Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy Sunday! Ik heb een hele fijne week achter de rug met heel veel mooie cadeautjes en dus happy moments. Ik ontving nieuwe Vans, wij vierden de verjaardag van mijn moeder en ik kon eindelijk de nasleep van een hele moeilijke periode uit mijn leven afsluiten. Genoeg happy moments weer die ik uiteraard vandaag met jullie ga delen. Lees dus snel verder als je benieuwd bent waar ik afgelopen week blij van werd.

This is America – Childish Gambino ♡ De 71ste verjaardag van mijn moeder vieren met een familie lunch ♡ Een pijnlijke massage met een ontspannen lichaam als resultaat ♡ Nieuwe roze Vans ontvangen ♡ Eindelijk een hele sterke negatieve overtuiging kunnen loslaten veroorzaakt door mijn schulden geschiedenis ♡ Super de luxe – Suzanne Vermeer ♡ Een hele positieve energie voelen in ons dorp voor het Max Verstappen evenement dit weekend ♡ Een vriendin kunnen steunen bij haar lipoedeem diagnose ♡ De nieuwe Samsung S9+ ♡ Het tweede seizoen van 13 Reasons why op Netflix ♡ Een mega bos bloemen voor mijn moeder haar verjaardag kopen ♡ Jezelf af en toe moeten knijpen om te beseffen wat er op dit moment allemaal gebeurt ♡ Lekker op de scooter naar Bloemendaal rijden ♡ Lieve reacties op de preview van mijn outfit foto’s ♡ The Royal wedding van Harry en Megan ♡ De Ted talk van Tabatha ♡ Een avond gewoon vroeg naar bed gaan ♡

Wat waren jullie happy moments afgelopen week?

Take care!

xoxo

Bron stock foto: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. Darina 20 mei 2018 at 08:16 #

  Zó fijn om te lezen hoe goed het gaat! Moo momentjes weer. Fijne zondag!

 2. rachel 20 mei 2018 at 11:37 #

  heel fijn om te lezen meis!! fijne zondag!!

 3. Natascha 20 mei 2018 at 20:09 #

  Fijn om te lezen dat je zo happy bent! Ik word ook wel heel erg happy van nog een dagje weekend haha.

 4. Sonj 21 mei 2018 at 19:03 #

  Fijne momentjes! En benieuwd naar een look met jouw Vans.

 5. Alex 21 mei 2018 at 20:56 #

  Fijn om te lezen en super leuk idee, die Happy Moments! Bij mij was het zeker een goede training en na de vakantie weer terug naar werk gaan (ja, echt waar!).
  Ik ben op mijn blog een nieuwe tag begonnen – 1000 vragen aan mezelf – en ik wilde je graag taggen. Misschien heb je zin om mee te doen?

  Groeten,
  Alex

 6. Sammie 23 mei 2018 at 20:15 #

  Oh die schoenen zien er leuk uit, gave kleur! Leuke lijst ook weer met een hoop fijne momenten!

Geef een reactie