Selecteer een pagina

Degene die mij volgen op social media en natuurlijk Plus een Beetje, weten inmiddels wel dat ik gek ben op inspirerende quotes. Geen dag zonder een inspirerende quote voor mij. Nu wilde ik al een hele tijd mijn favoriete quotes met jullie delen en zag ik dat een van de onderwerpen in de #30dayblogchallengenl van Maris inspirerende quotes is. Een hele leuke challenge met leuke onderwerpen, waar ik tot op heden nog niets mee heb gedaan (shame on me). Dus vandaag is het dan ook tijd om mee te doen en mijn 5 favoriete quotes met jullie te delen.

Veni, Vidi, Vici

44e296aef47589e4966d912c2a9fe732

Tsja, dit is een duidelijke inkopper aangezien iedereen inmiddels wel weet dat het de quote is die ik als armband draag en waar ik elke dag even naar kijk. Een quote die mij gedurende de moeilijke periodes op de been hield en waardoor ik altijd bleef geloven dat het zou lukken.

La vie est belle

995cf7e7ed132ac6a9bbb6bdb03b5227

Nog zo’n inkopper want die draag ik op mijn andere arm in de vorm van een armband. Soms als ik het allemaal even niet meer zag zitten en het leven ontzettend stom vond, was daar altijd weer een armbandje wat een kleine reminder liet zien. Het leven is namelijk leuk, ontzettend leuk zelfs. Tuurlijk zullen er altijd tegenvallers zijn en is het soms stom, uiteindelijk gaat de zon altijd weer schijnen.

It’s the little things in life

d13e2e1b8c9810e9f79339c7774b96bd (1)

Als er iets is wat ik de laatste jaren heb geleerd dan is het wel dat het leven draait om de kleine dingetjes. Kleine dingen die er heel veel toe doen en heel veel kunnen betekenen in het leven. Waar ik altijd groots en meeslepend wilde, wil ik nu dat de kleine dingen er altijd zijn. Geluk zit hem in hele kleine dingetjes die je soms niet meer ziet omdat ze zo gewoon zijn geworden.

Don’t call it a dream, call it a plan

b85fa7ab5577fc838ac4b931537b3e7b

Dromen hebben is mooi en maakt het leven de moeite waard. Maar als je wil dat je dromen werkelijkheid worden, dan zal je er een plan van moeten maken en er voor moeten werken om dit plan waarheid te laten worden. Heel vaak hoor ik mensen zeggen “ik droom van ..” en dan denk ik “prima, maar met alleen dromen van kom je nergens”. Alleen door je dromen om te zetten in een plan en er dus hard voor te werken, kun je ze uiteindelijk uit laten komen.

Beauty begins the moment you decide to be yourself

ac61ce153222ac58980d01a6865b15f6

Er zijn heel veel quotes die ik zou kunnen delen over zelfvertrouwen en geloven in jezelf maar ik denk dat deze quote van Coco Chanel alles zegt. Het gaat er namelijk om, om jezelf te zijn en te geloven in wie je bent. Jij bent jij en niemand kan daaraan tippen. Geloven in jezelf en wat je kan, is de eerste stap naar een gelukkig leven. Je kan proberen te doen wat anderen doen maar het zal nooit goed voelen als het niet iets is wat bij jou past en hoort.

Wat is jullie favoriete quote? Waar halen jullie je inspiratie vandaan?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin