Review: Ziaja Komkommer & Munt Micellaire gel

Mijn ochtenden begin ik graag met een verfrissende douche. Voor mijn gezicht gebruik ik dan vaak een face wash of scrub. Het liefst met een frisse geur zodat ik even goed wakker kan worden. Ik ontdekte bij Ziaja de komkommer& munt micellaire gel en besloot deze te gaan testen. Komkommer & munt klinkt als een heerlijke verfrissende combinatie en ik was vooral benieuwd naar wat een micellaire gel voor mijn gezicht zou doen. Vandaag deel ik mijn mening met jullie over de Ziaja Komkommer & Munt Micellaire gel.

Ziaja Komkommer & Munt Micellaire gel

Ziaja Komkommer & Munt Miscellaire gel is een ultralight micellaire gel die lactobionzuur bevat. Lactobionzuur is een anti-oxidant met een hydraterende werking die de opperhuid verzacht. De Ziaja Komkommer & Munt Miscellaire gel reinigt de huid zacht en effectief en verstoort het vochtgehalte van de huid niet. De miscellaire gel schuimt licht en geeft een gevoel van frisheid.

De micellaire gel is te verkrijgen via de website van Ziaja of in de Ziaja winkel. Voor 200 ml betaal je  € 2,99.

Mijn mening

Mijn ontdekking van 2018 tot nu toe zijn toch wel de producten van Ziaja en ook door deze micellaire gel werd ik verrast. Een heerlijke zachte en milde reiniger met een frisse geur die mijn gezicht niet alleen goed reinigt maar ook lekker zacht achter laat. Je hebt toch soms wel eens van die face washes waar je huid helemaal strak van staat? Deze Komkommer & Munt miscellaire gel van Ziaja is dus het tegenovergestelde. Mijn huid voelt zacht maar toch fris aan na het douchen.

Een bijkomend voordeel is de geur, iets waar ik ontzettend gevoelig voor ben. Het doet mij denken aan een fles Vaseline bodylotion met komkommer geur die mijn oma altijd in haar badkamer had staan. Een verre voorloper van de groene Vaseline bodylotions die nu te koop zijn. De geur is fris maar toch zacht. Heerlijk om in de ochtend even goed mee wakker te worden. Ook voor de avonden wanneer je je make up eraf gaat halen, is deze reiniger perfect en haalt hij alle make-up en viezigheid van je gezicht. De fles is een pompflacon en dat vind ik dus echt een pré. Zo kun je hem perfect doseren en blijft het hygiënisch. Je hebt maar een klein beetje van de gel nodig en hierdoor doe je er dus ontzettend lang mee.

Ik vind deze Ziaja Komkommer & Munt Miscellaire gel weer een aanwinst voor mijn dagelijkse routine en zal deze zeker opnieuw aanschaffen.

Gebruiken jullie dagelijks een face wash?

Take care!

xoxo

Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking. Deze samenwerking is niet van invloed op mijn mening m.b.t. het genoemde product.

Bron begin afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , ,

5 Responses to Review: Ziaja Komkommer & Munt Micellaire gel

 1. Jolanda 31 maart 2018 at 08:34 #

  Oh deze klinkt heel erg fijn!!

 2. Darina 31 maart 2018 at 08:58 #

  Klinkt als een heel fijn product. Ik gebruik altijd een facewash maar van een huismerk 🙂 De Ziaja wil ik zeker eens proberen.

 3. Romy 31 maart 2018 at 09:58 #

  Dat klinkt als een heerlijk product voor een fijne prijs. Wat leuk om in dit product een nieuwe aanvulling op je dagelijkse verzoringsroutine te hebben gevonden 🙂

 4. Margot John 2 april 2018 at 13:24 #

  Het klinkt als een fantastisch product dat ik graag zou willen proberen 🙂
  https://www.supersavermama.nl/

 5. Sija 2 april 2018 at 20:21 #

  Klinkt als een fijne gezichtsreiniger! Ik gebruik altijd micellaire water, heb nog niet van een gel gehoord! Ben erg benieuwd naar de geur.

Geef een reactie