Selecteer een pagina

111a732105154ad6dfb71dedb256669b

Vandaag wakker worden voelt als wakker worden in een droom. Ik heb het gevoel dat ik mijzelf steeds even moet knijpen om te beseffen dat het echt waar is. Ondanks dat ik de bevestiging gisteren in mijn brievenbus vond en ik het met eigen ogen op papier heb zien staan. Het voelt als iets onwerkelijk. Iets waar ik zolang naar toe heb geleefd en soms als iets onmogelijks zag, is nu toch eindelijk een feit. Na 3 jaren bloed, zweet en tranen, is dinsdag de schuldsanering met goede gevolgen beëindigd.

IMG_20160315_075301

De drie jaar zijn relatief snel voorbij gevlogen als ik er nu op terug kijk. Toen ik op donderdag 7 Februari 2013 naar de rechtbank moest om toegelaten te worden tot de WSNP, voelde het als een oneindige eeuwigheid die drie jaar en nu zijn ze gewoon voorbij. Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven. Ik denk dat ik mijzelf nog heel vaak zal moeten knijpen om het echt te gaan geloven. Ik heb na jaren van ellende, geldproblemen en schuldsanering, mijn vrijheid terug. De wereld ligt aan mijn voeten en ik ben een soort Dorothy uit Oz die met haar rode schoentjes kan klikken en haar pad kan gaan bewandelen. Ik krijg een tweede kans in het leven.

90785dd24bcaa4f1d0b9a1cdfedd2107

De afgelopen jaren waren geen gemakkelijke jaren. Het waren jaren vol bloed, zweet en tranen. Voornamelijk veel tranen. Veel boosheid. Heel veel werken want je moet doorgaan. Hoe rot het ook is, hoe boos je ook bent, hoe oneerlijk het soms ook is, hoe naar het soms ook is, je zal moeten doorgaan. Het is nou eenmaal zo en je weet dat je er drie jaar aan vast zit. Het is je kiezen op mekaar doen, op een houtje bijten en doorgaan. Don’t get me wrong, ik ben er heel vaak klaar mee geweest en heb heel vaak het bijltje erbij neer willen gooien maar ik had geen keus, ik moest doorgaan.

IMG_20160316_093254

En nu is het klaar en kom ik niet zo goed uit mijn woorden. Weet ik niet zo goed wat ik moet schrijven of zeggen. De glimlach op mijn gezicht gaat er niet meer af. Het geluksgevoel borrelt door mijn lijf. De vlindertjes in mijn buik gaan hevig tekeer. Gaat er wat veranderen voor Plus Een Beetje? Nee, feitelijk niet behalve dat er in de loop van de tijd meer product reviews, recepten en outfits zullen gaan komen. Maar ik moet eerst de tijd en rust nemen om in een andere mindset te gaan komen. Ik zal zeker budget stukken blijven schrijven en er zullen nog zeker stukken komen over hoe ik deze jaren ben doorgekomen en tips. Maar eerst moet het allemaal even bezinken en een plekje krijgen.

Een blog niet zoals jullie van mij gewend zijn maar ik denk dat jullie het wel zullen begrijpen.

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin