Huidverzorging: Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy

Een van de gezichtsverzorgingslijnen die ik jaren heb gebruikt is de Nivea Q10 lijn. Een prima verzorgingslijn die mijn huid altijd de benodigde voeding gaf. Onlangs heeft Nivea de Q10 lijn vernieuwd en uitgebreid met de Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy. Deze nieuwe lijn bestaat uit drie producten voor een mooie en stralende huid. Nivea maakt voor deze lijn gebruik van de unieke combinatie van Q10 en pure vitamine C. Deze twee powerboosters werken samen met de huid om het proces van herstellen en vernieuwen te ondersteunen. Gezamenlijk zorgen zij ervoor dat de huid ’s nachts wel 50% meer zuurstof opneemt en dit geeft de huid een energie boost. Ik koos twee producten uit deze lijn om te testen en te zien of Nivea zijn beloftes waarmaakt.

Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy verkwikkende nachtcrème

De Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy verkwikkende nachtcrème is speciaal ontwikkeld om je huid ’s nachts goed te laten herstellen zodat je wakker wordt met een lekkere frisse huid en een mooie glow.

Nachtcrème is een van de meest onderschatte verzorgingsproducten want juist gedurende de nacht is het belangrijk om een goede verzorging te gebruiken. Je huid herstelt zich gedurende de nacht en door een goede huidverzorging te gebruiken kun je het proces ondersteunen.

De crème komt in een aluminium tube van 40 ml en bevat een speciale mondstuk om de crème goed te doseren. Tevens bevat de tube een speciale sluiting om de Vitamine C te beschermen tegen zonlicht en zuurstof. Twee factoren die de werking van Vitamine C in huidverzorging kunnen beïnvloeden.

Nivea Q10plus C Anti-rimpel + energy oogcontourcrème

De huid rondom de ogen wordt regelmatig vergeten en juist deze heeft een speciale verzorging nodig. De huid rondom de ogen is teer en deze heeft een aparte verzorging nodig. De Nivea Q10plus C Anti-rimpel + energy oogcontourcrème kan je hierbij helpen. Deze oogcontourcrème vermindert de uitstraling van vermoeide ogen en kraaienpootjes worden zichtbaar vermeindert.

De crème komt in een aluminium tube van 15 ml en bevat tevens een special mondstuk en sluiting om de crème juist te doseren en de Vitamine C te beschermen.

Mijn mening

Ik moet eerlijk bekennen dat ik pas sinds kort een verzorging voor de nacht gebruik. Ik vergat het nog wel eens en ik zag niet de noodzaak om een speciale nacht crème te gebruiken. I know, shame on me. De Nivea Nivea Q10plusC anti-rimpel + energy verkwikkende nachtcrème begint inmiddels een vast onderdeel van mijn verzorgingsroutine te worden voor het slapen gaan. Na het reinigen van mijn huid breng ik eerst een serum voor de nacht aan en dan gebruik ik deze crème. De crème is vrij dun, smeert goed uit en trekt snel en makkelijk in. De geur is niet de befaamde Nivea geur die je vaak gewend bent maar ik vind hem heerlijk omdat hij niet zo overheersend is.

Nu ben ik qua ouder wordende huid, rimpels en kraaienpootjes gezegend met een geweldige huid en heb ik nog niet zo heel veel last van de symptomen van het ouder worden. Knock on wood dat dit nog heel lang zo mag blijven. Maar sinds ik deze nachtcrème heb toegevoegd aan mijn routine, merk ik wel dat mijn huid een boost heeft gekregen en dat ik een mooie glow heb bij het opstaan. Ik ben zeer tevreden over deze crème. Het enige jammere vind ik wel dat de tube, na gebruik, vaak toch product er uit laat stromen waardoor je veel meer gebruikt dan nodig of het verspilt als je de dop er weer opdraait. De tube is overigens van aluminium wat ik dan wel weer fijn vindt omdat je zo makkelijker de laatste restjes eruit krijgt.

De oogcontourcrème staat nu al bij mijn favorieten voor 2017. Een crème die licht is en een verkoelend gevoel geeft bij het opbrengen. Ik vind het erg prettig op mijn huid voelen en het trekt snel in. Nu weet ik niet of de claims van Nivea helemaal waar zijn omdat ik geloof dat na een slechte nacht slaap, je echt wel vermoeide ogen blijft hebben maar neemt niet weg dat ik wel baat heb bij deze crème en een frissere look lijk te hebben. Daarnaast werkt het heerlijk verzorgend en heb ik geen trekkerig gevoel. Ook bij dit product een tube die door blijft stromen na gebruik. Een klein minpuntje.

In deze nieuwe lijn van Nivea is ook een dagcrème te krijgen. Aangezien ik zeer tevreden ben over de dagcrème die ik nu gebruik, heb ik deze laten staan. Alle drie de crèmes kosten € 15,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij drogisten zoals Etos en Kruidvat of online bij Bol.com.

Waren jullie al bekend met deze nieuwe lijn van Nivea? Wat is voor jullie een essentieel product wat in je gezichtsverzorging moet zitten?

Take care!

xoxo

Bron: Nivea

Follow my blog with Bloglovin

, , , , , , , , , ,

10 Responses to Huidverzorging: Nivea Q10plusC Anti-rimpel + energy

 1. Jolandakuh@hotmail.com 23 september 2017 at 08:24 #

  Ja mooie lijn! Ruikt ook weer lekker!

  • Marije Strobos 23 september 2017 at 21:27 #

   Ja, ruikt super lekker! Dat vind ik persoonlijk erg fijn

 2. Darina 23 september 2017 at 09:00 #

  Dit klinkt als dat ik deze cremes zou moeten gaan proberen! Ik gebruik nog steeds geen oogcreme, maar zou daar wel aan moeten beginnen 🙂

  • Marije Strobos 23 september 2017 at 21:27 #

   Zeker doen! Deze ga je heel fijn vinden

 3. Annette 23 september 2017 at 10:22 #

  Ik vond de nachtcreme ook fijner dan de dagverzorging (en omdat daar geen vit. C in zit) fijn dat het in een metalen tube zit, dat zie je niet vaak meer. Geniet van de fijne producten.

  • Marije Strobos 23 september 2017 at 21:26 #

   De dagverzorging heb ik niet getest maar ik vind de nacht echt heel erg fijn.

 4. Natascha 23 september 2017 at 10:23 #

  Ik heb deze lijn zelf nog niet gebruikt maar het klinkt wel heel goed. Nivea vind ik bijna altijd wel goed 😉

  • Marije Strobos 23 september 2017 at 21:26 #

   Ik eigenlijk ook. Ik heb nog nooit iets gebruikt van Nivea wat ik niet goed vond.

 5. Sonja 24 september 2017 at 11:31 #

  Ik ben een druif op gebied van nachtverzorging. Zodra ik het kussen raak ben ik weg. En aangezien de puber hier alles bezet houdt ben ik al in slaap gevallen.

  • Marije Strobos 28 september 2017 at 07:04 #

   Ja, ik vergeet het ook vaak. Heb het nu maar naast mijn bed gezet zodat ik het ook echt zie.

Geef een reactie