Selecteer een pagina

Het is weer zondag en dat houdt in dat het weer tijd is voor happiness momentjes.

Onverwachts deze foto vinden

20140330_120636

Zoals ik deze week al eerder schreef, kwam de klap van het verlies van Spike ineens heel hard binnen. Ik scrolde woensdag door mijn telefoon op zoek naar een foto en kwam deze foto tegen. Dit is Spike in optima forma op zijn favoriete plekje thuis: onder de bank. It still hurts maar als ik deze foto zie dan maakt mijn hart een sprong omdat ik weet dat dit hele speciale hondje een plek had in mijn leven en mij zoveel heeft geleerd.

Justin Bieber – Love Yourself

Ik ben totaal geen Justin Bieber fan maar zijn laatste cd is werkelijk briljant. Grote favoriet is dit liedje. Ik kan het de hele dag door horen.

Mijn ouders

Mijn rotsen in de branding van een hele woeste zee. Ze hebben heel wat te verduren gehad met mij de afgelopen jaren maar staan er nog steeds en hebben mij door het afgelopen jaar heen weten te slepen. En niet alleen mij maar ook Spike hebben ze 2.5 jaar geleden liefdevol opgenomen toen Minimi stierf en hem tot zijn dood hebben verzorgd en vertroeteld dag in dag uit. Ik kan niet meer dan ontzettend dankbaar hiervoor zijn en er komt een dag dat ik iets kan terugdoen hiervoor. Thank you for everything!

Sporten

Sinds twee weken ben ik weer aan het sporten bij MarieCke van Mind Your Step Lifestyle (check trouwens haar nieuwe website en spot Plus Een Beetje). Hoewel ik het ontzettend spannend vind omdat het een heel andere manier van sporten is en ook nog eens een groot deel in groepslessen is maar het voelt zo ontzettend goed. Het is fijn om weer te bewegen en mijn oude sport hart weer te voelen. Het geeft energie en ik voel mij hartstikke goed.

Mijn beste vriendin

IMG_20151115_181725

Mijn beste vriendin Jacky, mijn steun en toeverlaat al jaren. In de diepste dalen was zij er ook en week zij niet van mijn zijnde. Zij heeft mij nooit laten vallen en was er altijd als ik haar nodig had. Toen Minimi overleed stond ze de volgende dag al voor de deur. Dankzij haar had Spike het beste laatste weekend van zijn leven in een bos in Den Helder. Wij hebben heel wat samen meegemaakt en onze band is onbreekbaar. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik een vriendin zoals Jacky heb. Love you to pieces babe!

Hoe was jullie week? Wat waren jullie mooie momenten deze week?

Take care!

xoxo

Follow my blog with Bloglovin