Selecteer een pagina

Bij verschillende bloggers had ik de Wet Brush borstels al voorbij zien komen. Alhoewel ik erg benieuwd was naar de Wet Brush borstels, vond ik ze toch een beetje aan de prijs. Als het om borstels gaat, ben ik dan weer niet zo kieskeurig. Tot ik afgelopen week bij Jolanda op haar blog zag dat er deze maand een Wet Brush Flex Dry set bij de Etos te koop zou zijn voor een lagere prijs. Mijn hart maakte een sprongetje en ik ging meteen naar de Etos toe.

Wet Brush Flex Dry set

De Wet Brush Flex Dry set bestaat uit de Wet Brush Flex Dry borstel en een luxe haar handdoek. De Wet Brush Flex Dry is anders dan de andere borstels van Wet Brush doordat hij een open achterkant heeft. Hierdoor heeft de borstel meer flexibiliteit en kan hij makkelijker mee bewegen met het borstelen. Dit zorgt er voor dat de borstel minder aan je haren trekt tijdens het borstelen. De Wet Brush borstels zijn van top kwaliteit en hebben zelfs een Beauty Astir award gewonnen in 2018.

De borstel is licht gewicht, heeft een open gewerkt zig zag patroon en kan makkelijk gebruikt worden bij het droog föhnen of stylen van je haren. Door de open achterkant, gaat de lucht makkelijker door de borstel heen en worden je haren sneller droog.

De set die nu bij de Etos te koop is, bevat ook een luxe haar handdoek. Misschien ken je ze wel. Deze variant is van microvezel waardoor hij meer water absorbeert als je natte haren hebt.

De Wet Brush Flex Dry set is nu te koop bij de Etos voor € 9,95. Hij is er in meerdere kleur varianten maar bij de Etos waar ik was, was hij alleen in de roze variant te koop. Waar ik overigens heel erg blij mee ben want ik vind het een geweldige kleuren combinatie.

Mijn mening

De laatste jaren heb ik best wat problemen met mijn haren. Ik ben veel haren verloren en ging van een dikke bos naar een heel wat dunnere bos. Ik merk dat met normale borstels, ik er best nog wat haar uittrek. Ik was dan ook erg benieuwd of ik verschil zou merken met de Wet Brush.

Natuurlijk heb ik hem meteen uitgeprobeerd en ik was meteen verliefd. Niet alleen is hij heel licht in je hand maar hij gaat ook als een mes door een pakje boter door je haar. Door zijn flexibiliteit beweegt hij makkelijk met je haar en hoofdhuid mee en ik kon heel makkelijk door mijn haar gaan. Zelfs nadat ik het net had gewassen en waar ik normaal altijd last heb van klitten. Dit keer had ik dat dus niet en dat is wel de ultieme test voor mij als het gaat om een borstel.

Het klinkt misschien gek maar ik ben super blij met deze Wet Brush borstel. Hopelijk gaat het helpen om niet nog meer haren kwijt te raken ;-).

Zijn jullie al bekend met de Wet Brush borstels?

Take care!

xoxo