Selecteer een pagina

Dat ik een boekenwurm ben, is inmiddels wel algemeen bekend. Lezen is voor mij pure ontspanning in mijn drukke leven. Toen ik de Boeken Tag op de blog van Annette zag, wist ik meteen dat ik deze wilde invullen. Vandaag mijn antwoorden op de 13 vragen van de Boeken Tag.

Audioboek of een echt boek

Echt boek! Ik heb wel eens een audioboek geprobeerd maar halverwege was ik al lost en uiteindelijk ben ik in slaap gevallen. Dus ja, voor mij eigenlijk alleen echte boeken.

Zachte of harde kaft

Het liefst een zachte kaft omdat je dan tijdens het lezen, de kaft kan omvouwen en het makkelijker is om vast te houden.

Fictie of non-fictie

Ik lees eigenlijk alles door elkaar en vind verschillende genres en soorten boeken leuk. Maar ik heb een lichte voorkeur naar non-fictie.

Verzonnen of de echte wereld?

De echte wereld. Verzonnen werelden vind ik alleen leuk in films.

Harry Potter of Twilight?

Harry Potter for sure. Het liefst lees ik ze elk jaar weer.

Geleend of gekocht?

Het liefst kocht ik al mijn boeken want er is niets waar ik blijer van word dan nieuwe boeken. Maar .. ik heb helaas geen geldboom op mijn balkon staan dus voor nu is het gewoon lenen bij de bibliotheek.

Eenmalig boek of trilogie?

Ik heb een trilogie gelezen en dat was The Hunger Games. Normaal lees ik alleen eenmalige boeken. Ik vind vaak bij een trilogie dat het eerste boek geweldig is en dat de volgende boeken dan juist minder zijn. Dat heb ik ook bij films met verschillende delen.

Zwaar en dik of lief en kort?

Zwaar en dik, des te meer heb ik te lezen.

Romantisch of actie?

Het liefst lees ik psychologische thrillers maar af en toe een chicklit om bij weg te zwijmelen vind ik ook wel eens prettig.

Lezen in een knusse omgeving of in de zon?

Lezen in de zon aan een zwembad in een tropisch land, heeft natuurlijk altijd mijn voorkeur. Maar let’s be realistic dus lezen in een knusse omgeving.

Warme chocolademelk of koffie?

In de winter zeker warme chocolademelk (met slagroom natuurlijk). Maar in daily life gewoon liters thee tijdens het lezen.

Eerst de recensie lezen of zelf beslissen?

Ik haal veel inspiratie uit recensies of blogs over boeken maar uiteindelijk beslis ik zelf of ik een boek goed vind.

Gaan jullie altijd uit van een recensie? Of kiezen jullie toch liever zelf?

Take care!

xoxo

Bron afbeeldingen: Shutterstock

ps. Als je deze tag ook wilt overnemen, vermeld dan even dat hij afkomstig is van Teddlicious.

Follow my blog with Bloglovin