Selecteer een pagina

December is de ultieme cadeautjes maand en Rituals weet daar ieder jaar weer goed op in te spelen met een limited edition die dan uitkomt. Dit jaar is het The Ritual of Yalda. Voor mijn verjaardag kreeg ik de shower foam en de body cream. Ik was vooral erg benieuwd naar de geur want hoe maak je van granaatappel en watermeloen, een geur die bij de winter past? Ik testte de twee producten en deel vandaag met jullie mijn mening. Benieuwd of ik weer fan ben van deze nieuwe Rituals limited edition? Lees dan snel verder.

The Ritual of Yalda

The Ritual of Yalda is geïnspireerd op de aloude Perzische wijsheid. Het geeft je warmte, licht en welzijn in het koude seizoen. Het ritueel wekt, met granaatappel en watermeloen, een boost van energie op waarmee jij je winterdip te boven komt. Verwen jezelf met deze collectie en mogen al je wensen uitkomen.

Bron: Rituals

Mijn mening

Rituals is zo’n merk waar je eigenlijk geen miskopen kunt doen als het gaat om de producten en de geuren die in het vaste assortiment zitten. De meeste Limited Editions vallen wel in de smaak maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de zomer edities vaak lekkerder vind dan de winter edities. Toch ben ik ieder jaar weer benieuwd naar de geuren en dit keer heeft Rituals mij echt verrast. Bij granaatappel en watermeloen denk ik eigenlijk meteen aan een zomergeur en niet zo zeer aan een warme geur voor de winter. Toch is het Rituals gelukt om de twee fruitgeuren te combineren met een interessante kruidige geur waardoor het een ultieme geur voor de winter is en je toch een boost krijgt als je hem gebruikt.

Ik weet niet of ik een energie boost krijg van de geur maar ik word wel ontzettend vrolijk ervan. De Rituals producten an sich zijn al een feestje om te gebruiken maar als er ook nog eens een heerlijke vernieuwende geur aan zit, word ik daar een heel blij meisje van. De douche foam is een feestje onder de douche en om dan ook je huid nog te mogen insmeren met de body cream, maakt het feestje compleet.

In deze Limited Edition lijn zitten weer een paar aparte producten zoals de bruisballen, een massage kaars en een wishing box. Als je nog op zoek bent naar een leuk kerst cadeau, dan zou ik zeker naar de Rituals winkel gaan en deze lijn eens bekijken.

Hebben jullie The Ritual Of Yalda al geroken en aangeschaft?

Take care!

xoxo