Selecteer een pagina

Happy saturday! Dat ik een grote fan ben van de Action (net als zovelen), is inmiddels geen groot geheim meer. Dat ik de Action nooit verlaat met lege handen, is ook geen geheim meer. Het is ook geen geheim meer dat ik bij de Action altijd even door het beauty gangpad moet lopen om te zien of ik nog wat leuks nieuws kan ontdekken. Dus het is ook geen verrassing dat ik weer wat ontdekte bij de Action op beauty gebied en het meenam naar huis om te testen. Dit keer was het een Anti-Dark Circles stick. Met een hoop onrustige nachten de afgelopen maanden en de bijbehorende wallen, was ik dan ook benieuwd of dit iets voor mij was. Benieuwd hoe deze stick is bevallen, lees dan snel verder.

Action Anti-Dark Circles stick

De anti-wallenstick helpt de aanblik van wallen en kringen rond de ogen te verminderen met deze verkoelende metallic roller. De met cafeïne verrijkte formule heeft een stimulerende werking op de huid rondom de ogen. De gel trekt snel in en geeft een verfrissend gevoel.

De prijs is € 0,98 voor een stick van 15 ml.

Mijn mening

Dit is zo’n product wat ik ongeveer 20 jaar geleden ook wel eens gebruikte. Stiekem moet ik om deze versie van de Action een beetje lachen, het kost natuurlijk niets en dat zie je ook wel aan de simpele verpakking want op de stick zelf staat verder geen opdruk.

Denk ik dat de beloftes van dit product waar worden gemaakt? Eerlijk is eerlijk, nee. Over een maand word ik 40 en dan kun je echt niet met een simpele stick je wallen en dikke ogen weg werken na een onrustige nacht. De gel komt er wel gelukkig dun uit en het trekt snel in. De metallic roller zorgt wel voor verkoeling en dat vind ik persoonlijk ’s ochtends wel prettig.

Vind ik dit een prettig product? Ja! Helemaal na een onrustige nacht, vind ik het erg fijn om met de metallic roller over de huid onder mijn ogen te gaan om het wat verkoeling te geven. Plus het feit dat er een kleurloze gel in zit, daar word ik ook erg blij van. Er zijn namelijk ook sticks op de markt (of die waren er) waar er een gekleurde crème uit kwam die je onder je ogen kon gebruiken. Zelf vind ik dat niet zo prettig en ga dan liever voor een roller als deze.

Of het nou echt werkt en miracles veroorzaakt voor de donkere kringen onder je ogen, I don’t know maar ik vind het gewoon fijn om ’s ochtends met een verkoelende roller de huid onder mijn ogen wakker te schudden. Daarbij hoef je het voor de prijs niet te laten.

Gebruiken jullie een verkoelende roller voor onder je ogen ’s ochtends?

Take care!

xoxo