Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

Happy sunday! Hebben jullie ook zo genoten van dit korte weekje met extra lang weekend? Ik in ieder geval wel. Zo’n vrije dag doordeweeks voelt toch altijd weer als een cadeautje. De vrije dagen bestonden voornamelijk uit relaxen en in zo’n bonus weekend, voelt dat extra lekker. Wat mijn andere happy moments waren, deel ik uiteraard vandaag weer met jullie.

Allez – Diggie Dex & Kraantje Pappie ♡ Kleren ontvangen die perfect zitten ♡ Als je met pech staat, je vader kunnen bellen die er dan meteen aankomt ♡ Een hele korte werkweek ♡ Seizoen 2 van “Dear white people” op Netflix ♡ Je nieuwe outfits gaan shooten en tevreden kunnen zijn over de gemaakte foto’s ♡ Anderen kunnen helpen met hun AVG verklaring ♡ Het ongeluk project – Julie Buxbaum ♡ Het immens mooie zomerse weer ♡ Ziaja limited edition summer tropical line ♡ Mijn eerste video ♡ Na een bewogen dag, even op het strand bijkomen ♡ Een goede dag hebben lichamelijk ♡ Wijze lessen leren tijdens een event boordevol inspiratie ♡ Na drukke weken eindelijk het huishouden weer op je gemak kunnen doen ♡ Een immens spicy chip test doen op kantoor (en hem winnen) ♡ Elke ochtend weer beginnen met uitzicht op zee ♡ Een verfrissend knipbeurtje bij de kapper ♡

Wat waren jullie happy moments?

Take care!

xoxo

Bron begin afbeelding: Shutterstock

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Responses to Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡

 1. kaylee 13 mei 2018 at 09:07 #

  hele fijne momentjes!! kijne was toch wel m’n roadtrip door de Ardennen!!

 2. Romy 13 mei 2018 at 09:47 #

  Dat klinkt als een fijne week! Ik heb ook lekker genoten van een extra lang weekend. En wat heerlijk dat je zo vlak bij de zee woont en met dat uitzicht de dag kunt starten!

 3. Darina 13 mei 2018 at 10:15 #

  Mooie momentjes! Klinken als hele fijne dagen. En vooral het uitzicht op zee…ik mis het al..

 4. Saskia 13 mei 2018 at 11:29 #

  Happy Sunday! Geniet van vandaag. Mijn happydingetje?<3 Dat ik gisteren een skate rit kon maken in het zonnetje!

 5. sammie 13 mei 2018 at 11:39 #

  Elke ochtend beginnen met uitzicht op zee, oh dat lijkt me echt geweldig! Fijne lijst weer! Fijne zondag 🙂

 6. Natascha 13 mei 2018 at 13:49 #

  Dat extra dagje weekend was zeker iets om blij van te worden! Alleen nu het weekend is lijkt het ook weer zo snel achter de rug haha. Fijne week!

 7. Annette 13 mei 2018 at 17:33 #

  Ik was vooral even toe aan de extra vrije dagen. Ik zit niet zo lekker in mijn vel op het moment dus het was even nodig ook.

 8. Daenelia 13 mei 2018 at 18:06 #

  Lekker veel leuke momenten! Ik was toch wel weer erg blij dat het fijn weer was en dat ik daar van heb kunnen genieten in Amsterdam op een terrasje. En dat mijn CSS skills slayin’ zijn, nog steeds.

 9. rachel 14 mei 2018 at 10:56 #

  Fijne momentjes weer!! ik heb lekker genoten van mijn moederdag

 10. Sonja 14 mei 2018 at 20:05 #

  Wat een heerlijke momentjes! Benieuwd naar je mooie kleding!

Geef een reactie