties van deelnemers aan de Crea-Cross 2017, check dan zeker even de blog van Ilse waar je ook je link kan plaatsen naar jouw creaties die je wilt delen.

Hoe zouden jullie het thema van deze week invullen?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin