Selecteer een pagina

De afgelopen weken was mijn concentratie en focus ver te zoeken. Het lijkt er wel een beetje op of ze niet alleen de vet cellen uit mijn bovenbeen hebben gezogen maar dat tegelijkertijd ook mijn concentratie en focus weg is. Ik heb op dit moment gewoon ook de rust niet om op mijn gemak met een boek te gaan zitten of iets anders te gaan doen. Best lastig als je altijd een bezige bij bent geweest en nu eigenlijk nergens zin in hebt. Gelukkig is Netflix de ultieme oplossing voor een ontspan momentje en laat Netflix nou de laatste weken een paar hele fijne releases hebben gedaan waarmee ik mijn tijd kan vullen. Vandaag mijn Netflix watch wish list voor de momentjes waarop ik dringend ontspanning nodig heb. Benieuwd waar ik naar ga kijken de komende tijd, lees dan snel verder.

All About the Washingtons

Vroeger keek ik altijd naar Run’s house, een docu serie over het leven van Rev Run en zijn familie. Rev Run ken je vast wel van Run-D.M.C., de fameuze rap groep uit de jaren 80.

Waar Run’s House gebaseerd was op het echte leven van de familie van Rev Run, is All About the Washingtons een comedy die gebaseerd is op het leven van Rev Run. Rev en zijn vrouw Justine spelen in deze comedy de hoofdrol. De comedy gaat over een gepensioneerde rapper die zich gaat richten op het huishouden en het opvoeden van de kinderen en zijn vrouw besluit daarom dat dit de ultieme kans is om zich op haar eigen carrière te gaan richten.

Run’s House was the real deal met de echte kinderen van Rev Run en Justine. Ik ben heel erg benieuwd of deze comedy mij even hard kan laten lachen en most of all, kan boeien.

To all the boys I’ve loved before

Deze film is geschreven door Jenny Han en gebaseerd op de boeken van Jenny Han. Ik heb deze Young Adult boeken nog steeds niet gelezen maar ze staan wel in mijn Kobo app om gelezen te worden.

Deze Netflix original film gaat over Lara Jean die in het geheim liefdesbrieven schrijft aan haar crushes. Per ongeluk worden deze brieven verstuurd naar haar crushes en dit zet het leven van Lara behoorlijk op zijn kop.

Ik heb vaak dat als ik de boeken eerst heb gelezen, ik de film vaak niet zo leuk meer vind omdat ik dan al een heel idee heb bij de karakters. Dus dit keer ga ik eerst de film kijken en dan de boeken lezen.

Insatiable

Over de serie “Insatiable” is al veel te doen geweest voordat hij überhaupt gereleased was. De serie zou fat shaming promoten en er was zelfs de vraag of de serie wel online zou komen. Ik ben dan ook erg benieuwd of al de controversie inderdaad waar is.

Patty is een tiener met overgewicht die gepest wordt. Door een gebroken kaak en de operatie daaraan, kan ze niet meer eten en valt 30 kilo af. Door deze transformatie hoort ze ineens bij de populaire groep op school maar of dit zaligmakend is?

The girl on the train

Weer een film gebaseerd op een boek, waarvan ik het boek nog niet heb gelezen en eerst de film wil zien.

Emily Blunt is een vrouw met een drank probleem die een ongezonde obsessie heeft met de vrouw die zij elke dag in de trein ziet zitten. Als ze voor haar ogen een misdrijf ziet plaatsvinden, begint ze aan zichzelf te twijfelen. Langzaamaan begint haar geheugen terug te komen en herinnert zij zich steeds meer.

Like father

Rachel, een New Yorkse workaholic, wordt voor het altaar in de steek gelaten. Ondanks het verdriet en boosheid, besluit zij toch op huwelijksreis te gaan met niemand minder dan haar vader. Haar vader heeft ze sinds haar vijfde niet meer gezien en het belooft een behoorlijke reis te worden.

Er staat nog veel meer nieuws op Netflix zoals de nieuwe seizoenen van “You better call Saul” en “Suits”. Met nog twee operaties in het vooruitzicht en de nodige hersteltijd, heb ik voldoende in het vooruitzicht om mij te vermaken.

Wat staat er op jullie Netflix to watch lijstje?

Take care!

xoxo

Bron trailers: Youtube

Bron begin afbeelding: Shutterstock