Selecteer een pagina

2018 was in veel opzichten een geweldig jaar voor mij. Maar het was ook een jaar waarin er best wat spanning en stress was. De operaties gingen mij niet in de koude kleren zitten, de veranderingen van mijn werk waren ook behoorlijk stressvol en dat had zijn weerslag op mijn huid. Na mijn eerste operatie ben ik begonnen met het gebruiken van de Utsukusy Citrus Homeopatique lijn aangezien mijn huid wel een boost kon gebruiken na het operatie geweld. Utsukusy was voor mij een van de merken die ik in 2018 ontdekte en inmiddels een holy grail status hebben. Mocht je benieuwd zijn naar mijn ervaring met de Citrus Homeopatique lijn, lees dan snel verder.

Utsukusy

Utsukusy is inmiddels geen vreemde meer in de beauty wereld en menig beauty blogger schreef al zeer positieve reviews over de producten van dit merk.

Utsukusy maakt gebruik van een combinatie van traditonele Japanse schoonheidsrituelen in combinatie met state-of-the-art technologie. Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn op zorgvuldige wijze geproduceerd en worden streng op kwaliteit getest. Je weet dus zeker dat je goede producten in handen hebt om te gebruiken voor je huid.

Utsukusy Citrus Homeopatique Beauty box

Ik ontving de Utsukusy Citrus Homeopatique Beauty box na mijn operatie en ben deze de afgelopen maanden flink aan het testen geweest. De box bestaat uit een crème, serum en twee verschillende soorten ampullen waarvan één gevuld met vitamine A en E en een met vitamine C.

Vitamine C heeft tegenwoordig een hele prominente plek in huidverzorging. Vitamine C is namelijk essentieel voor de vorming van collageen en de versteviging van je huid.  Deze lijn van Utsukusy stimuleert de cel regeneratie en de bloed micro circulatie, verzacht de huid en maakte de huid weer vol en stevig waardoor rimpels weer minder zichtbaar zijn.

De crème gebruik je op dagelijkse basis en het serum kun je onder de crème gebruiken of tijdens de nacht op plekken waar je onzuiverheden hebt zitten. De ampulen gebruik je 1x per week als extra ondersteuning bij je huidverzorging of op een dag waarop je er goed uit wilt zien.

Mijn mening

Het afgelopen jaar kon mijn huid wel een flinke boost gebruiken. Door de stress kreeg ik last van onzuiverheden en door de rollercoaster waarin ik zat, vond ik mijn huid zelf wat fletser worden. Het was in ieder geval duidelijk aan mijn huid af te lezen dat ik er best een pittige tijd op had zitten.

Ik moet altijd wat voorzichtig zijn met het gebruik van een serum en crème want mijn huid kan daar best gevoelig op reageren. Wellicht omdat het meteen een dubbele dosis voeding krijgt. In de zomermaanden heb ik dan ook alleen het serum gebruikt en dat was op dat moment echt voldoende voeding. Toen het wat kouder begon te worden (en ik weer wat meer buiten kwam) ben ik het serum gaan combineren met de crème en 1x per week een ampul om mijn huid zo goed mogelijk gevoed de wintermaanden in te laten gaan.

Wat een cadeautje zijn deze producten voor mijn huid. Ik zag mijn huid in de loop der weken echt opknappen en kennelijk zagen andere mensen dat ook want ik krijg nog steeds regelmatig verbaasde blikken als ik zeg dat ik 40 ben inmiddels. Nu ben ik gezegend met goede huid genen als het gaat om rimpels en lijntjes want die vallen nog mee maar door het gebruik van de Utsukusy Citrus Homeopatique lijn merk ik dat mijn huid zachter wordt en dat vooral mijn teint weer gezonder wordt. Mijn huid voelt goed doorvoed en vooral zacht aan. Zodra de temperaturen naar beneden gaan, wil ik nog wel eens last hebben van droge plekjes maar sinds ik de Citrus Homeopatique producten gebruik, heb ik daar nog geen last van gehad.

Alle producten zijn zeer zuinig in gebruik. De ampullen bevatten voldoende om 2x te gebruiken en van het serum en de crème heb je maar heel weinig nodig voor je hele gezicht.

De producten uit de Utsukusy Citrus Homeopatique lijn voelen als een cadeautje voor mijn huid. Mocht je nou voor kerst jezelf willen trakteren op ook zo’n geweldig cadeautje, ga dan snel naar de webshop van Utsukusy en bestel de box. De box is namelijk een stuk voordeliger dan alles los kopen en je krijgt er ook nog de ampullen bij. Ik zeg een win win situatie deze kerst.

Welk merk hebben jullie dit jaar ontdekt en wat echt een holy grail is?

Take care!

xoxo

Bron stock afbeelding: Shutterstock

Deze blog is onderdeel van een samenwerking. Deze samenwerking beïnvloedt niet mijn mening over het product.