Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy Sunday! Dit keer niet vanuit Zandvoort maar Cagnes-sur-mer. Even een weekje ontspanning  en hoofd leegmaken voordat de spannende periode van mijn operaties gaat aanbreken. Hoe bizar is het dat deze vakantie allang geboekt was voordat ik überhaupt mijn handtekening onder de operatie offerte zette en zonder dat ik wist hoe mijn leven in een stroomversnelling zou komen. Net alsof het zo moest zijn,  het universum is working its way en deze week weg komt precies op het goede moment want ik had hem nodig. Heel erg nodig. Dit weekje is dus al een happy moment op zich en uiteraard deel ik mijn andere happy moments van afgelopen week vandaag weer met jullie.

Liefde in de lucht – Kraantje Pappie & Joshua Nolet ♡ De geur als je het vliegveld van Nice uitloopt die je meteen herkent ♡ Op Schiphol bij de security de situatie rondom je lipoedeem en fouilleren uitleggen en uitermate respectvol behandeld worden ♡ Rooftop zwembad ♡ Alle mooie berichten lezen over de 2018 International Lymphoedema Framework 8th Conference (waar ik helaas niet bij kon zijn) ♡ Thuis komen in de omgeving waar ik heb gewoond en zoveel heb geleerd ♡ In het vliegtuig naar Chef’s Table kijken (lang leve de download functie bij Netflix) ♡ Leven en laten leven – Hendrik Groen ♡ Een drie daagse werkweek en op de dag voor je vakantie alles ’s ochtends al af hebben ♡ Een ruim appartement met je eigen balkon ♡ De intense kleuren van de groenten op de markt in Cagnes-sur-mer ♡ Een boek binnen 1 dag uitlezen ♡ Eindelijk een vriendin weer eens zien na een lange tijd niet gezien te hebben ♡ Middagdutjes omdat je die op dit moment gewoon extreem nodig hebt ♡ De hele week je schouders eronder zetten om project werkkamer af te hebben en dat ook te flikken (nu alleen nog leuk aankleden) ♡ Alle tijd en ruimte om een stapel tijdschriften en boeken te lezen ♡ Duidelijk je grenzen aangeven ♡ Een nieuwe bril uitzoeken ♡

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 10 juni 2018 at 09:02 #

  Wat fijn Marije, zulke mooie momentjes! Geniet van je vakantie xx

 2. Anne's plek 10 juni 2018 at 09:16 #

  Wat een fijne week! Ik zelf heb net de #100happydayschallenge achter de rug en ik vind het zo leuk om te zien dat mensen dit ook doen (in een andere vorm, maar toch zó leuk!).

 3. Romy 10 juni 2018 at 10:07 #

  Wat heerlijk dat je nu vakantie hebt en ook alles thuis goed hebt kunnen afronden voordat je wegging. Geniet er lekker van! Mooie lijst met geluksmomentjes! Wat fijn dat je op Schiphol zo respectvol werd behandeld met het oog op de lipoedeem.

 4. Sonja 10 juni 2018 at 20:45 #

  Oh als ik je moments doorspit kan ik intens blij voor jou worden! Verdiend mop!

 5. Sammie 11 juni 2018 at 20:17 #

  Heel fijn lijstje weer! Lekker gevoel is dat, dat voordat je op vakantie gaat alles op je werk af is, vind ik atijd fijn.

Geef een reactie