Review Hands Off My Chocolate chocolade bekers

Het is inmiddels wel duidelijk, als je mijn wekelijkse fotodagboeken volgt, dat ik gek ben op lekker eten. Mijn moeder typeerde mij ooit als bourgondisch (iemand die houdt van mooie spullen, het goede leven en lekker eten) en ik denk dat zij gelijk heeft. Toen het chocolade merk Hands Off My Chocolate (bekend van de heerlijke repen) de nieuwe toevoeging aan hun assortiment lanceerden, was ik dan ook reuze benieuwd. Vandaag een review over de drie nieuwe chocoladebekers van Hands Off My Chocolate.

Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate maakt sinds 2013 de allerlekkerste, Belgische chocolade. Wij vinden dat iedereen meer van die kleine genietmomenten verdient. Helemaal alleen voor jezelf. 

 Voor onze producten gebruiken wij de beste kwaliteit Belgische chocolade die er is.

Bij Hands Off My Chocolate vinden we het belangrijk dat de boeren hun cacao op een duurzame manier kunnen verbouwen en hun gezinnen goed kunnen onderhouden. Daarom ondersteunen we de Cocoa Horizons Foundation. Hiermee stimuleren we de duurzame oogst van cacaobonen en helpen we tegelijkertijd het gezinsleven te verbeteren. Dat betekent: eerlijk leven, eerlijke prijzen, eerlijk onderwijs, eerlijke teelt, eerlijke zorg!

Bron: Hands off My Chocolate

Hands Off My Chocolate chocolade bekers

Wat zegt Hands Off My Chocolate over de nieuwe chocolade bekers:

Onze chocoladebekers zijn gevuld met tien of zes heerlijke genietmomenten (als je per genietmoment één verpakking opent tenminste ;-)). Kies uit de chocoladeballen met zachte karamel & zeezout of hazelnootpraliné of de fluffy marshmallows bedekt met romige melkchocolade. Mmm.

De chocolade bekers zijn te verkrijgen in drie varianten:

Fluffy marshmallows:  bedekt met de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade.

In één beker zitten zes marshmallows en de prijs is € 3.99

Chocolate balls with with hazelnutpraline & seasalt: met ‘snappy’ chocolade aan de buitenkant en gezouten hazelnootpraliné aan de binnenkant is dit de ideale chocoladebal om niet te delen.

In één beker zitten tien chocoladeballen gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade en de prijs is € 3.99

Chcolate balls with soft caramel & seasalt: zachte, gezouten karamel aan de binnenkant en de lekkerste Belgische chocolade aan de buitenkant.

Deze chocoladeballen zijn te lekker om te delen! In één beker zitten tien chocoladeballen gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade en de prijs is € 3.99

Bron: Hands off My Chocolate

Mijn oordeel

Laten we voorop stellen dat ik niet geloof dat er iemand op deze wereld is die chocolade niet lekker vindt en dat de chocolade bekers van Hands Off My Chocolate iedereen gaan bevallen.

Persoonlijk vond ik de chocolade ballen met gezouten hazelnootpraline het allerlekkerst. De combinatie van hazelnootpraline en zeezout had ik nog niet eerder geproefd. Nu ben ik gek op hazelnoten en praline (tevens mijn favoriete ijssmaken) dus ik was dan ook erg benieuwd naar hoe de combinatie met zeezout zou zijn. Ik werd niet teleurgesteld en deze zou ik zeker nog een keer kopen.

Op nummer twee staan de chocolade ballen met zachte, gezouten karamel. De zachte, vloeibare karamel maken het verschil bij deze ballen. De karamel stroomt er echt letterlijk uit als je een hap neemt en je proeft af en toe een vleugje zeezout door de karamel heen komen. Misschien was het nog niet duidelijk maar ik vind een toevoeging van zeezout aan chocolade echt een briljante uitvinding. Nog een smaak die ik zeker nog een keer zou aanschaffen.

Mijn nummer drie waren de fluffy marshmallows. Persoonlijk vond ik deze de minst interessante. Ze waren prima van smaak en ook echt wel lekker maar de twee andere varianten zijn aparter waardoor die mijn favorieten zijn. Maar dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening en ik denk dat er genoeg mensen zullen zijn die deze als favoriet hebben want een marshmallow met een laagje chocolade is gewoon lekker.

De chocolaatjes zijn allemaal per stuk verpakt. Zo kun je dus je chocolade inname heel makkelijk binnen de perken houden. Als je dat natuurlijk al kan als het gaat om chocolade ;-). Daarnaast is het een ideale treat om uit te delen en natuurlijk een hartstikke leuk cadeau omdat ze verpakt zijn in leuke bekers.

Wat mij betreft heeft Hands Off My Chocolate zich wederom overtroffen met deze nieuwe toevoeging aan het assortiment.

De bekers zijn te koop bij Marqt, Jumbo en in de webshop van Hands Off My Chocolate. Mocht je zeker willen zijn van een verkooppunt bij jou in de buurt, check dan zeker even de website.

Wat is jullie favoriete smaak chocolade? Kenden jullie deze variant al?

Take care!

Xoxo

De producten voor deze review heb ik gekregen. Dit beïnvloedt niet mijn mening over het product

Follow my blog with Bloglovin

 

, , , , , , ,

14 Responses to Review Hands Off My Chocolate chocolade bekers

 1. Darina 12 augustus 2017 at 08:44 #

  Wat ziet dit er heerlijk uit! Moeilijk kiezen haha, ik ga deze ook zeker proberen.

  • Marije Strobos 12 augustus 2017 at 21:14 #

   Benieuwd welke je favoriet gaat zijn!

 2. Jacqueline 12 augustus 2017 at 09:30 #

  Wat zonde van al dat verpakkingsmateriaal. Bij mij zou het in één keer op gaan, haha!

  • Marije Strobos 12 augustus 2017 at 21:13 #

   Hahahaha .. misschien gaan ze ze gewoon nog los in de dozen verkopen 😉

 3. Sammie 12 augustus 2017 at 10:51 #

  Ik vind die bekers er ook gewoon zo leuk uit zien! Ik heb ze nog niet in de winkel gezien, maar wil ze zeker eens uitproberen.

  • Marije Strobos 12 augustus 2017 at 21:13 #

   Ja, alleen voor de verpakking zou ik ze ook kopen aangezien ik heel makkelijk te beïnvloeden ben 😉

 4. Jouvence 12 augustus 2017 at 16:08 #

  Oeh, dit lijkt mij zó lekker!

  • Marije Strobos 12 augustus 2017 at 21:12 #

   Ze zijn zooooo lekker!

 5. Nesrin 12 augustus 2017 at 16:30 #

  Ze zien er heerlijk uit en ik zou graag willen proeven. Ik zag laatst bij Modern Family dat ze zeezout in de chocolademelk doen, apart hè, maar het lijkt me heerlijk.

  • Marije Strobos 12 augustus 2017 at 21:12 #

   Oh, dat lijkt mij ook onwijs lekker. Misschien toch eens proberen als het wat kouder wordt.

 6. Sonja 12 augustus 2017 at 18:28 #

  Potjandorie,… ik ben gelijk in de vriezer een ijsje gaan zoeken! Kon het niet meer aan!

  • Marije Strobos 12 augustus 2017 at 21:12 #

   Oooh nooo .. sorry!

 7. Susan 12 augustus 2017 at 21:21 #

  Ziet er echt heerlijk uit! Ik blijf maar denken dat het ijs is, haha.

  • Marije Strobos 14 augustus 2017 at 20:10 #

   Hahaha .. ik dus ook als ik die potten zie

Geef een reactie