Selecteer een pagina

De Hema winkels liggen inmiddels helemaal vol met de nieuwste schoolspullen. Nu was deze tijd van het jaar al een van mijn favorieten omdat ik gek ben op alle soorten stationary. Maar tegenwoordig kun je ook hele leuke producten voor je creatieve hobbies tussen de schoolspullen vinden. De Hema is daarin echt een uitblinker want die heeft al heel lang een uitgebreid assortiment met washi tape, stempels en stickers. Ook dit jaar is er weer een heleboel leuks bij de Hema te vinden, waaronder een bullet journal die in twee designs te krijgen is. Ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit van de Hema bullet journal en besloot hem te testen. Benieuwd naar mijn mening over de Hema bullet journal, lees dan snel verder.

Hema bullet journal

De bullet journal van de Hema is te verkrijgen in 2 designs: het leuke bladeren design wat je al op de foto ziet en een mint groene met een confetti print. Het is een A5 journal met een harde kaft en bevat 160 pagina’s. De pagina’s zijn dotted in een hele lichte kleur grijs en de papier kwaliteit voelt goed. Hij blijft mooi open en plat liggen, wat ik echt een pré vind. De prijs is € 5,– en dat vind ik echt een mooie budget prijs voor een bullet journal.

Recovery journal

Al een tijdje ben ik erg gecharmeerd van de Hobonichi van Amy Tangerine. Zij houdt per dag een heel artistiek journal bij in haar Hobonichi en het leek mij leuk om dat ook te doen. Nu zal ik maar meteen eerlijk toegeven dat ik niet zo goed ben in het dagelijks bijhouden van mijn dagen in een journal maar de afgelopen twee weken waren behoorlijk speciale weken die ik graag wilde documenteren.

Ik ben op de dag van mijn operatie begonnen met het bijhouden van deze journal en heb geprobeerd per dag vast te leggen wat er met mij gebeurde of hoe ik mij voelde.

Ik heb in de eerste week vooral producten gebruikt uit de nieuwe Hema schoolspullen collecties omdat ik dit erg leuke collecties vind dit jaar. Hema heeft daarin echt een goede stap gezet.

Een journal heeft bij mij vaak wel wat te verduren aangezien ik gebruik maak van verschillende materialen. Ik was dan ook erg benieuwd hoe de Hema bullet journal dit geweld zou doorstaan en of de pagina’s het zouden houden. Hierin heeft de Hema mij ook weer verbaasd want de pagina’s zijn bestand tegen stempels, waterverf en drukken bijna niet door. Er is wel een klein beetje ghosting af en toe te zien maar dat is niet dramatisch.

Minpunt

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de Bullet Journal van de Hema. Persoonlijk vind ik het echt een aanrader om in te werken. Of je nou een standaard bullet journal bij houdt of een bullet journal in dagboek vorm, de Bullet Journal van de Hema is tegen een stootje bestand en werkt prima.

Het enige min puntje vind ik de manier waarop de leeslintjes zijn vast geplakt. Het ziet er een beetje goedkoop uit en ik denk niet dat ze zo blijven vast zitten tot dat het boekje vol is.

Maar, dat is ook het enige wat ik te klagen heb ;-).

Wat is jullie favoriete Bullet Journal?

Take care!

xoxo