Selecteer een pagina

De afgelopen weken en eigenlijk maanden keek ik vooral naar series op Videoland. Ik vond maar vrij weinig nog leuk op Netflix nadat ik al mijn favorieten had gekeken. Tot ik op YouTube een aantal previews keek van nieuwe series en films die op Netflix verwacht werden en ik weer mijn enthousiasme terug vond. Vandaag deel ik dan ook mijn Netflix favorieten van dit moment met jullie.

Bonding

Toen ik de beschrijving van deze serie las, moest ik wel even drie keer slikken en vroeg ik mij af of dit grappig zou zijn. Maar na het kijken van de eerste aflevering was ik hooked. Wat een hysterisch grappige serie over een ongewoon onderwerp. Je snapt wel dat ik het eerste seizoen in een rap tempo heb uitgekeken.

Street food

Een van de redenen waarom ik gek ben op Netflix is de geweldige culinaire documentaire series die zij maken. Je hebt natuurlijk Chef’s Table maar je kan nu ook genieten van authentiek street food, soms met een Michelin ster, van over de hele wereld in de nieuwe docu serie: Street food.

Someone Great

Een heerlijke chick film over een break up, de kracht van vriendinnen en de liefde. Geen absoluut hoogstandje maar wel een heerlijke film om op een zaterdagmiddag of avond te kijken als je even je gedachten wil verzetten.

Selling Sunset

Een hysterische docu serie over de makelaars business in de Hollywood Hills. Veel glitter en glamour maar ook de onderlinge strijd tussen de makelaars. Je ziet niet alleen de geweldige huizen van rijken maar ook de onderlinge concurrentie en cat fights tussen de dames.

I am Maris

I am Maris is een geweldige documentaire over een jonge vrouw die dankzij yoga weet te herstellen van haar eetstoornis. Een hele intrigerende en best emotionele documentaire die heel dicht bij het effect van de eetstoornis en de kracht van yoga komt.

Wat kijken jullie op dit moment?

Take care!

xoxo

Bron stock foto: Shutterstock