Selecteer een pagina

Het laatste kwartaal van 2017 is ingegaan. Nog maar 3 maanden en dan is het gewoon alweer 2018. Het is ongelooflijk hoe snel dit jaar voorbij vliegt. September was een geweldige maand waarin ik ontzettend veel leuke dingen deed en mooie dingen mocht beleven. Vandaag een terugblik op september. Wat mijn favorieten dingen waren in september, lees je vandaag.

Favoriete moment

Ik denk dat deze favoriet niet heel erg moeilijk te raden is: mijn twee weken vakantie. Een vakantie waar ik ontzettend naar had uitgekeken en ook aan toe was. Een cadeau voor mijzelf. Twee weken waarin ik mij kon ontspannen, waarin ik heel veel leuke dingen deed en genoot van een aantal dagen weg. Hoewel het allemaal niet helemaal liep zoals gepland en wij last minute onze vakantie plannen moesten cancellen, was het een geweldige vakantie. Ik heb genoten en kon mijn lichaam opladen voor de laatste drie maanden van het jaar.

Favoriete muziek

Ik ontdekte heel veel nieuwe muziek waar ik ontzettend blij van werd. Toch kies ik voor een liedje dat symbool staat voor de dagen dat wij in Tenerife waren: La Colegiala – The Boy Next Door ft. Jody Bernal. Het hoort bij zo’n moment waar je bij moest zijn en die ik nu wel kan uitleggen maar wat geen zin heeft omdat het dan lang niet meer zo leuk is. Een symbolisch liedje waardoor ik altijd aan Tenerife september 2017 zal denken.

Favoriete boek

Absoluut “Helemaal het einde” van Lisette Jonkman. De reden waarom dit mijn favoriete boek was afgelopen maand, lezen jullie morgen op Plus een Beetje terug.

Favoriete serie

Tijdens mijn vakantie begon ik aan de serie “Disjointed” op Netflix en ik was hooked dus het werd een binge watch. De show gaat over een activiste die een wietapotheek runt en haar trouwe patiënten aanmoedigt te relaxen en te genieten van het high worden. Het is wel echt een Amerikaanse insteek waarin de activiste uiteraard een hippie is. Maar het is een leuke show als je gewoon even iets simpels met humor wilt kijken.

Een andere favoriet was het SBS6 programma “Schatrijk, Straatarm” waarin twee stellen met elkaar ruilen en elkaars leven gaan leven. Het straatarme stel komt in de hemel terecht en voor het schatrijke stel is het vaak even wennen maar worden zij wel weer even terug geworpen op de realiteit en dat geeft vaak weer mooie inzichten.

Favoriete film

Uiteraard was de documentaire over het leven van Lady Gaga een grote favoriet deze maand. Ik keek naast deze documentaire, nog veel meer documentaires waaronder die over het leven van Whitney Houston maar ook twee documentaires van Russell Brand over verslaving en zijn missie om verslaving uit de criminele hoek te halen en te laten erkennen als een ziekte. Ik was heel erg onder de indruk van zijn vastbeslotenheid om zijn eigen ervaring met verslaving in te zetten. Dus naast Lady Gaga, was Russell Brand echt een favoriet. Alle documentaires kun je vinden op Netflix.

Favoriete food

Ik at deze maand regelmatig buiten de deur en genoot van heel wat culinaire hoogstandjes. Maar niets is zo goed als een ouderwetse lunch bij Van Dobben in Amsterdam. Nu denk je wellicht meteen aan de broodjes kroket maar ik at een heerlijk broodje zalm en filet american. Niets is zo goed als een broodje bij van Dobben. Een plek waar ik al kom sinds ik een klein meisje ben en die nu nog steeds favoriet is.

Favoriete fashion item

Bron: Miss Etam

Op de dag dat mijn vakantie begon en ik wat teleurstelling moest weg slikken omdat Orlando niet doorging, kocht ik een mooi lang mohair vest uit de Miss Etam Plus collectie. Een perfect vest om nu al te dragen als je nog met zonder jas naar buiten kan maar ook voor de winterse dagen is hij ideaal. Na terugkomst uit Tenerife leef ik er ongeveer in. Ik kan hem naar kantoor aan bij een zakelijk outfit maar ook bij een relaxte weekend outfit staat hij prima.

Favoriete beauty item

Ik moest kiezen tussen de L’Oreal Elvive Fijne kokosolie lijn of de Dove aloë vera en pear lijn. Beide een grote favoriet in september maar ik kies dit keer toch voor L’Oreal. Een shampoo en conditioner die mijn haar niet verzwaren, zorgen voor een goede verzorging en een heerlijke subtiele kokosgeur achterlaten. Mocht je benieuwd zijn naar mijn review, die kan je hier vinden.

September 2017 was een geweldige maand en ik heb genoten van alles wat ik mocht meemaken. Als de overige maanden van 2017 ook zo gaan zijn, dan ben ik een gelukkig persoon.

Hoe was jullie september? Wat waren jullie favorieten?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin